» Blog » Soutěže

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 poukazů v hodnotě 500 Kč

Tagy: Soutěže

Eliška Měrková | 8.9.2021 | 1 MIN

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Už odebíráte náš newsletter? Pokud patříte mezi hodinkové nadšence, které zajímají všechny novinky, zajímavosti a recenze ze světa hodinek, není na co čekat. Náš newsletter vás každých čtrnáct dní upozorní na všechno, co by vás mohlo zajímat. A pouze odběratelé newsletteru navíc dostávají pravidelně možnost vyhrát 6 poukazů v hodnotě 500 Kč na nákup v našem e-shopu.

Pomáháte nám se stále zlepšovat! A jak? V soutěžích vás často žádáme o vaše názory na různá hodinková témata, díky čemuž se můžeme posunovat stále dál. Na oplátku pro vás každý měsíc máme jednodušší soutěž, ve které můžete vyhrát i "bez práce". No vážně. Stačí jen odebírat náš emailový newsletter. Je to jednoduché – stačí jen vepsat svou e-mailovou adresu do kolonky pod tímto článkem, potvrdit příchozí mail ve vaší e-mailové schránce a jste zařazeni do soutěže o dárkové poukazy. :)

Soutěžní úkol:

Do neděle 19. 9. se staňte odběratelem našeho newsletteru.

Co rozdáváme:

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 8. 9. do neděle 19. 9. 2021.

A kdo vyhrál?

Gratulujeme Lukášovi, Milanovi a Zdeňkovi z Česka, a pánům Trug Tien, Rolandovi a dámě Ivetě ze Slovenska.

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži jste nám radili, jak zdokonalit naše nová promovidea Hands-on. Tři nejpřínosnější názory jsme ocenili luxusním boxem na hodinky Friedrich Lederwaren Bond. Výherci se stali Adam, Tiki a Dušan. Gratulujeme a moc děkujeme! :)

Komentáře