» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Vyhrajte G-Shock GA-2100 aka CasiOak

Tagy: Soutěže | Chytré | Klasické

Agáta Vřeská | 17.11.2021 | 2 MIN | 14x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

V dnešní soutěži někomu uděláme radost CasiOaky – hodinkami, které jsme zařadili i do našeho výběru nej hodinek roku. Ale nedáme je jen tak někomu...

Odebíráte náš youtube kanál? To je dobře. Teď máme ještě jeden. Nový, a stejně dobrý. Zkrátka – ten původní jsme rozdělili vejpůl. Na původním Hodinky 365 najdete vše o smartwatch a sportovní tematice, na novém s názvem Hodinky 365 classic zase vše o klasických hodinkách. Chápete, aby se to neplantalo dohromady.

Takže pokud vás klasické „hloupé“ hodinky zajímají, nezapomeňte kliknout na odběr. No a proč o tom píšu… Aktuálně jsme tam pro vás přidali výběry nejlepších hodinek za rok 2021. Věříme totiž, že v nich mnozí najdou inspiraci, třeba na vánoční dárky. No a s tím souvisí i dnešní soutěž.

S podobnými výběry totiž teprve začínáme a určitě tam je ještě veeeelký prostor pro zlepšení. A tak se ptáme:

Soutěžní otázka:
Jaká videa byste ocenili v předvánočním pátrání po nejdokonalejších hodinkových dárcích?

Na svou duši, na psí uši slibujeme, že ty nejzajímavější nápady na našich youtubových kanálech zrealizujeme (a pokud už to nestihneme letos, tak napřesrok určitě) a navíc ten nejpřínosnější komentář oceníme dárkem – jak jinak – v podobě hodinek.

Co můžete vyhrát:
A o co soutěžíme? O CasiOak G-Shock GA-2100 – model, který se už po dvou letech zařadil mezi nejikoničtější G-Shocky všech dob! Určitě někomu udělají radost (ale můžete si je i nechat, my to nepráskneme). Barvu si výherce může vybrat dle svého gusta :).

Casio G-Shock GA-2100 CasiOak se zařadily mezi čtyři nejúspěšnější G-Shocky vůbec
8.11.2021 - Agáta Vřeská
Casio G-Shock GA-2100 CasiOak se zařadily mezi čtyři nejúspěšnější G-Shocky vůbec

Termín soutěže:
Soutěž probíhá v termínu od středy 17. 11. do neděle 28. 11.

Co nezapomenout?
Uvést svůj e-mail! Bez něj vás nemůžeme kontaktovat ohledně případné výhry. :)

Kdo vyhrál?

Tolik nápadů, to je paráda! Rozhodně nepřijdou vniveč, některé se nám tak líbily, že je dáváme do pořadníku na realizaci. Možná něco stihneme ještě letos! :) A nejvíc se nám líbily tipy od Toma alias milovníky římských číslic, který si od nás odnese GA-2100 dle vlastního výběru. Ale taky se nám líbily tipy od Jirky a Tiki, které oceníme alespoň poukazem na 500 Kč. Ještě jednou děkujeme. :)

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži jsme rozdávali dárkové poukazy šesti šťastlivcům, který náhodný generátor vylosoval. Stačilo, aby odebírali náš newsletter. Gratulaci a poukaz od nás získává p. Sova, Martina K, Marek S, Marcela K, Patrik V., a pan Roman V.

Komentáře

Jiřípřed 884 dny, reagovat
Dobrý den, můj návrh na video pravděpodobně nebude příliš přínosný pro nadšence do hodinek, nicméně by mohl pomoci lidem, kteří se v hodinkách příliš neorientují, ale přitom chtějí koupit nějaký pěkný kousek pro někoho blízkého právě třeba na Vánoce. Myslím si, že pro tyto zákazníky (jejichž potenciální počet bude, přiznejme si, pravděpodobně několikanásobně vyšší než po světě chodí hodinářských nadšenců) bývá často velmi náročné vybrat z velkého množsví hodinek na trhu ty správné, aby obdarovaného člověka opravdu potěšily. Celý zážitek z nákupu pro ně tak může být poněkud stresující. Super by tedy podle mě bylo video, které objektivně shrnuje všechna základní kritéria důležitá pro výběr hodinek. Obsah videa by pak vlastně mohl odrážet filtr na Vašich stránkách. To znamená, že byste mohli popsat rozdíly mezi tradičními hodinářskými značkami a těmi ostatními a proč se vyplatí nakupovat u autorizovaných prodejců, popsat rozdíly mezi styly hodinek (společenské, potápěčské, vojenské, apod.), jaké jsou možnosti pohonu, sklíčka, řemínku/tahu (zmínit i možnost vyměnitelnosti řemínků), pouzdra, číselníku, jaká voděodolnost stačí při jaké příležitosti, apod., přičemž samozřejmě u všeho zároveň popsat výhody a nevýhody. Ve stejném duchu by se pak dalo udělat i druhé souhrnné video pro chytré hodinky.
Zdeněkpřed 884 dny, reagovat
Ocenil bych video o produkci firmy Casio celkově a další video o modelu CasiOak G-Shock GA-200 , a to v délce trvání aspoň 30 minut, včetně obsluhy a nastavení hodinek. Vlastním jiné hodinky Casio a jsou tak složité, že jen změna letního času na normální čas mě zabere celé dopoledne, než to zvládnu. Pokud bych náhodou hodinky CasiOak vyhrál, naučil bych se je ovládat podle videa, které navrhuji do Soutěže.
Lukáš Sandhauspřed 884 dny, reagovat
Dobrý den, zajímalo by mě porovnání ikonických cenově dostupnějších hodinek a nějakých podobných nebo homage hodinek. Někdo miluje Rolex, ale na vánoce dosáhne třeba na Invicta, nebo Steinhart a podobně. Zkrátka levnější varianta ikonických hodinek.
Robertpřed 884 dny, reagovat
Ideální by bylo videodárkorádce doplnit i videem, nepoužívat jen statické rozpohybované obrázky. Jako třeba "oblékání" hodinek na ruku včetně zapínání tahu, nasnímání hodinek za světla i za tmy, zdokumentování světélkování ručiček/číslic, porovnání velikosti různých hodinek vedle sebe nebo alespoň postupně na stejném zápěstí. Vše nejlépe na denním světle nebo nasvíceno neutrálním bílým světlem.
bruslar9@gmail.compřed 884 dny, reagovat
Hodně se mi líbil váš článek o hodinkách Seiko. Docela bych si nějaké koupil, ale v oceli mně připadají docela těžké. Uvítal bych videa o sportovních hodinkách v pouzdru z titanu.
Jarapřed 883 dny, reagovat
Dobrý den, rád bych viděl video s porovnáním hodinek z titanu.
Ondřejpřed 883 dny, reagovat
Ocenil bych videa, co mám dělat s tím, když moje manželka chce na své drobné ručce neustále nosit veliké hodinky, které jí dle mého názoru vůbec nesedí... ????
Tomášpřed 882 dny, reagovat
Určitě by bylo skvělé vytvořit videa, kde: I - by se k různým hodinkám ukázaly outfity (oblečení, doplňky atd.), které se k daným hodinkám hodí, II - by bylo představeno (ideálně vše), co od hodinek v současnosti může zákazník očekávat a co by ho třeba ani nenapadlo, že u hodinek může být (materiály, typy, netradiční funkce, designy, velikosti, tvary, barvy, pohony atd.), III - by byly popsány rozdíly mezi quartzovými, automatickými, solárními či jinými hodinkami (jaké jsou jejich výhody, nevýhody, výdrž, údržba atd.), IIII - budou u hodinek zmíněné nějaké fakta (kolik se jich prodalo, kdy vznikly, kdy byly populární, jaké testy odolnosti se na nich prováděly atd.) V - budou u hodinek zmíněné nějaké další „bulvární“ zajímavosti (kdo jaký typ hodinek nosí nebo nosil, ve kterých filmech si hodinky zahrály, jaké mají přezdívky atd.), VI - by bylo natočeno jak hodinky vypadají ve skutečnosti (jak jsou čitelné ve tmě nebo na slunci, jak působí na pánské nebo dámské ruce atd.), VII - bude povídání o nějakých zábavných zážitcích s prodejem hodinek na prodejně či přes e-shop, VIII - budou vtipná videa (legrace ze stereotypů ohledně hodinek, vtipné představení různých typů zákazníků, scénka dvou hodinko maniaků, kteří používají hodinkový žargon atd.), VIIII - by bylo představení, popis a nastavení všech možných (i netradičních) funkčností hodinek (měsíční fáze, příliv a odliv atd.), X - by byly podrobnější odpovědi na otázky (včetně případných rad a doporučení), na které se často zákazníci ptají (v prodejně nebo online), XI - by byl výběr hodinek dle barvy (černé, zlaté, červené atd.) či nějaké barevné kombinace nebo stylu (panda dial, panda reverse dial atd.), XII - by se vysvětlil rozdíl mezi římskými číslicemi IIII a IV (obdobně VIIII a IX atd.), co je správně nebo nesprávně, jaké číslice ve své době Římané skutečně používali, a na kterých značkách a typech hodinek nalezneme jaký typ zápisu čísel (samozřejmě tam mohou být i zmíněné arabské či jiné číslice).
Tomášpřed 882 dny, reagovat
XIII - a protože budou Vánoce, tak i klasické videa typu nejlepší hodinky (celkově, pánské, dámské, digitální, analogové, automatické, odolné, zlaté atd.) do např. 1000 Kč, 2000 Kč, 4000 Kč, 8000 Kč, 12000 Kč, více jak 12000 Kč.
Alešpřed 882 dny, reagovat
Tipy na zajímavé hodinky v různých cenových relacích, to by určitě pomohlo s výběrem ...
TiKipřed 877 dny, reagovat
Jaká videa a to nejen v předvánočním čase? Třeba "Co nosíme my". Taková procházka tím co máte za hodinky na rukou vy ve firmě. Ať již šéfuje, propaguje, opravuje či prodává, prostě každá osoba má ty své - takže malé vyjádření proč zrovna tyto hodinky nosí na ruce + malá prezentace hodinek a pokud byla natočena/napsána Recenze, tak odkaz na ni. Ev. lze doplnit o to co má dotyčná osoba v plánu si pořídit nového ...a pokud je, tak také hodinářský sen, třeba i ten hodně nereálný (třeba ten můj se jmenuje SEIKO Astron :o). Jeden člověk a jeho hodinky = jedno video.
Nikospřed 877 dny, reagovat
Dobrý den, předem bych se rád omluvil za svůj písemný projev, moc často takhle nereaguji, vlastně vůbec. Zároveň se nepovažuji za odborníka Vaší praxe, ale hodinky, především ty “klasické” mám jednoduše rád, velmi rád. A v reakci na Vámi vznesený dotaz, bych si dovolil jako odpověď uvést pouze svůj postřeh: Ocenil bych ve Vámi publikovaných recenzích klasických hodinek, názornou prezentaci na figurantovi, případně modelu ruky zápěstí, tak, ať je zřejmé, zda jsou tyto hodinky vhodné pro osoby s drobnějším či silnějším průměrem onoho zápěstí. Tímto však nijak Vaši tvorbu nehatím, stále budu věrným posluchačem. Děkuji, Nikos.)
Kočinapřed 877 dny, reagovat
Ocenila bych tipy na hodinky do vody a do terénu, a to nejenom o vánocích. Video by mohlo být akční, třeba z cesty někde po Ukrajině, kde se vybouráte a hodinky jako zázrakem přežijí, sežere vás krokodýl, ale hodinky tu žijí dál, utopí vás žena v bazénu a vaše hodinky si nasadí na své ovdovělé zápěstí, nebála bych se černého humoru.
Dominik Hokpřed 876 dny
Zdravím, to by se vám určitě líbil náš článek 6 NEJ: Pánské hodinky do apokalypsy. :)