Soutěž

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 poukazů v hodnotě 500 Kč

Jste nadšenec do hodinek a zajímají vás novinky, zajímavosti, recenze a drby z hodinkového zákulisí? Náš newsletter vás každých čtrnáct dní upozorní na všechno, co by vás mohlo zajímat. A bonus navíc – jen odběratelé newletteru dostávají pravidelně možnost vyhrát 6 poukazů v hodnotě 500 Kč na nákup v našem e-shopu!

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Nové Certiny a Tour de Turtles – Vyhraje Mumu letošní závod želv?

Mumu plave jako o život. Vyhraje letošní Tour de Tourtles? Projekt Sea Turtle Conservancy trasy mapuje a některé želvy můžete na jejich cestě sledovat online. Jednu takovou želvu jménem Mumu letos sponzoruje také Certina. A nechybí ani speciální edice hodinek Certina DS Action STC upozorňující na problematiku ohrožení želv.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Timex Q Reissue recenze – Retro, které nečekaně uchvátilo svět

Možná nikdo příliš nečekal, že zrovna retro Timexy vyvolají takový zájem a vyprodají se nejen na americkém trhu. Když k nám tedy Timex Q Reissue konečně dorazily v rozličných verzích, nemohli jsme bližší recenzi dlouho odkládat.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

7 důvodů, proč byste měli sáhnout po Garmin Fenix 6

Garmin Fenix 6 je prostě šupa. Jinak se nazvat nedá. Hromada lidí tento model hrdě nosí na svém zápěstí a dost možná ještě větší hromada zvažuje, že by si tento kousek taky pořídila. A proto si dnes projdeme 7 důvodů proč sáhnout po Fenix 6.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Honor Watch GS Pro recenze – Chytrost, odolnost a síla v jednom

Sama společnost tyto hodinky proklamuje jako smartwatche pro všechny dobrodruhy, kteří nechtějí dělat kompromisy mezi outdoorem a městskými hodinkami. U nás je značka Honor novinkou, a tak jsem byl velice zvědav, čím Honor GS Pro překvapí.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Stav tréninku v hodinkách Garmin

Určitě se vám už stalo, že jste si zašli zaběhat, dali si do těla a byli se svým výkonem velice spokojení. Vaše Garminy vám ale napsaly, že stav tréninku je: "Neproduktivní" nebo "Udržování" a najednou místo radosti z dobře vykonané práce vás pohltil smutek. Není třeba smutnit. Vážně.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Polar Vantage V2 recenze – Mistr testů a sportovních aktivit

Před pár týdny se tady objevil článek ohledně nízkotučné verze, kterou zastává Polar Vantage M2. Teď je nařadě plnotučná verze Polar Vantage V2, která udělala zase nějaký ten krok dopředu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Hodinářské komplikace – Historie chronografu

Tak schválně, víte, které hodinky měly první chronograf? A kdy se staly tak populární? A jak to bylo s tím závodem o první automatické hodinky se stopkami? Tak pokud ne, dozvíte se to v dnešním článku.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Wenger Attitude Quartz Chronograph – Ideální na každý den

Že Wenger umí dělat nejen proslulé švýcarské nože, ale také skvělé hodinky, dokazuje novinkou Wenger Attitude Chronograph. Stovková voděodolnost, stopky, safírová vrstva na sklíčku a hlavně ten sportovní design s relativně vzácnou telemetrickou stupnicí z nich dělá ideální hodinky do města i na sport.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Casio G-Shock Original GM-110SCM – série Skeleton Camouflage upoutá designem

Odolnost proti nárazu, vodě i magnetismu, stopky, odpočítávací stopky, alarm, plně automatický kalendář... Nové GM-110 mají prostě vše, co by měly správné G-Shocky mít. K tomu navrch tříletou výdrž baterií a unikátní design s kovovým pláštěm, který si podmanil i Eminema – ten GM-110 zvolil do svého klipu k písni Higher.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Zeppelin LZ120 Rome Quartz – vintage kousek pro milovníky klasiky

Nový model Zeppelin Rome je pánská klasika, jež bude skvělou volbou pro gentlemany upřednostňující vintage styl. Nové Zeppeliny kombinují vypouklé sklíčko, nesmrtelné spojení hnědé a černé a navrch elegantní funkci Fáze Měsíce, která se na hodinkách jen tak nevidí.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Jablíčkové Boccia Titanium dostaly novou šťavnatou barvu

Nový dámský model Boccia Titanium osloví nejen milovnice jednoduché elegance a moderní "zaprášené růžové", ale také ženy s velmi citlivou pokožkou. Titan, ze kterého jsou hodinky zhotoveny, je 100% antialergenní a k tomu mimořádně lehký. Navrch dostaly hodinky prakticky nepoškrábatelné safírové sklíčko a řemínek z veganské kůže appleskin (zhotovené z recyklovaných jablečných slupek), který potěší ženy s ekologickým cítěním.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře