Soutěž

Rozdáváme 6 dárkových poukazů odběratelům našeho newsletteru

Však už to znáte. Jako už každý měsíc u nás můžete vyhrát dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč. A je to vážně hračka – stačí jen odebírat náš pravidelný newsletter (tak to nezapomeňte říct známým hodinkovým fandům, kteří nás ještě neodebírají ;))

O soutěži >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Chytré hodinky Garmin pro sportovce

Co je důležité pro chytré sportovní hodinky a jaké jsou ty nejlepší Garminy na sport? Na to se dnes podíváme.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SEW 2022 reportáž – Kdo zaujal a co se (ne)změnilo?

V pátek 21. a sobotu 22. října se konal SEW 2022, největší veletrh hodinek u nás. Jako každý rok se na pražský Slovanský ostrov do paláce Žofín sjeli milovníci hodinek z celé střední Evropy a nemohli jsme samozřejmě chybět ani my. Čím zůstává výstava i po letech zajímavá? Jaká byla letošní zklamání a potěšení? A dorazíme příště znovu?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Epix 2 v kolaboraci s Porsche

Když se spojí dvě Porsche z různých světů, nemůže to dopadnout jinak, než skvěle. Garmin Epix 2 už tak mají co nabídnout, co se elegance týče, ale kabátek od Porsche je povýšil ještě na jiný level.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit GTR 4 recenze – Konečně s puncem kvality?

Velice oblíbený a cenově dostupný model GTR 4 se dočkal reinkarnace. Kabátek má dost podobný, střeva taky, ale dostal o dost příjemnější operační systém Zepp OS 2, přesnější senzory a variantu nejen na silikonu a kůži, ale také na teď dost oblíbeném nylonu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Typy displejů u chytrých hodinek

Chytré hodinky mají většinou jeden z pěti nejčastějších typů displeje. Některé se hodí více do města a některé jsou spíše outdoorovější. Nedokážete si poradit s těmito technologiemi a vybrat tu správnou? Nevadí, v dnešním článku vám představíme všechny typy displejů.

Zobrazit hodinky >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Huawei Band 7 vs. Xiaomi Mi Smart Band 7

Název, cena, funkce. To je pár vlastností, které spojují dva konkureční modely asijkých značek. Huawei a Xiaomi přišly na trh s dost podobnými modely Huawei Band 7 a Xiaomi Mi Smart Band 7. Dnes se podíváme na tento souboj Sedmiček.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Tak jsme se dočkali – PRX Chrono jsou pecka

Automatické PRX s chronografem – hodinkový kraken, kterého Tissot vypustil už na jaře tohoto roku, konečně doplul i do české distribuce. Dychtivě jsme na něj čekali už od brzkého jara a věřím, že čekání za to stálo.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Mido Multifort k 20. výročí inspirace architekturou

Gigantická ocelová konstrukce Harbour Bridge v Sydney je přinejmenším impozantní. Právě proto tradiční značka Mido, která se už dvě dekády nechává inspirovat nadčasovým kouzlem nejzajímavějších architektonických památek, vsadila tento most na číselník hodinek Multifort. A jelikož byla stavba mostu dokončena v roce 1932, na stejný počet kousků je limitována i tato edice.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nové Seiko 5 jsou opravdu cool záležitost

Když vychází nové Seiko 5, všichni tak nějak víme, že to bude paráda. A senzační SRPJ47 s transparentním číselníkem v hnědé barvě pravidlo jen potvrzuje. Průhledem na anglicko-japonské Day-Date Seiko odkazuje na 70. léta a legendární model Time Sonar.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Bulova Computron v klasických barvách konečně i u nás

Ne, tyhle sedmdesátkové krásky nejsou novinkou, ale nově je nabízíme i na našem e-shopu. Netradiční design sloužící před bezmála padesáti lety řidičům dnes osloví spíše fandy retra a neotřelého designu. Mrkněte třeba na ty zlaté.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře