Soutěž

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 dárkových poukazů

Však už to znáte. Nebo ještě ne? Každý měsíc rozdáváme našim věrným odběratelům dárkové poukazy. Jen tak, že vás máme rádi... a snad nás vy taky. ;)

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Seiko 5 Sports Brian May "Red Special" SRPH80K1 představení – Brian má druhou generaci hodinek

Seiko má druhou generaci Seiko 5 Brian May Red Special! Ano, všichni, kdo ostrouhali při první limitce, teď žhaví kompy ve snaze stihnout předobjednávku. A taky nejspíš mnozí šťastlivci, kteří chtějí do sbírky i druhého, zlatého Briana. Protože dvojka je přinejmenším stejně zajímavá jako jednička!

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Instinct 2 / 2S představení – S NFC placením a neomezenou baterií

A je tady Garmin Instinct 2. Člověk by čekal, že po vydání Fenixu 7 už Garmin ničím nepřekvapí, ale teď představil hodinky s neomezenou výdrží baterie. Oproti předchozí generaci Instinctu přibylo bezkontaktní placení, lepší senzor tepovky a dokonce i menší velikost. Takže dámy, zpozorněte. Koneckonců, i pánové. A taky surfaři, tiráci, vojáci... Vlastně všichni.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Nejoblíbenější pánské hodinky Certina

Jak vybrat ty nejlepší? U Certiny je to jednoduché, tam totiž není skoro možné šlápnout vedle. Výběr těch nejoblíbenějších najdete v našem aktuálním článku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Honor Watch ES recenze – Baby smartwatch se skvělou cenovkou

Jak nazvat chytrý přístroj s funkcemi smartwatchů, ale jen o chlup širším než chytré náramky? Baby smartwatch. Při dnešních cenách pohonných hmot vás vyjde téměř na stejnou cenu jako plná nádrž do auta a umí vážně mnoho. Velice dobrý snímač tepovky, pulzní oxymetr, animovaná cvičení. To vše v neskutečně malém pouzdře podtržené krásným AMOLED displejem. Ale podrobnosti už v naší recenzi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Festina Chronograph recenze – Když chcete univerzálního parťáka

Hodinky Festina Chronograph 16760 jsou ty nejoblíbenější pánské analogové hodinky u nás (a že takových hodinek nemáme v nabídce zrovna málo...). Už tohle označení tedy mluví samo za sebe. V čem to ale vězí a co na nich všichni mají? No, ono nebude úplně od věci se o nich alespoň v krátkosti rozpovídat.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Porovnání hrudních pásů – snímačů tepové frekvence

Vybíráte nový hruďák? Není to zas tak lehké, že? Na trhu existuje mnoho hrudních pásů, které kromě tepové frekvence měří všelijaké další funkce. Některé měří výkon a s některými se dá například plavat. Pokud se v tom potřebujete trochu zorientova, v našem článku najdete přehled všech typů hrudních pásů, které máme v nabídce.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Prospex Black Series 2022 představení – Černá, která prostě funguje

Černá je nová černá. Jestliže se barevné trendy číselníků v posledních letech měnily od modré, přes zelenou až po zdá se nastupující červenou, „stealth“ styl hodinek je nesmrtelný. Neuvěřitelně sexy záležitost, která hodinky pozvedává na jiný level. Povrchové úpravy sice mají své nevýhody, ale kdo by se tím trápil ve chvíli, kdy uvidí novou Black Series Seiko Prospex Diver's? Tady je malá ochutnávka.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Timex Coca-Cola recenze – Hodinky si vychutnej

Timex má v portfoliu několik ikonických a generacemi prověřených modelů, které občas velmi šikovně a oficiálně „označkuje“ velkým a světoznámým jménem. Vznikají tak zajímavé designové kousky, které by se daly bez nadsázky označit za sběratelské lahůdky. A přesně do tohoto terče míří i aktuální kolekce Timex Coca-Cola.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Mido Coloseum of Rome recenze – Impozantnost nemusí být nápadná

Není snad důstojnější a impozantnější stavby, než slavného císařského amfiteátru, římského Kolosea. Když se Mido v roce 2002 rozhodlo vzdát této památce hold svými prvními hodinkami inspirovanými architekturou, učinilo tak s náležitou grácií. A byl to hit. Proto jsme nadšení, že dnes, přesně po dvaceti letech, se k nám dostala limitovaná edice k výročí této inspirace: Mido All Dial Coloseum of Rome. A jak se nám líbí?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Nejikoničtější hodinky Hamilton

Zářily na filmových plátnech, spoléhali na ně v zákopech, oblíbily si je celebrity, dostaly ikonické designy. Hamilton má co nabídnout. Vybrat ty nejikoničtější hodinky Hamilton byl proto nelehký úkol. Jsou na seznamu ty správné?

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Hamilton ve spolupráci s Janie Bryant vytvořil něco jedinečného

Znáte filmové seriály jako Mad Man nebo Deadwood? A přemýšleli jste někdy nad tím, kdo připravuje všechny ty kostýmy tak, aby perfektně odrážely nejen časové období, ve kterém se děj odehrává, ale taky charakter postav? Je to Janie Briant. A je fakt dobrá, protože za svou práci dostala například ocenění Emmy. Ve spolupráci s Janie vznikla kolekce hodinek, které jsou originální, svěží a retro.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Zajímavé retro od Primu. Hranatý design a suprové parametry

V 70. letech se i do českého Primu dostala vlna hranatých pouzder hodinek, která v té době zasáhla přední hodinářské značky celého světa. Nový design byl zajímavý, rozeznatelný a ideální pro sportovní modely. K této etapě se Prim MPM Quality opět vrací ve své kolekci Prim Sport II. generace. A přestože v nás tento design vyvolává lehké pocity nostalgie, ani v nejmenším hodinky nepozbyly sportovního ducha.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Casio Duro – Stylové potápky za neskutečné peníze

Parametrově jsou to potápky. Designově jsou to potápky. Ale stojí dvojku! Tyhle nové Casio Duro budou hit, na to vsadím svou hodinkovou sbírku. Ve třech typických barvách, 200metrovou voděodolností, šroubovací komponenty a v 44mm pouzdře.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře