Soutěž

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 dárkových poukazů

Jednou měsíčně rozdáváme dárkové poukazy. A ten čas právě nadešel. Pokud odebíráte náš newsletter, máte šanci, že se na vás usměje štěstí. Výherce se dozvíte opět v dalším newsletteru. :)

Více o soutěži >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Tactix 7 recenze – Co vidíš?

Pokud někdo vybírá nejvybavenější kousky od Garminu, často se dostane na strastiplné rozcestí – Fenix či Tactix? A nový Garmin Tactix 7 rozhodně zamíchal kartami.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Tissot PRS 516 Powermatic 80 recenze – Závodní kola a sportovní říz

V Tissotu to žije a se zajímavými novinkami se švýcarský velikán nikdy příliš neupejpal. Zatímco se ale naše pozornost ubírá převážně k hlavním hvězdám kolekce, PRX a Seastar, někomu by mohla uniknout nenápadnější březnová novinka – PRS 516 Powermatic 80. Proč stojí za pozornost?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

4 důvody, proč sáhnout po chytrých hodinkách Coros

Pochybujete o značce Coros nebo o ni zatím vůbec nic nevíte? Dneska se podíváme na 4 důvody, proč se vyplatí sáhnout po hodinkách Coros. Nebo naopak zjistíte, že Corosy vůbec nejsou něčím pro vás.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Amazfit GTR 2 vs. GTR 3 vs. GTR 3 Pro

Souboje jsou obvykle vedené jeden na jednoho, ale dnes tady máme něco, co bych nazval "triplfajt" – Amazfit GTR 2 vs. GTR 3 vs. GTR 3 Pro. V našem blogu už jsme psali pár soubojů, ale vždy se jednalo o chytré hodinky za dost peněz. Dnes se ale podíváme na nižší cenovou kategorii.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio Collection MW-240 recenze – Černé plasťáčky za pár kaček. Ale potřebuju víc?

Casio MW-240 jsou vlastně geniální hodinky. Umí jednu jedinou věc: ukazovat čas. Ale pokud je tato funkce vlastně to jediné, co od hodinek chcete a potřebujete, pravděpodobně jste adeptem na jejich nového majitele. Ale v recenzi jsme to vzali trochu podrobněji.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Dámské hodinky Invicta

Megalomanské kousky od Invicty budí pozornost, to je známá věc. Ale co ryze dámské Invicty? Ty jsou na poměry této kontroverzní značky vlastně velmi decentní a půvabné, ovšem mezi jinými dámskými hodinkami se rozhodně neztratí. A to je dobře. Vybrali jsme šestero dámských hodinek Invicta pro ženy, které se nezaleknou nápaditosti a pořádného kusu oceli na zápěstí.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Luminox Bear Grylls využívá recyklovaný material #Tide

Jsou určené do drsných podmínek, ale současně ekologické. Ambasador Lumoxu Bear Grylls o nové sérii Master Survival řekl: "Tyto nové hodinky od společnosti Luminox jsou skvělé jak pro měření času, tak pro pomoc životnímu prostředí díky využití recyklovaných materiálů #Tide." Vystihl to přesně.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Xiaomi Watch S1 – Pro fitnesáky jako dělané

Jde z nich volat, vypadají fakt dobře, ale především jsou to fitness hodinky se vším všady. Však se taky zaměřují na aktivní lidi. Mají 19 profi fitness režimů a dalších 100 rozšířených. K tomu jsou fakt lehoučké a u některých bank s nimi dokonce zaplatíte. Jo a na to, že mají krásný AMOLED displej vydrží dlouho nabité. Nějakých 12 dní při běžném používání a až 30 hodin se zapnout GPS. No počkáme si na recenzi od našich sporťáků, ale už teď stojí za prozkoumání.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Swatch x Centre Pompidou pro milovníky umění

Chodíte rádi do galerií? Tíhnete k umění a na první dobrou rozeznáte díla od Fridy, Mondriana či Kandinského? Tak to vás bude bavit nová kolekce Swatchek. Schválně, jestli poznáte všechna mistrovská díla.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře