» Blog » Soutěže

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 poukazů

Tagy: Soutěže

Eliška Měrková | 6.10.2021 | 1 MIN | 1x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Hodinkoví nadšenci, kteří lační po jakýchkoli novinkách, zajímavostech a recenzích ze světa hodinek, už náš newsletter nejspíše moc dobře znají. Řadíte se mezi ně také? Pak s odběrem není nač čekat. Náš newsletter vás každých čtrnáct dní upozorní na všechno, co by vás mohlo zajímat. A jako bonus pouze odběratelé našeho newsletteru dostávají co měsíc možnost vyhrát 6 poukazů v hodnotě 500 Kč na nákup v našem e-shopu.

Často nám v soutěžích dáváte různé hodinkové tipy, radíte nám ohledně toho, v čem se můžeme zlepšovat, a vašich názorů si také náležitě ceníme. A za to pro vás pravidelně připravujeme něco mnohem nenáročnějšího: za pouhý odběr našeho newsletteru můžete být vylosováni v soutěži o dárkový poukaz. Je to jednoduché: stačí jen vepsat svou e-mailovou adresu do kolonky pod tímto článkem, potvrdit příchozí mail ve vaší e-mailové schránce a jste zařazeni do soutěže o dárkové poukazy. :)

Soutěžní úkol:

Do neděle 17. 10. se staňte odběratelem našeho newsletteru.

Co rozdáváme:

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 6. 10. do neděle 17. 10. 2021.

Kdo vyhrál?

Gratulujeme Jožkovi, Daniele, Mirkovi, Ivetě, Daně a Lubošovi. :)

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži jste nám prozradili, co vám pomáhá (a co byste ocenili) při výběru dárku v podobě hodinek. Tři nejpřínosnější názory jsme ocenili senzační retro záležitostí: hodinkami Casio A100, reedicí modelu z filmu Vetřelec. Výhercům Josefovi, Alešovi a Robertovi gratulujeme a moc děkujeme! :)

Komentáře

Josef Kubelkapřed 904 dny, reagovat
Nepochbně ano