Soutěž

SOUTĚŽ: Podle čeho vybíráte hodinky? Napište nám svůj názor a vyhrajte Honor Band 5

Barva, funkce, výdrž baterky? Napište nám názor, dle čeho vybíráte chytré hodinky a vyhrajte Honor Band 5.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Recenze: Casio Collection Youth AE-1500 – Nejlepší digitálky pod tisícovku?

Hodinky, na kterých přečtete čas i ze dvou metrů. Hodinky, které mají všechny důležité funkce jako stopky, odpočet, datum, budík, podsvětlení. Hodinky, o které se nemusíte bát díky robustnosti, plastové konstrukci a 100metrové voděodolnosti. Hodinky, které vypadají jako G-Shocky. Ale stojí sotva tisícovku. Tak o takových je tato recenze.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Hamilton Ventura Skeleton Elvis80. Elvisovy hodinky budoucnosti

Je těžké vyprávět jen jeden příběh, pokud jde o Ventury. Jde o první elektronické hodinky na světě. Zná je každý fanoušek filmových Mužů v černém. Z dobrých důvodů získaly přezdívku Elvisovy hodinky. Ale především, mají jeden z nejikoničtějších designů, které jsme kdy v hodinařině viděli. Hamilton v roce 2021 uvedl dva nové modely Ventura Elvis80 Skeleton, a proto jsme se v příběhu zaměřili především na toto spojení s Králem rock 'n' rollu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock GW-3000M recenze – Hlavou v oblacích, ale nohama na zemi

Rádi létáte s hlavou v oblacích, i když třeba jen obrazně? Pak pro vás možná bude Gravitymaster to pravé. Kvality modelu GW-3000M totiž dokážete ocenit, i když vás pravidelně do sedačky nevtlačuje síla několika G.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Fenix 6 – Rozdíly ve variantách

PRO, 6S, Sapphire, 6X... Různých variant Garmin Fenix 6 je více než žížal po dešti. Proto jsme připravili tento krátký článek, který vám ve třech jednoduchých krocích odpoví na otázku: "Který Fenix je ten pravý pro mě?".

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Hodinářské komplikace – Datum

Kterého dneska je? To vám prozradí většina současných hodinek (hodinky bez datumovky aby dnes někdo pohledal). Ukazatel data je na hodinkách totiž nejenže masivně rozšířený, ale má také nejdelší tradici. Jaké podoby analogové hodinky s ukazatelem data mohou mít? A jak přesně to funguje a na co si dávat pozor, když máte hodinky s touto komplikací?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Dámské novinky Bering – Polární záře a příjemné ochlazení

Jak si alespoň na chvíli ochladit to dusné horké počasí, se kterým se v těchto měsících chtě nechtě potýkáme? Studený koktejl nebo skok do bazénu? A co třeba pohled na novinky mezi dámskými hodinkami Bering. Tento chladný hodinkový vítr totiž přivál ze severu.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Zjablíčkovatěli jsme – Nově u nás najdete i Apple Watches

V našich vitrínách či na e-shopu teď najdete i jablíčkářské Apple Watche, které už dlouhá léta (a tvrdou rukou) vládnou trhu s chytrými hodinkami. Konkrétně jde o kultovní "trojkové" Apple Watches, nejnovější Series 6 a další nový kousek v ideálním poměru cena/výkon – Apple Watch SE. Sněhurka by na jablko asi už nesáhla. Ale co vy?

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Chytré hodinky pro všechny příležitosti – Nově prodáváme značku Honor

Naše rodina chytrých hodinek se rozrostla o novou značku. Honor je na trhu s nositelnou elektronikou od roku 2015 a nabízí velice zajímavé kousky, které zaujmou jak vzhledem, tak funkcemi. Svými hodinkami pro každou příležitost si Honor získal velkou popularitu a nebál bych se říct, že jde o jedny z nejnabouchanějších levných smartwatchů na trhu.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

PRIMky mají speciální edici pro letní olympiádu v Tokiu

Prim představil speciální limitovanou edici pro letní olympiádu 2021 (která se měla konat původně 2020). A jde o silnou sestavu parametrů: titanové tělo, safírové sklo, 100metrová voděodolnost, GMT funkce a sportovní styl. V balení je jak kožený, tak silikonový řemínek. A protože jde o české hodinky, nechybí detaly v trikoloře.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Seiko má nové potápky se solárním napájením

U Seiko potápek jsme zvyklí především na mechanické strojky. O to více zaujme novinka v soláru. Designově se taky dost povedly. Je to seikovská klasika, silná luminiscence, se safírem a co mnohé pány jistě potěší, jsou v menší velikosti pouzdra (39 mm). Třeba ty modré, ty jsou!

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Seiko 5 se scratchy číselníkem připomínající měsíční kámen

Seiko Pětky jsou svět sám pro sebe. Najdete tam klasiku i šílené designy. Hodně zajímavé jsou ale třeba novinky s číselníkem se strukturou připomínající měsíční kámen. Tlumené šedé barvy možná nevypálí zorničky, ale v detailech rozhodně zaujmou.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Elegantní dámské Citizeny v titanu

Titanové hodinky jsou čím dál oblíbenější. Lehoučké, antialergenní a když se to udělá dobře, ani na první pohled nepoznáte, že to není ocel. A Citizen to rozhodně umí. Novinka má vysokou voděodolnost, elegantní provedení a originální design číselníku. A samozřejmě salární napájení Eco-Drive.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře