Soutěž

Odběratelům našeho newsletteru rozdáváme 6 dárkových poukazů

Nějaký ten nový řemínek na hodinky, nebo třeba takový menší příspěvek na nové hodinky? To není nikdy k zahození. Odběratelům našeho pravidelného newsletteru rozdáváme každý měsíc šest dárkových poukazů. A srpen není výjimkou. :) Zda jste vyhráli se dozvíte v dalším newsletteru. Z minulé soutěže se na nové hodinky může těšit Kamil, Peter a Ladislav. Gratulujeme. .)

Více o soutěži >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit T-Rex 2 recenze – Těžkooděnec na zápěstí

Prozradím vám tajemství. Amazfit T-Rex 2 je taková moje tajná láska. Kdybych nepracoval tam, kde pracuji a neměl přístup k neomezenému množství hodinek, pravděpodobně bych si pořídil hodinky z řady T-Rex. Mám totiž rád levné a spolehlivé přístroje, které válcují hranice slovního spojení poměr cena / výkon. A to je přesně druhá generace T-Rexu. Opět a zas.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Huawei Watch GT 3 PRO recenze – Čistokrevný měšťák se sportovní duší

Značka Huawei poslední dobou nepřestává polevovat ve vydávání nových modelů. Další peckou do sbírky je model Huawei Watch GT 3 PRO, který na první pohled vypadá jako čistokrevný městský model. Sportovní duše vás ale mile překvapí.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Pánské rádiem řízené hodinky (do 10 tisíc)

Mít přesný čas je u hodinek základ. Však je to jejich hlavní funkce. Dneska už můžete mít moderní způsoby přesného nastavení času přes Bluetooth nebo GPS družice. Ale pokud jste ze staré školy a na nějaké smart appky se moc spoléhat nechcete, hodinky s rádiovým příjmem jsou léty prověřená a jak si dnes ukážeme i cenově dostupná varianta.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Tissot PRX – Fotogalerie geniální nostalgie

Tissot PRX byly navrženy tak, aby byly neuvěřitelně univerzální. Přestože nedosahují takové sportovnosti jako například potápěčské hodinky, nejsou ani tak uhlazené jako společenské modely. Ale co je na nich geniální – sdílí podobnou sofistikovanost, jen v těžko popsatelné kombinaci sportovních a elegantních prvků. Od roku 2021, kdy je Tissot znovu uvedl na trh, se už objevily v mnoha verzích. Přinášíme záplavu inspirace, protože PRXkám je tak těžké říct ne.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Bullheady od Citizenu v zelené limitce

Naprosto jedinečné retro nás vrací do roku 1973. Bullhead mají rozpoznatelný design a tato zelená limitka i zajímavý flyback chronograf a skvěle sladěný řemínek. Jsou to prostě krasavci. :)

Zobrazit hodinky >>

Aktuálně v magazínu

Huawei Band 7 – Potenciál v podobě přesných dat a městských funkcí

Huawei se rozhodl, že bude vydávat hodinky snad každý měsíc. Pro červenec si připravil variantu náramku Huawei Band 7, který nechybí v repertoáru žádné čínské značky. Tento "Band" mi přijde ale o dost vychytanější, než jeho kolegové.

Přečíst článek >>

Očekávaná novinka

Certina DS Chronograph 1968 navazuje na Argonauty z 60. let

Tady je cítit historie. Certina se inspirovala svým modelem DS Argonaut z konce 60. let, aby vytvořila skutečně osobité retro. V pouzdru ve tvaru polštáře tiká automatický strojek s komplikací stopek, s antimagnetickým vláskem a s rezervou chodu 60 hodin. A za zmínku stojí i vypouklé safírové sklíčko, otočná luneta se safírovou vložkou a hned dvě barevné varianty. Tak co na ně říkáte?

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Seiko má nové Cocktail Time. V modernějším stylu a stále krásné

Opět uhrančivé struktury číselníků, opět elegance a automatický strojek uvnitř. Nové Seiko Presage nepřináší nic nového, ale rozhodně je cítit lehká modernizace designu. Nebo se nám to jen zdá? :)

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Oslnivě barevné Swatchky, které jsou stvořené na léto

Modré, zelené nebo tyhle roztomile růžové. Swatch rozšířil kolekci o modely s názvem Daze. Průhledný číselník, pastelově barevný řemínek a větší rozměry. Na léto jako vyšité. :)

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Edox je oficiálním partnerem BMW Motorsport. A výsledkem je i tato limitka

V oblíbené řadě Chronorally najdeme dva nové kousky v limitované edici. Vznikly díky oficiálnímu partnerství Edoxu a BMW Motorsport. Číselníky jsou v typických barvách závodních aut BMW a v balení je druhý řemínek. Pro sportovní nadšence naprostá pecka. Jo a naživo vypadají ještě líp! Však už je taky máme objednány, tak se pak můžete přesvědčit sami. ;)

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Tissot Lovely Square v letním setu se čtyřmi řemínky

Jedny hodinky, ale hned čtyři řemínky, díky kterým vykouzlíte pokaždé něco nového. A tak rozkošného, že je to až k zbláznění. :) Tissot Lovely Square jsou drobooučké, moderně-retro pojaté hodinky, které si buď zamilujete, nebo si jich ani nevšimnete. Na které straně budete vy?

Zobrazit hodinky >>

Zaujalo nás

Hodinářská hranice se opět posunula. Na trhu jsou nové nejtenčí mechaniky na světě

Hodinářský svět má nového šampiona v rekordu o nejtenčí mechanické hodinky na světě! RM UP-01 Ferrari je z produkce Richard Mille a jsou tenké neuvěřitelných 1,75 mm! A to bez jakékoli ztráty funkčnosti. Vyrobeno jich bylo 150 kusů a pořídit je můžete za 1 888 000 $.

Zjistit více >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře