Soutěž

Dárek pro odběratele newsletteru – Rozdáváme 6 dárkových poukazů

Vánoce už máme sice za sebou (snad byly šťastné a veselé!), ale nám se ještě s rozdáváním dárků nechce končit. A protože právě mezi svátky je třeba darovat trochu radosti, rozdáváme dárkové poukazy v hodnotě 500 Kč. Přejeme šťastný nový rok 2022! :)

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Fenix 7, Epix 2, Instinct 2 – Je to tady!

Garmin chystá hned několik novinek, které se postupně objeví v roce 2022. Asi nejočekávanější novinkou je Fenix 7, ale chytrý zástup doplní i Instinct 2, Epix 2 a už dříve proklamovaný Garmin Venu 2 Plus! No, co si budeme, my už se nemůžeme dočkat. A co vy?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Dámské zlaté hodinky, které jen tak nevyjdou z módy

Zlato máme spojeno s luxusem a pocitem přepychu, proto není divu, že zlaté šperky a hodinky patří mezi vyhledávané doplňky. Pokud hledáte do své sbírky právě zlatý kousek, přinášíme několik tipů na zlaté dámské hodinky, které se aktuálně hřejí na výsluní oblíbenosti.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Pánské titanové hodinky

Říká se, že titan je materiálem budoucnosti. A čím je tak unikátní? Tak především vlastnostmi, které nemá žádný jiný kov. V dnešním článku jsme vybrali pánské titanové hodinky, které jsou u nás ty nej, a zároveň vám prozradíme, proč sáhnout právě po titanu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Sporttestery pro vášnivé běžce

Pro ty, kteří chtějí často makat a mít svůj trénink pod kontrolou, je zapotřebí mít pořádný sporttester. Proto jsme pro vás připravili výběr 6 nejlepších chytrých hodinek pro ty, kteří to myslí se sportem opravdu vážně.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Honor Band 6 recenze – Náramkov se rozrůstá o dalšího člena rodiny

Většina chytrých náramků je relativně stejná. Vzhledově a často i funkcemi. U Honoru Band 6 je to ale jiné. Blíží se náramek spíše základním smartwatchům?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko King Samurai LE Shu-Iro představení – Odvaha japonských bojovníků

Na jaře 2022 se můžeme těšit na nové potápěčské King Samurai SRPH61K1 od Seika s výstižným jménem Shu-Iro. Odvážná kombinace rumělkově červené a zlatých akcentů dává tušit hodně silný potenciál. Zvlášť když se jedná o limitovanou edici určenou pouze pro Evropu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Presage Cocktail Time představení – Zlaté sake "Houjou"

Seiko představilo nové Koktejlky. A tentokrát v klasickém stylu, v zlatém pouzdře a s krystalickým číselníkem v barvě koktejlu "Houjou" z japonského sake. Seiko Presage Automatic SRPH78J1 budou v limitované edici a ze zkušeností se dá odhadovat, že si koktejlové příznivce rychle podmaní.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Festina Retro recenze – Stylová připomínka padesátých let

Pojďme se na chvilku přenést do dob, kdy Elvis zpíval Love Me Tender, Audrey trávila Prázdniny v Římě a Někdo to rád horké... a víte co? Nová Retra od Festiny, zachycující esenci minulých dekád, jsou taky celkem horká záležitost.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Limitka G-Shock GM-2100MG s lunetou jako měsíční krajina

Není tomu dlouho, co se nám do rukou dostaly oblíbené osmihranné G-Shock GM-2100MG s parádní ocelovou lunetou. Už z té jsme byli na větvi, ale nová limitka The Moon s tváří jako měsíční krajina nás uvrhla do stavu bez tíže. Nádhera! Funkčně hodinky nic nepozbyly, a tak i zde najdeme klasické G-Shockovské funkční vybavení, jako stopky, alarm, automatický kalendář, světové časy, osvětlení pomocí dvou LED diod a tak dále.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Festina Timeless Chronograph – oblíbený design konečně v oceli

Neříká vám ten design něco? Tyhle nové Festiny jakoby z oka vypadly neskutečně oblíbeným titanovým chronografům, které v posledním roce přehlédl jen málokdo. Ne všichni ale toužili po lehkosti (a vyšší ceně) titanu a přáli si raději ocelovou verzi. Tak tady ji máme.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Dětské hodinky Swatch se Snoopym

Snoopy není jen tak ledajaký bígl. Kdepak, vede docela vzrušující život! Není divu, že si zasněný pejsek potřebuje občas odpočinout na střeše své psí boudy... nebo na hodinkách Swatch. Hravé hodinky Swatch nám v prosinci připravili celou bíglí nadílku a jen pohled na ně kouzlí úsměvy.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Legendární potápky od Seika slaví 35. narozeniny!

V roce 1986 uvedlo Seiko potápěčské hodinky, které stanovily nový standard. Kombinovaly legendární design tuňáků z roku 1975 s voděodolností 1000 m pro saturační potápění. Dodnes jsou uznávány jako jedny z nejdůležitějších potápěčských hodinek od Seika. A dnes, po 35 letech, jsou vzkříšeny s novými designovými prvky a vylepšenými specifikacemi profesionálních potápěčských hodinek. A my jim přejeme všechno nejlepší!

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře