Soutěž

SOUTĚŽ: Odběratelům našeho newsletteru rozdáváme 6 dárkových poukazů

Pst! Vy už to asi víte – každý měsíc u nás můžete vyhrát dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč. Jen za odběr našeho newsletteru. Máte mezi přáteli hodinkové nadšence, kteří nás ještě neodebírají? Pošlete to dál! :)

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Cocktail Time představení – Semiskeletonizované číselníky a nové drinky

Seiko překvapilo rozšířením své oblíbené kolekce Cocktail Time o dva nové modely v limitované edici. Kromě struktury a barvy nabídnou číselníky poprvé v této kolekci specifický průhled na strojek. Oba modely vznikly opět podle originálních drinků barového mistra Hisaihi Kishi. Představujeme Seiko Presage SSA455J1 Illumine a Presage SSA457J1 Red Brick.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Garmin Enduro vs. Enduro 2

Není tomu dlouho, co vyšel nový model hodinek Garmin Enduro 2. Jeho nástup byl takový kontroverzní a spousta lidí nevěděla, co si o něm myslet. V dnešním souboji se postaví proti první generací Garmin Enduro.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Orient Bambino – Fotogalerie společenských legend

Orient Bambino jsou jedny z nejlepších společenských hodinek. O tom žádná. A za více než dekádu, co jsou na trhu, vzniklo už mnoho verzí. Jedna lepší než druhá, ale – jak si vybrat tu nejlepší? A jak se v nich vůbec zorientovat? S tím vám pomůže dnešní fotogalerie.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Orient Kamasu recenze – Příběh jedné ostrozubky

Otázka zní: Vyplatí se zařadit Orient Kamasu do vaší hodinkové sbírky? Odpověď: Rozhodně ano!

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Samsung Galaxy Watch 5 PRO a Watch 5 recenze – Prodloužila se výdrž a co dál?

Není tomu dávno, co vyšly dva nové modely hodinek Samsung s označením Galaxy Watch 5 PRO a Galaxy Watch 5. Asi jako další značky, i Samsung se dal na svět outdooru a model PRO směřovali právě pro tuto skupinu lidí. A jak se jim to povedlo?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Chytré hodinky Garmin pro konkrétní sporty

Garmin si podmanil svět nejen svými multisportovními modely, ale také hodinkami zaměřenými čistě na daný sport. A proto v nabídce najdeme hodinky pro běh, letectví, golf anebo například potápění. A které Garminy jsou pro vás ty pravé? To se dneska dozvíte.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Nově máme v nabídce značku Bulova!

Vsadím se, že o Bulově jste už slyšeli, drazí hodinkoví nadšenci. Minimálně o jejich Accutronech. Ale věděli jste, že společnost Bulova byla první na světě, kdo vytvořil televizní reklamu a jejich hodinky dokonce letěly i na Měsíc? Koukněte se na celou nabídku.

Hodinky Bulova >>

Novinka v prodeji

Náš e-shop i prodejna se nově rozrostla o hodinky Junghans

Chyběl vám v naší nabídce ten úžasný (!) bauhausovský minimalismus německého Junghansu? Tradiční značka s dlouhou historií je konečně i u nás, tak se pojďte mrknout (minimálně na náš e-shop ;))

Hodinky Junghans >>

Novinka v prodeji

Tak konečně dorazily! Hamilton PSR v matrixových barvách

Hamilton PSR (nebo Pulsary, chcete-li) jsou prostě legendy. Na verzi se zeleným podsvícením číslic jsme si však museli počkat celkem dlouho. Ale musíme říct, že to stálo za to.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nové "křišťálové" Seiko Speedtimer vzdávají hold sportovcům

Nové Speedtimery září v kolekci Seiko jako trofej vítězů. A to doslova. Tradiční sportovní design se tu podařilo náramně skloubit se křišťálovým efektem bledě modrého číselníku v broušené úpravě a... no jen se podívejte, není to krása?

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

King suma v refreshnutém designu berou dech: Seiko SPB323J1

Tihle tradiční bojovníci s mohutnou konstitucí nás nepřestávají bavit. Tedy alespoň ti od Seika. Nová King verze s keramickou lunetou, safírovým sklíčkem s antireflexem a strojkem 6R35 nás dostala. Ten číselník je prostě božský, nemyslíte?

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Pouze 100 ks pro celý svět: MeisterSinger ED-PR901

Že jsou hodinky MeisterSinger něco skutečně výjimečného, poznáte už na první pohled. MS u těchto nových jednoruček s mimořádně dlouhou ručkou slovo "výjimečnost" ovšem vynáší na úplně jiný level (možná i jiný sport), když jejich počet omezil na pouhých 100 ks pro celý svět.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Police má nové Batmany

Po nedávném úspěchu s batmanovskýma limitkama, které vyšly spolu s novým filmovým trhákem, se Police vytasil s dalším netopýřím kouskem. Barevně ladí k noir atmosféře filmu a ač to není limitka, mizí prý dost rychle.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře