Soutěž

Odebírejte náš newsletter a vyhrajte hodinky Swatch se Santou

Vánoce se kvapem blíží a my jsme to přeci nemohli nechat bez povšimnutí. Jednomu z našich odběratelů jsme se rozhodli dát kouzelné hodinky Swatch se Santou.

Chci soutěžit >>

O nás

Krásné svátky a ať vám čas plyne tak krásně, jak to jen jde!

Toto uteklo, že? Rok co rok si to opakujeme. Ale pak jsme rádi, že můžeme prožít svátky s rodinou a přáteli. Doufáme, že to tak máte i v tomto prazvláštním roce. Děkujeme, že jste nás celý rok podporovali a děkujeme, že milujete časomíry stejně jako my v Hodinkách 365. Těšíme se na vás v ostravské prodejně i po Novém roce. Ať vám čas plyne co nejpohodověji. Vaše H-365

Aktuálně v magazínu

INSPIRACE: Gravírování pro filmové fajnšmekry

Některé filmy se stanou nesmrtelnou klasikou, ze které dokážeme lusknutím prstu chrlit jednu hlášku za druhou. Nevěřím, že vy takové nemáte. A že některé nesdílíte se svou drahou polovičkou, přáteli, rodinou... A přesně takové filmy či seriály jsou podle mě ideální inspirací pro dokonalý vygravírovaný text na osobní dárek. Pro ty, kteří jsou Legen...počkej si... dární! Legendární!

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Budou Apple Watch 8 první chytré hodinky s měřením cukru?

Na internetu se začíná objevovat čím dál více informací ohledně nové řady Apple Watch 8. Předchozí generace Apple Watch 7 totiž nenabídla téměř nic nového. Zato ta osmá by měla stát za to! Dočkáme se měření cukru v krvi?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio Edifice ve spolupráci s AlphaTauri aneb když je rychlost podmínkou

Není žádným překvapením, že vznikají spolupráce tam, kde to dává velký smysl. Speed & Inteligence je jedno z hlavních hesel řady Edifice a rozhodně koresponduje i s týmem Formule 1 – Scuderia AlphaTauri. A v listopadu dala tato spolupráce za vznik nové limitované kolekci Edifice AlphaTauri.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Fenix 7 v jasných obrysech

Všichni jsme jako na trní a čekáme, kdy vyjde Garmin Fenix 7. Těšíme se na inovace a spekulujeme, co nového další generace přinese. Vždyť už Garmin Fenix 6 jsou tak úžasné hodinky, že je lze jen těžko překonat. Konečně máme informace a jasné obrysy, kdy bychom Fenix 7 mohli vidět.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Garmin Tactix Delta vs. Garmin Fenix 6X

Vizuálně i parametrově jsou si tyto modely podobné jako vejce vejci. Nicméně, nějakých pár rozdílů tam je. Dneska se podíváme na zoubek modelům Garmin Tactix Delta a Garmin Fenix 6X. Dvěma řadám, okolo kterých se točí snad veškerá produkce Garminu. Proč? Protože to jsou ty nejlepší kousky této značky a prodávají se více než kartičky pokémonů.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Speedtimer Solar recenze – Až překvapivě dobré

O sportovních Seiko Prospex Speedtimer se mluvilo v hodinářských kruzích skutečně hodně. Většinou ale byla pozornost věnována (a zcela právem) mechanickým modelům. Nicméně solární verze podle mne osloví mnohem širší skupinu díky cenové dostupnosti i rozměrům. A tak je na čase vyrovnat skóre a podívat se detailněji právě na nové Speedtimer Solar.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Xiaomi Redmi Watch 2 – Levňoch s pytlem funkcí

Cenovka jako za pár bot, ale funkčně pořádná šupa. Redmi Watch 2 nabízí 12denní výdrž baterie, až 117 sportovních režimů a v této cenové relaci docela nevídaný senzor – GPS. Můžete si tedy zaznamenat vaši trasu, tempo aj. a nevyhodit celou výplatu z okna.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Xiaomi Redmi Smart Band PRO – Trochu větší klasický Mi Band

Jaký je rozdíl oproti populárnímu Xiaomi Mi Smart Band 6? Větší displej. Tento náramek velikostně pracuje na pomezí chytrého náramku a hodinek. Váhově se dostanete na 15 gramů a funkčně mnohem dál než byste čekali.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Huawei Watch GT 3 – Nejlepší chytrák střední třídy?

Firma Huawei se rozhodla, že zasáhne mezi smartwatche střední třídy. Což se jí podařilo velice dobře a hned na začátek řeknu, že tento smartwatch mě hodně nadchnul už na první pohled. Jen při pročtení základních parametrů jsem byl ohromen.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Taktická novinka Traser P69 v barvě písku

Traser byl vždycky přitažlivý. Ať už parametrově, tak vzhledově. Teď se Traser blýsknul s pískovou novinkou P69. Kromě safírového sklíčka nabídne i švýcarský strojek Ronda a pověstnou (nikdy nezhasínající) luminiscenci Trigalight.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Seikaři slyšte! Je tady limitka Seiko Prospex "King Samurai" Shu-Iro

Seiko čím dál více chrlí modely, které hrdě odkazují na japonské kořeny. Výjimkou není ani nová limitka "king samurajů" Seiko Prospex Shu-Iro. Tento model přímo odkazuje na válečníky Suiguny, kteří byli klíčovým článkem ozbrojených sil na vodě. To je vyjádřeno ostrými hranami typickými pro modely s přezdívkou "samuraj" a hlavně přes číselník... Ten velice silně připomíná brnění těchto bojovníků.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře