Soutěž

Odběratelům našeho newsletteru rozdáváme 6 dárkových poukazů

Na jeden klik budete mít přehled o všem novém na našem e-shopu a ještě k tomu můžete získat dárkový poukaz. Cože, vy ještě neodebíráte náš newsletter? Tak to je nejvyšší čas.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Venu Sq 2 recenze – Hrany s pořádnou výdrží baterie

Po hromadě sportovních kousků Garmin na trh uvádí městskou novinku Garmin Venu SQ 2, která by měla měla motivovat k pohybu a zdravému životnímu stylu. A v dnešní recenzi si rozebereme, jestli stojí za to.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Fenix 7X – Po více než 1000 kilometrech

Je už tomu opravdu více než pár neděl, co vyšly nejočekávanější hodinky roku 2022. Chytré hodinky, které si získaly velkou oblibu a drží si ji prozatím po celou dobu své působnosti. Garmin Fenix 7 si podmanil trh.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Garmin Forerunner 745 vs. Garmin Forerunner 255

Pro spoustu lidí bude tohle souboj na který čekali. Starý versus nový aneb "mladá generace" dává zabrat té staré. Má ještě cenu si koupit Forerunner 745 po drtivém nástupu Forerunneru 255?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

MeisterSinger Perigraph Mellow Yellow recenze – Oslňující zážitek

Díky tomuto žlutému zázraku jsem se na vlastní kůži přesvědčil, jak těžké je vystihnout něco naprosto unikátního, okouzlujícího, milého a plného pozitivní energie v jedné jediné psané recenzi. Dovolte mi tedy prosím, abych vás pozval ke sdílení opravdu nádherného zážitku, recenze hodinek MeisterSinger Perigraph Mellow Yellow je zde!

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Samsung Galaxy Watch 5 a Watch 5 PRO

Chytré hodinky s řádnou dávkou elegance, stylu a chytrosti? To jsou v kostce nové Samsung Galaxy Watch 5 a Watch 5 PRO. Oproti předchozí generaci hodinky přidávají větší výdrž baterie a spoustu nových funkcí, které stojí zato.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Huawei Watch D představení – První hodinky s nafukovací manžetou pro měření krevního tlaku

Na veletru IFA 2022 Huawei představil model hodinek Huawei Watch D, který za pomocí nafukovací manžety na zápěstí umí měřit krevní tlak. A ne jen to, hodinky mají také funkci EKG, telefonování a další skvělé fíčury na jaké jsme u Huawei zvyklí.

Přečíst článek >>

Očekávaná novinka

Amazfit GTR 4/GTS 4/GTS 4 mini představení – Tři nové Géčka

Není tomu ani rok, co na svět přišla třetí generace oblíbených modelových řad GTR i GTS a máme tady další žhavé kandidáty na nejlepší chytré hodinky nižší cenové kategorie – GTR 4, GTS 4 a GTS 4 Mini. Ačkoliv... Změny nejsou tak markantní. Ale uvidíme.

Přečíst článek >>

Očekávaná novinka

13. září vyjdou Apple Watch 8, Apple Watch SE 2 a Apple Watch PRO!

13. 9. 2022 skončí spekulace ohledně nových Apple Watchů a konečně budou představeny 3 nové modely! U Apple Watch 8 a SE 2 by měly nastat jen drobné kosmetické úpravy a nejvíce se spekuluje o modelu Apple Watch PRO. Poslední zmiňovaný by měl totiž prinést nový design, odolnější provedení a delší výdrž baterie. Spekuluje se také o měření cukru v krvi a dalších nových fíčurách. Ačkoli nevíme co všechno bude nové, víme že za pár dní skončí spekulace a modely budou opravdu představeny!

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Seiko Hybrid Diver 40th Anniversary Limited Edition

Připomínají Seiko Arnie, ale hlavní podstata této limitky je jiná – odkazuje na 40. výročí prvních hybridních potápek od Seika. Novinka má kromě standardního alarmu, kalendáře a stopek navíc také hloubkoměr a možnost uložit až 100 ponorů! Navíc nechybí pro Seiko tolik typický design.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Mido Multifort jak jsme jej znali z 50. let

Takovou malou srdeční zástavu podle nás způsobí tyto nové vintage Mido Powerwind. Vychází z modelu z roku 1954 a odkazují na tehdy nejspolehlivější a nejpřesnější strojek Mido Powerwind. Dnešní moderní verze nese mnoho odkazů na tento historický kousek, ale svým designem nepřestává být nadčasový. Koukněte na tu půlnoční modř číselníku, 7 článkový náramek, příjemnou tenkost pouzdra a elegantní křivky. Limitka je omezena na 1954 kusů.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Timex má novou edici – Space Invaders

Cože? Taky jste hráli arkádovku Space Invaders? Tak to nesmí ve vaší hodinkové sbírce chybět speciální edice od Timexu!

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Orient Star Classic Skeleton k 70. výročí značky

Dlouho jsme na ně čekali. Ale stálo to za to. Skeletony od Orient Star předčily naše představy. Nejde jen o to křemíkové krokové kolo, ony jsou krásné prostě jen tak. Samy o osobě.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře