» Blog » Soutěže

Dárek pro odběratele newsletteru – Rozdáváme 6 poukazů v hodnotě 500 Kč

Tagy: Soutěže

Eliška Měrková | 24.2.2021 | 1 MIN | 1x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Už jste někdy našli v kapse starých džínsů zapomenutou pětistovku? Ten den je pak hned krásnější a veselejší, že? My v Hodinkách 365 to moc dobře víme, a protože vás máme rádi, chceme udělat podobnou radost i vám! Rozdáváme 6 poukazů na nákup v našem e-shopu v hodnotě 500 Kč.

Foto: Hodinky-365.cz

Často vás v našich soutěžích prosíme o rady, názory, o inspiraci či tipy na dárky... Jo, jsme s tím trošku otravové, ale věřte nebo ne, vašich příspěvků si opravdu vážíme a využíváme je pro zkvalitnění našich služeb. A za to, jak nám pomáháte, po Vás tentokrát nic nechceme! No vážně, vyhrát je fakt brnkačka: stačí pouze odebírat náš emailový newsletter. Ještě ho neodebíráte? Tak šup šup, napsat pod článek svůj email do kolonky pro odběr newsletteru, klik, potvrdit a máte hotovo. Pak už jen stačí mít při losování štěstěnu na své straně. ;)

Soutěžní úkol:

Do pondělí 8. 3. se staňte odběratelem našeho newsletteru.

Co rozdáváme:

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 24. 2. do pondělí 8. 3. 2021.

Ať vám žádná soutěž neunikne

Dvakrát do měsíce soutěžíme o nové hodinky a další dárky. Někdy výměnou za správnou odpověď, někdy stačí být jen přihlášen k odběru našeho e-mailového zpravodaje. Nechcete o žádnou soutěž přijít? Stačí se přihlásit k odběru a o všem budete vědět jako první.

Výherce minulé soutěže

V minulé valentýnské soutěži jste nám dali spousty bezvadných tipů na dárek pro někoho blízkého. Za odměnu jsme vybrali šťastlivce č. 1, který získal zamilovanou limitku značky Swatch You've Got Love, a vylosovali šťastlivce č. 2, který od nás obdržel dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč. Štěstí se usmálo na Lenku Š. a Tomáše D. Oběma výhercům moc gratulujeme! :)

Komentáře

Tomas Kopeckypřed 1151 dny, reagovat
Je to paráda, jste skvělí