» Blog » Soutěže

Dárek pro odběratele newsletteru – Rozdáváme 12 dárkových poukazů

Tagy: Soutěže | Chytré | Klasické

Agáta Vřeská | 28.12.2022 | 1 MIN | 7x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Celý rok se na to těšíme. Vánoční svátky prostě patří mezi ty nejkrásnější. A samozřejmě, že k nim patří i rozdávání dárků. Vánoce už jsou sice za námi, ale dárečků není nikdy dost. A tak rozdáváme hned dvojitou nálož dárkových poukazů!

Pro výhru nemusíte nic dělat, opravdu. Stačí, že odebíráte náš newsletter a usměje se na vás štěstí. :) Z našich odběratelů totiž budeme losovat 12 šťastlivců, kterým doufáme zpříjemníme začátek nového roku poukazem na 500 korun.

Co rozdáváme:

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 28. 12. do neděle 8. 1. 2023.

Kdo vyhrál?

Lucie L., Jana H., Martin J., Martina N., Jaroslav K., Irena Z., Petr B., Alžběta K., Milan R., Zdenko Ch., Daniela H. A Martin K. Gratulujeme.

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži jste mohli vyhrát roztomilé Timexy s vánočně naladěným Snoopym. A kdo vyhrál? Nejlepší vánoční vtip měl Pavel, a tak hodinky putovaly pod jeho vánoční stromeček. Věříme, že udělaly radost. :)

A hodně radosti a spokojenosti v roce 2023 přejeme i vám. Šťasný nový rok 2023! :)

Komentáře

Františekpřed 457 dny, reagovat
Milý ježíšku Hodinky 365 ....... já jsem byl celý rok opravdu hodný..........:)
Josef Kubelkapřed 456 dny, reagovat
Do Nového roku vám přeji hodně úspěchů a ještě více štěstí
Stanislavapřed 456 dny, reagovat
Krásná a rychlá práce Lejzrové písmo na sluneční hodiny v cibulkovém tvaru. Perfektní jednání i návrhy Maximální spokojenost a také doporučení. Rychle dodání a krásné jednání všech zaměstnanců Děkujeme a přejeme krásné vykročení do nového roku 2023 a pracovní úspěchy
Vitopřed 452 dny, reagovat
Šťastný nový rok. Hodně zdraví a plno úspěchu. Vím, že to nepatří do téhle sekce, ale rád bych se zeptal, zda lze gravirovat vzkazy i na hodinky bez kovového pouzdra.
Dominik Hokpřed 451 dny
Zdravím, záleží na tom, kdo má jakou gravírovačku. Například u nás gravírujeme jen do kovových pouzder. Se dřevem totiž nemáme zkušenosti a u plastu člověk nikdy neví, jak to zareaguje. Je ale možné, že někde jinde vám udělají gravír i do jiného materiálu než kov.
td-alexpřed 451 dny, reagovat
tak at se zadari nejakej aqualand nebo seiko turtle:-) by se hodil:-) pro zacinajiciho:-) ale nejsem zas az tak ortodoxni takze z praktickejch duvodu uz patrne pouze solar:-) takze moje cilovka tak seiko & citizen nebo nejakou specialitu vzdy dokaze neco prekvapit:-) mejte se:-) zdravim agatu a elisku:-)
Eliška Měrkovápřed 451 dny
Pěkná volba ;) Děkujem a přejeme hodně štěstí do nového roku!