Soutěž

Rozdáváme 6 dárkových poukazů odběratelům našeho newsletteru

Věděli jste, že každý měsíc od nás můžete získat dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč? Stačí k tomu jen odebírat náš newsletter. Tak kdo ví, možná budete výhercem právě vy. ;)

více >>

Aktuálně v magazínu

Casio Edifice Sospensione ECB-2000 recenze – První Edifice s karbonem

Snad každá značka má dnes ve svém portfoliu aspoň jeden model “Racing“ hodinek a jsou dokonce i takové, které se věnují pouze tomuto typu časomír. Pozadu nezůstává ani japonské Casio a my se dnes na jejich zajímavou novinku Edifice ECB-2000, inspirovanou motoristickým sportem, podíváme podrobněji.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

5 nejlepších funkcí chytrých hodinek Garmin pro běžecké začátečníky

Chcete začít běhat a šikl by se vám nějaký virtuální pomocník? Dnes se podíváme na 5 funkcí chytrých hodinek Garmin, které každý běžecký začátečník určitě ocení.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Chytré hodinky Garmin – Průvodce výběrem

Garmin. Čím dál populárnější značka, která má tolik modelů, že by na výběr z nich člověk potřeboval školení. Ale dost možná vám pomůže náš průvodce výběrem.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

5 důvodů, proč sáhnout po hodinkách Huawei

Čínská značka Huawei u nás teď opravdu jede. A není se čemu divit. Chytré hodinky Huawei jsou za pár peněz a opravdu kvalitní. Vynikají svou univerzalitou, přesností a dneska se podíváme na několik důvodů, proč si tyto hodinky pořídit.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Hamilton Khaki Aviation Pilot Pioneer Automatic – Krasavec s očima po dědovi

Hamilton namíchal dokonalý hodinářský koktejl s vyváženou chutí perfektního zpracování, notnou dávkou dech beroucího designu, a to vše obohatil překrásným aroma nostalgie minulého století: Hamilton Pioneer H76205530!

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Příběh značky Junghans – Značka, kterou proslavil dlouhovlnný signál a Bauhaus

V Německu zná Junghans každý. Jejich hodinky (i hodiny) najdete na každém rohu. V hodinářských kruzích je znám po celém světě, nejčastěji ve spojení s prvními rádiem řízenými hodinkami. Za Junghansem ale stojí daleko víc. A dnes se na tuto zajímavou značku konečně blíže podíváme.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Hamilton má novou hollywoodskou kolekci Black & Gold

Hamilton a hodinky, které si zahrály ve filmu? To by byl fakt dlouhý seznam. Na počest své holywoodské pověsti Hamilton vytvořil dramatickou černo-zlatou kolekci, v níž si zahrálo pět hamiltonovských bestsellerů. K nám se zatím z kolekce dostaly tyhle retro Jazzmastery a pohled na ně stojí fakt za to.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Ball Engineer III Marvelight v rolexovsky modré vyrazí dech

Rolex Oyster Perpetual? Těsně vedle. Ale pokud hledáte design obohacený o tuhle unikátní modrou, nádherné zpracování, pouzdro z (rovněž "rolexovské") oceli 904L, mimořádnou odolnost vůči magnetismu i nárazům, safírové sklo s antireflexem, tritiovou luminiscenci, certifikát přesnosti a tak dále a tak dále... v těch superlativech o novince Ball Marvelight bychom mohli pokračovat do nekonečna. Přijďte se na ně podívat. Tyhle Bally jsme si u nás na prodejně zkrátka vysnili.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Casio G-Shock a Super Mario spojili síly

Jaké hodinky by si Mario vzal na nebezpečnou výpravu za záchranou princezny Peach? V Casiu v tom mají jasno. G-Shock DW-5600 vychází z vůbec prvních G-Shocků (1983), které svou odolností posadily svět na zadek. A je docela příhodné, že první díl Super Mario Bros. vyšel zhruba ve stejnou dobu. Obě legendy nyní spojily síly a věřte mi, s těmito hodinkami si na vás žádné houby, masožravé kytky a zlovolné želvy jen tak nepřijdou.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Hamilton Murph konečně také s 38mm průměrem

Fandové filmu Interstellar a hodinek Hamilton Murph se konečně dočkají 38mm provedení, po kterém už dlouho volali. Autentický retro dojem z těchhle "fieldů" tak bude perfektní a pánové s užší rukou si také přijdou na své. Zatím to ale vypadá, že milovaná zajímavůstka, vteřinová ručka s nápisem "Eureka" v Morseově abecedě, na menším modelu bohužel nebude. Kdy k nám dorazí? To je zatím ve hvězdách.

O Hamilton Murph 38 mm >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře