» Blog » Soutěže

Valentýnská soutěž pro milovníky hodinek

Tagy: Soutěže

Agáta Vřeská | 10.2.2021 | 1 MIN | 30x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

My víme, že ne každý slaví tradičního Valentýna. Ale zato neznáme nikoho, kdo by se dřív nebo později nezamiloval do hodinek. My jsme v tom až po uši, a tak rozdáváme valentýnky podle našich představ.

Proto jsme prohledali celou prodejnu, abychom našli ty nejvíc-lásku-vyzařující hodinky. A o ně si i dneska zasoutěžíme. Ale aby to bylo napínavější, vylosujeme ještě jednoho soutěžícího, který od nás dostane poukaz na nákup hodinek.

Vymýšlet dárky pro milované je někdy fuška. I když dotyčného dobře znáte. A nemusí to být jen v polovině února, ono je to náročné celý rok. Inspirujte nás i ostatní tipem na dárek, který vás dostal do kolen. Nebo který jste vymysleli a jste na svůj výkon patřičně hrdí. Zkrátka a dobře inspirujte ostatní zajímavým nápadem na dárek, třeba pro drahou polovičku!

Soutěžní úkol:

Napište do komentářů tip na bezvadný dárek pro někoho blízkého.

O co soutěžíme:

Termín soutěže:

10.–14. února 2021

Ať vám žádná soutěž neunikne

Dvakrát do měsíce soutěžíme o nové hodinky a další dárky. Někdy výměnou za správnou odpověď, někdy stačí být jen přihlášen k odběru našeho e-mailového zpravodaje. Nechcete o žádnou soutěž přijít? Stačí se přihlásit k odběru a o všem budete vědět jako první.

Výherce minulé soutěže

V minulé soutěži jsme rozdávali 6 poukazů na nákup. Stačilo být odběratelem mailového newsletteru a byli jste ve hře. Při losování se štěstí usmálo na paní Markétu M., Sylvii M., pana Zdeňka M., Romana S., Michala V. a pana Beníka. Výhercům z Česka i Slovenska moc gratulujeme. :)

Komentáře

Radkapřed 1143 dny, reagovat
Dobrý den, Podle mého je jednoznačnou odpovědí ČAS, i když by se hodilo možná napsat hodinky :) (ty ale nedílně s časem souvisí). Většinu života žijeme totiž ve shonu, stresujeme se a dáváme si materiální dárky apod. Takže já určitě s manželem po těch letech budu chtít hlavně strávit poklidný večer u sklenky bílého vína (on si teda raději otevře pivo :D), postupem času jsou společné chvíle to nejcennější a v dnešní době to platí dvojnásobně. :) Krásného Valentýna i Vám a hlavně pevné zdraví. Radka
Jiřípřed 1143 dny, reagovat
Pro moji polovičku bych rád vybral řetízek, zlatý, krásný jak bys met. Neváhal bych ani, při výběru v hodinkách, v mém oblíbeném e-shopu Hodinky 365.????
Kateřina Hubovápřed 1143 dny, reagovat
Tak třeba já jsem sestře k narozeninám dala welnes pobyt pro 2. Dárek měl opravdu úspěch. Nebo romantická večeře pro dva. Partner určitě ocení, když mu s láskou připravíte jidlo a krásně naservirujete. A když u toho bude hrát potichu jeho oblíbená hudba, určitě to nebude mít chybu. Jinak si myslím, že je vcelku jedno, co komu dáte. Když je to od srdce, vždy to potěší.
Evapřed 1143 dny, reagovat
Budu další, která napíše ČAS. Jak se říká, pokud někomu věnuješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš. Loňský rok mnohým z nás změnil životní hodnoty. Já je mám tedy roky stejné, zdraví, láska, rodina, přátelství.... a pak až další... Mé mamce je 76 let a opatření spojená s koronavirem ji znemožnila setkávat se s kamarádkami. Otec ji opustil před lety, žije sama. O to víc jsem se tedy snažila, aby nebyla tolik sama a snažila jsem se jí co nejvíce navštěvovat. Zároveň si uvědomuji, jak moc mi chybí přátelé, s kterými se nyní také nesetkáváme. Člověk si uvědomí, že nad všechny dary světa jsou společné zážitky, radost a smích. Hlavně ať jsme všichni zdraví. Hodně lásky .-)
romanapřed 1143 dny, reagovat
Dobrý den, mého manžela bych obdarovala dobrou večeří a sklenkou vína a přeje si řetízek Krásného Valentýna přeji všem a hlavně zdraví
Zdeněkpřed 1143 dny, reagovat
Dobrý den, tentokrát je soutěž velice jednoduchá a myslím si, že nemám se svým tipem konkurenci a že tedy vyhraju hlavní cenu, protože jsem se svým tipem stejný velikán, jako třeba miliardář Bill Gates ve výpočetní technice. Můj tip je neporazitelný a proto ho zveřejním. Jako bezvadný dárek pro někoho blízkého se mě jeví jako vedlejší dárek platební karta VISA přednabitá na sto milionů Kč a s denním limitem výběru jeden milion Kč a jako hlavní dárek nějaký zámek ve Francii v ceně dvě až deset miliard Kč.
Agáta Vřeskápřed 1143 dny
Tak pokud vám Zdeňku někdy někdo takový dárek věnoval, chápu, že vás dostal jak se říká do kolen. A pokud naopak podobnými dárky obdarováváte vy, hmmm.... škoda, že už se v dnešní době nezve na skleničku, takový zámek bych si nechala líbit :-D
Romanpřed 1143 dny, reagovat
Dobrý den. Když to ještě šlo, tak ideální dárek u nás byla vstupenka na koncert. Uvidíme, co přinese letošek. Buďte zdraví. Roman
Lukášpřed 1143 dny, reagovat
Největší radost udělala dřevěná lahev od vína se jmény a datem výročí. Každý ručně dělaný dárek udělá radost. A velká výhoda je, že jako jediná lahev vydrží netknutá na poličce.. :-)
Agáta Vřeskápřed 1143 dny
Netknutá říkáte... Tak to je asi přesně to, co potřebuji! :)
Martina Boučkovápřed 1143 dny, reagovat
My se obdarovavame dobrou veceri a take dobrou cokoladou Lindt :)
Josefpřed 1143 dny, reagovat
Něco ve skle. Např. rum.
Petra Šmídkovápřed 1143 dny, reagovat
Skvělým dárkem je podle mě zážitek. Ten má totiž tu největší hodnotu. V této době už jsou i zážitky, které můžeme prožít v bezpečí domova - třeba degustace vína, čokolády, kávy. To je podle mě naprosto skvělý dárek na Valentýna.
Jarčapřed 1143 dny, reagovat
Když se mě ptal můj syn,co bych chtěla za dárek,poprosila jsem ho o obrázek s fotografií mé vnučky Barunky.A dostala jsem kalendář plný fotografií mé vnučky.To mi udělalo opravdu velkou radost.A bude mi dělat radost celý rok.
Eliškapřed 1143 dny, reagovat
Největší radost udělá let horkovzdusnym balónem se sklenkou vina.
Martinapřed 1143 dny, reagovat
No nejvíc bych teď darovala nějaký pobyt, wellness ale to bohužel nejde...ale čokoláda nebo nějaká maškrta vždy poteší :-D
Petrpřed 1143 dny, reagovat
Moji polovičku jsem obdaroval medvídkem z růží :-)
Tomášpřed 1143 dny, reagovat
Pred 2 rokmi som už terajšej manželke prerobil byt na hrad. Na plachtu som nakreslil dvere do zámku, vytvoril som vežičky z farebného papiera a z čeleniek som nám spravil korunky na hlavu. Navaril som nám luxusnú večeru a užili sme si večer tak, že sme si navzájom vykali a oslovovali sa princ a princezná.
Lenkapřed 1143 dny, reagovat
Vzhledem k tomu, že právě na Valentýna mám významné životní jubileum, tip na dárek je pro mne a byly by to hodinky. Z hmotných dárků je to jediné, co si přeji.
Nikol Červinkovápřed 1143 dny, reagovat
Pravá, z lásky dělaná, svíčková ❤️
Michalpřed 1142 dny, reagovat
Zdravím, tak především kytičku pro mou přítelkyni a sladkou bonbonieru s pusinkou.
Izabelpřed 1142 dny, reagovat
Není nad krásný romantický večer s masáží...stačí k tomu pár ingrediencí a hromada lásky.. :-)
Aničkapřed 1142 dny, reagovat
Tím nejlepším dárkem je určitě zážitek - třeba let balonem, kurz vaření nebo skok padákem. Takový zážitek, na který budeme vzpomínat celý život.
Klárapřed 1142 dny, reagovat
Přeji vám hezký den! Pro mě je nejhezčím dárkem ten, se kterým si dá můj partner hodně práce, ať už je to vybírání hezkého šperku nebo obyčejný kamínek, který musel dlouho hledat a vím, že pro něho vylezl třeba na nějaký kopec. Může to být i voucher na večeři nebo na pobyt. Hlavní ale je, jakým způsobem ho předá, jak se u toho tváří a jestli mi dá pusu. :-)). A i zabalení dárku je důležité. Pěkně zabalený dárek, který je třeba i nějak "skrytý" v dalším a dalším obalu nebo na nějakém tajném místě s mapou je pro mě nezapomenutelným zážitkem, na který můžu dlouho vzpomínat! Nejhezčím dárkem pro ženu je určitě zásnubní prsten nebo šperk, případně pozvání na večeři, do sauny nebo jakýkoli třeba i vlastně vyrobený dárek od srdce (např. společná fotografie v rámečku nebo obrázek, který partner nakreslil, výrobek, který vyřezal ze dřeva, atd.). :-). Myslím si, že fantazii se meze nekladou a kdy jindy než na Valentýna bychom měli přijmout i netradiční dárky k Valentýnu, které jsou darované od srdce..! :-)
Kateřinapřed 1142 dny, reagovat
Mě stačí jedna kytička, abych věděla, že na mě někdo myslí :) děti mají nejraději, když jim upeču něco růžového a nikoho rozhodně neurazí ani dobré vínečko. Takový luxus, hodinky jako dárek se u nás jen tak nevidí a asi ani neuvidí :)
Pavla V.před 1141 dny, reagovat
Pro mě byl vždy nejlepší dárek víkend s manželem někde v příjemném penzionu s možností procházek v přírodě a romantickým večerem. Letos to díky situaci možná bude paradoxně ještě lepší. Uděláme si fajn víkend i s dospělými dětmi. Dlouhá procházka se psem, zatopíme v krbu, otevřeme dobré víno, budeme si povídat, hrát deskové hry.... Manžel bude hrát na kytaru a uděláme si takovou malou rodinnou zpívanou. I ve špatné době se dají dělat fajn věci :)
Vendulapřed 1140 dny, reagovat
Bedna s páčidlem :) super dárek
Lenka Špřed 1140 dny, reagovat
Já svému manželovi dala naší dceru. Myslím, že přírůstek do rodiny, je ten nejkrásnější dar vůbec! Tento rok je bohužel manžel v nemocnici, s těžkým průběhem Covidu, a tak budu s dětmi sama. Alespoň bych mu poslala hodinky, aby mohl sledovat čas, kdy opět bude s námi doma.
Blankapřed 1140 dny, reagovat
Nejlepší dárek pro mé blízké by bylo : dětem vrátit školu a kamarády a sportovní kroužky, konečně vyrazit a nakoupit vše co je třeba (např. zimní boty, neboť syn má velikost 43 a to fakt není dětská velikost a je mu 11 let), mávnout kouzelnou hůlkou, aby po covidu zbyla jen vzpomínka a vrátit všem zdraví a naději na lepší zítřek :) a manželovi bych koupila nějaké zajímavé hodinky, je tak trošku kutil a amatérský opravář, určitě by se mu nějaké hezké líbily :) Ideální valentýnský čas :)
Petrapřed 1140 dny, reagovat
Někdý ten dárek nemusí být drahý, aby dal najevo to, jak moc vám na druhém záleží. Jsem mámou na mateřské, příspěvek na vyskakování není a tak jsem se letos mému muži rozhodla upéct na Valentýna lenické srdíčka posypané hvězdičkami. U tvorby mi asistovaly obě naše děti, místo to byl sice boj, ale za ten krásný výsledek to stálo. manžel byl dojatý a já snad ještě víc, jak někdy stačí fakt málo :)