Soutěž

SOUTĚŽ: Jaké funkce potřebujete v chytrých hodinkách na sport?

Když si jdete zasportovat, jaké funkce či metriky v chytrých hodinkách určitě potřebujete? Stačí vám základ nebo si potrpíte na pokročilejší výbavě? I o tom bude dnešní soutěž, ve které můžete vyhrát městský smartwatch Fitbit Versa 2 Special Edition.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Chytré hodinky Garmin s nejdelší výdrží baterie

U Garminu se měří baterie v režimu GPS na desítky hodin a v režimu chytrých hodinek dokonce na měsíce. Proto jsme se rozhodli udělat výběr 6 hodinek s nejdelší výdrží baterie od této značky.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Instinct Crossover představení – Garmin to dal dohromady s G-Shockem?

Že Instincty byly podobné G-Shockům? To jsme dříve říkávali. Ale teď se podobnost stala něčím, co opravdu vypadá jako kolaborace Garminu s Casiem – model Instinct Crossover.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Prim Meteorite Muonionalusta recenze – Skutečně vesmírné hodinky

Mít na zápěstí kousek něčeho nadpozemského je skutečně lákavá představa. Číselníky z meteoritu patří mezi poměrně vzácné, o to zajímavější je, že právě takové hodinky můžete mít od českého Primu. Ano, představujeme limitovanou edici Prim Meteorite Muonionalusta.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Apple Watch Ultra vs. Garmin Fenix 7X

Někteří z vás na tento souboj dost možná čekali. A my jsme se k němu konečně odhodlali. Stavíme proti sobě dva Američany – Apple Watch Ultra a Garmin Fenix 7X.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Coros Apex 2 / Apex 2 PRO představení – S těmito šupami běhá špička ultraběhu

Na tohle jsme čekali opravdu dlouho. Nové hodinky Coros Apex 2 a Apex 2 PRO. Nekompromisní sporttester s úžasnými vlastnostmi a topografickými mapami v obou případech. A to rozhodně není vše.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Nejoblíbenější řady od Garminu

Někdy je nejlepší pořídit to nejoblíbenější. Jaké jsou nejoblíbenější chytré hodinky od Garminu a čím to je, že se právě tyto modely těší takové oblibě? Na to se podíváme v dnešním článku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Polar Ignite 3 představení – Fitnessák s AMOLEDem

Polar přichází na trh s prvními hodinkami disponujícími AMOLED displejem a slibují mnohokrát rychlejší menu. Pyšní se také Multi-GNSS a jednou z nejlepší výdrží baterie ve světě městských smartwatchů. To je nový Polar Ignite 3.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Edox Delfin Mecano Automatic recenze – Sportovní skeleton skrz naskrz

Edox Delfin Mecano Skeleton není horkou novinkou. Představen byl už v roce 2020, ale stále přitahuje nemalou pozornost. Ostatně Edox přidal do kolekce nové barvy a je jasné, že právě skeletonové Mecana patří stále na výsluní této švýcarské značky.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Limitka Bulova 98B390 Parking Meter s ikonickým designem 70. let

Bulova oprášila vlastní ikonu ze 70. let a rozšířila archivní sérii o tuhle parádní retro limitku s číselníkem připomínajícím starý parkovací automat. Hodinky s typickým "Bullhead" pouzdrem mají safírové sklo, voděodolnost do 100M a omezené jsou na 5000 ks pro celý svět.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Řada G-Shock se rozšířila o futuristické GA-B001 s bluetooth konektivitou

Design jak ze sci-fi filmu a propojení s chytrém telefonem. Nové GA-B001 nabízí nejen futuristický pocit z hodinek, ale také legendární odolnost a konstrukci Carbon Core Guard (tedy vyztuženou uhlíkovými vlákny), s níž s vámi zvládnou jakékoli dobrodružství.

Zobrazit hodinky >>

Zaujalo nás

Citizen Ambiluna: Čtyři elementy a šetrnost k přirodě

Udržitelná dámská kolekce Citizen L slaví 10 let! Jubileum značka oslavila kouzelnou novinku Ambiluna inspirovanou živly. Čtyři modely pro zemi, vzduch, vodu a oheň sází nejen na krásný design, ale také šetrnost k přírodě. Kromě solárního pohonu hodinky dostaly řemínky z vláken vyrobených z recyklovaných PET láhví nebo laboratorní diamanty. Bohužel tyto modely v nabídce mít nemůžeme, ovšem v případě zájmu je lze individuálně objednat.

O kolekci >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře