» Blog » Soutěže

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 dárkových poukazů

Tagy: Soutěže

Agáta Vřeská | 21.4.2021 | 2 MIN

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Pravidelná soutěž je naší oblíbenou kategorií. Baví nás rozdávat malé i větší dárky jen tak. Dneska pro to dokonce nemusíte prakticky nic nic udělat. Stačí, když budete pravidelně odebírat náš newsletter.

Pravidla:

Stačí, když nejpozději 2. 5. 2021 budete odběrateli newsletteru. Pokud informační čtrnáctidenník už odebíráte, stačí čekat, zda los padne právě na vás. Pokud ne, k odběru se můžete přihlásit pod jakýmkoli článkem. Třeba i tímto.

Co rozdáváme:

V sázce je 6 dárkových poukazů na nákup v našem e-shopu v hodnotě 500 Kč.

Výherce minulé soutěže

V minulé soutěži jsme se vás ptali na témata, která byste ocenili na našem YouTube kanálu. Moc děkujeme za všechny komentáře! A taky za vaše nápady, připomínky, pochvaly, ale hlavně podporu. Moc si toho vážíme.

Z témat, které jste zmiňovali a do kterých se určitě pustíme už v nejbližších týdnech jsme vybrali konkrétní tři:

Milan: (...) Hodinky ve filmech (akčních filmech) a hodinky známých osobností. (...)

Michaela: (...) Líbila by se mi vlastně vaše rubrika TOP 5 ve světě videí, kde by se člověk, který hodinkám rozumí mohl rozpovídat o tom, proč zvolit právě onu značku nebo model. (...)

Lubomír: Přivítal bych fundované informace o historii i současnosti nebo i porovnání hodinek "značky" PRIM od obou "výrobců v ČR" - tedy ELTON hodinářská, a.s. a MPM Quality F-M.

Hodně jste si také psali o srovnání. Je to náročná disciplína, ale rozhodně souhlasíme, že to má smysl. Takže se budeme snažit se v tomto propracovat do kvalitních video-recenzí, ve kterých budeme pro vás srovnávat modely např. ve stejných cenových relacích či výbavě a snažit se přinést konstruktivní pohled.

I nadále se samozřejmě budou kluci zaměřovat na smartwatch a fitness témata a nově i podcasty.

No a vás samozřejmě zajímá, kdo vyhrál nové Xiaomi Mi Watch Lite Black. Prvním výhercem je paní (či slečna) Michaela, která měla skvělé tipy. Druhého výherce jsme vylosovali ze všech odpovědí a štěstí měl tentokrát Pavol ze Slovenska. Gratulujeme a ať hodinky dobře slouží.

Komentáře