» Blog » Soutěže

Rozdáváme 6 poukazů v hodnotě 500 Kč pro odběratele newsletteru

Tagy: Soutěže

Dominik Hok | 27.1.2021 | 1 MIN

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Odebíráte náš newsletter? Pokud ano, výborně. Jestli však ne, je to upřímně škoda. Protože pro odběratele pravidelného e-mailového newsletteru rozdáváme 6 poukazů v hodnotě 500 Kč k nákupu v našem e-shopu. Svou chybu ale můžete napravit – pod článkem vypište svůj e-mail do kolonky, potvrďte příchozí mail a stanete se odběratelem účastníkem soutěžního losování.

Sem tam se vás na něco ptáme, někdy zase musíte znát správnou odpověď, ale někdy po vás nechceme vůbec nic. Teda, krom toho, abyste byli odběrateli e-mailového newsletteru. Ale to není nic náročného, ne? Stačí jen vepsat svou e-mailovou adresu do kolonky pod tímto článkem. Pak jen potvrďte příchozí mail ve vaší e-mailové schránce a... Hotovo. :)

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

Do 8. února musíte být odběratelem našeho e-mailového newsletteru.

O co soutěžíme:

6x dárkový poukaz v hodnotě 500,-

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 27.1. do pondělí 8.2. 2021.

Ať vám žádná soutěž neunikne

Dvakrát do měsíce soutěžíme o nové hodinky a další dárky. Někdy výměnou za správnou odpověď, někdy stačí být jen přihlášen k odběru našeho e-mailového zpravodaje. Nechcete o žádnou soutěž přijít? Stačí se přihlásit k odběru a o všem budete vědět jako první.

Výherce minulé soutěže

V minulé soutěži jsme se vás ptali na výhody a nevýhody chytrého náramku oproti chytrým hodinkám.

Protože některé odpovědi byly tak kvalitní, tak jsme se rozhodli nelosovat náhodně, ale vybrat ty, jejichž komentáře byly pro nás nejpřínosnější. Xiaomi Mi Band 5 poputuje za panem Romanem, Milanem a paní Kateřinou. Jejich odpovědi naleznet v minulé soutěži. A my moc gratulujeme. :)

Komentáře