Soutěž

SOUTĚŽ: Vyhrajte G-Shock GA-2100 aka CasiOak

Vyhrajte jedny z nejikoničtějších G-Shocků: GA-2100 přezdívané CasiOaky. Mimo jiné se umístily i v našem výběru nej hodinek a vy je teď můžete vyhrát. Tak hodně štěstí a krásný podzim. :)

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Mechanické hodinky Seiko, které nikdy nepřestaneme milovat

Ledacos jim odpustíme a nespleteme si je s žádnými jinými. Hodinky Seiko mají v hodinářském světě zvláštní postavení. A my je pro jejich unikátnost milujeme. Vybrali jsem šest mechanik, které mají v našem hodinářském srdci speciální postavení. Trefili jsme se do vašeho výběru?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock GA-2100 CasiOak se zařadily mezi čtyři nejúspěšnější G-Shocky vůbec

Na trhu jsou teprve dva roky a už patří mezi nejúspěšnější G-Shocky všech dob. GA-2100 jsou fakt majstrštyk. Které další modely jsou podle Casia nejikoničtější a přináší mu nemalé obraty? V článku je najdete pěkně pokupě.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Pánské hodinky s RC nebo GPS synchronizací

Někdo má rád ranní rituál natahování mechanických hodinek, někdo zas upřednostňuje bezstarostnost. Ty nejzajímavější hodinky, které si samy seřídí čas i datum, najdete v našem aktuálním výběru.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Hodinky do apokalypsy

Podle Nostradama nás čeká ještě zombie apokalypsa. Asi jako v béčkovém filmu na Netflixu. A podle Baby Vangy bychom měli začít zavařovat vodu do zavařovaček. Ať už se budeme muset vypořádat s přírodní katastrofou, nebo jen pořádnou fuškou na zahradě, mít odolné hodinky se hodí. Vybrali jsme šestici, která by mohla ledacos přežít...

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Bruno Söhnle Taranis Automatic recenze – Německý minimalismus pro solitéry

Typický německý minimalismus a funkční design. A přesto nenudí. Hodinky Bruno Söhnle z městečka Glashütte jsou hodně zajímavou alternativou pro ty, kdo podlehli německému hodinářskému umu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

LUMINOX „Every Second Counts“ aneb světluškové otloukačky

Jistý pan Barry Cohen pojal v roce 1989 nutkání, že musí vyrobit hodinky, které umožní odpočet času i při slabém osvětlení, ideálně v noci a zejména kdykoliv... Tak vznikly Luminoxy, značka hodinek, kterou dnes používají i vojenské síly. Celý příběh si můžete přečíst v našem článku.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Jednoručky MeisterSinger nově v H-365!

Dámy a pánové, je nám ctí přivítat u nás novou značku – MeisterSinger! Letos slaví 20 let své existence a specializuje se na hodinky s jednou ručkou. Tady nejde o vteřiny, ale o úplně jiné vnímáni času. Navíc jsou v elegantním a dost neotřelém designu a s mechanickými strojky uvnitř. Máme velikou radost a určitě si jednoručky podmaní i vás.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Dámské Certiny sestavené na míru

Tak, to jsou ony. Dámské hodinky Certina, jak si je fanoušci svým hlasováním sestavili. Sportovní, ale současně překvapivě elegantní, s vysokou voděodolností, diamanty, přírodní perletí a automatickým Powermatic 80. Hodně neotřelá kombinace, že?

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Hamilton Khaki Aviation Pilot Pioneer – Z kapsy přenesený kus historie

Nádherný kousek americké historie opět v pojetí Hamiltonu. Tentokrát se vydal do období druhé světové, kdy vyráběl kapesní Model 23. A z kapsičky je přenesl na zápěstí. V mechanice, automatu a dokonce i bronzovém pouzdře. Tyhle krásky udělají někomu hodně velkou radost...

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Halloweenská edice Swatchek

Halloween je za námi, ale děsivé Swatchky jsou tady pořád s námi. Helloweenská edice stojí za to, hlavně v noci...

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nové dámské Festiny s krystaly Swarovski

Nové dámské Festiny s jednoduchým a přitom šperkovým designem. Číselník má jemně broušenou strukturu a indexy jsou tvořené Swarovski krystaly. Teď bude rozhodovací proces ještě těžší.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Nové Certiny s Powermatic 80 a diamanty

Nejoblíbenější dámské Certiny jsou ty s diamanty v řadě DS Action. Ono to dává smysl – jsou krásné, elegantní, ale s neočekávaně vysokou voděodolností a super přesným quartzovým strojkem. Jenže, co když někdo chce hodinky v podobném stylu, ale s mechanikou uvnitř? Tak to má štěstí, protože Certina představila novinku s Powermatic 80, diamantovými indexy a 200metrovou voděodolností.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Retro Seiko Speedtimer. Pocta úspěchům 60. let

V roce 1964 probíhala v Tokiu Olympiáda. Seiko bylo tehdy u toho a představilo stopky s nevídanou přesností 1/5s. O pět let později, v roce 1969, Seiko uvedlo na trh jedny z prvních automatických chronografů na světě Seiko Speedtimer. No a konečně, v roce 2021 vzdává Seiko hold svým historickým úspěchům a představuje nové Prospex Speedtimer – Dva limitované automatické chronografy a čtyři solární chronografy v designu 60. let.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

S Carneo víte, že je vaše díte v bezpečí

Svět je nebezpečné místo. Pokud chcete mít děti zdravě pod dohledem, možná zvažujete pořízení chytrých hodinek s GPS lokátorem. Nově jsme zařadili značku Carneo, která nabízí právě takové dětské hodinky. V aplikaci se podíváte, kde se dítě zrovna nachází a se SIMkou pak není problém ani videohovor nebo odeslání SOS.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Apple Watch Series 7 konečně v prodeji

Oproti předchozí generaci je tady vidět posun dopředu. Apple Watch 7 má o 20 % větší displej, takže třeba zpráva se čte mnohem, mnohem příjemněji, za 40 minut je baterie dobitá na 80 %, má ještě jasnější displej a jsou to vůbec nejodolnější Watche od Applu všech dob... A hlavně – konečně jsou i k dostání!

Zobrazit hodinky >>

O nás

Trocha inspirace – Výběr nejlepších smartwatchů nově na našem YouTube

Můžeme se tvářit, že se nás to netýká. Ale ony se blíží. Vánoce. Radostný čas, který nejeden nešťastník tráví ve stresu za honbou dokonalých dárků. Na našem Youtube kanálu jsme připravili výběr nejlepších smartwatchů, abychom vám s výběrem aspoň trochu pomohli.

Kouknout na video >>

O nás

O klasikách na novém YouTube kanálu

Pokud odebíráte náš youtubový kanál Hodinky 365, asi víte, že jsme tam pravidelně přidávali videorecenze ze světa chytrých i klasických hodinek. Aby se to nemíchalo, videa o klasických hodinkách najdete nově na samostatném YT kanálu. Tak si nezapomeňte přidat odběr, ať vám nic neuteče. :) Tak třeba teď tam máme výběr těch nejlepších hodinek za rok 2021.

Kouknout na nový Youtube >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře