Soutěž

Soutěž: Vyhrajte dámské hodinky Festina Titanium Date

Hodinky, které jsou TY NEJ? Dámské hodinky Festina Titanium Date to válí na dvou různých frontách – jsou jedny z šesti nej hodinek v kategoriích "titanové hodinky pro citlivou pokožku" a "dobře čitelné elegantní dámské hodinky". S výběrem hodinek do článků 6 NEJ nám obvykle nevědomky pomáháte vy (vybíráme ty nej hodinky podle vás, zákazníků), ale protože máme u těchto výběrových článků stále co vylepšovat, potřebovali bychom od vás dnes také pomoc vědomou. A co na oplátku? Oblíbené dámské hodinky Festina Titanium Date.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock GST-B100 recenze – Aneb jak jsem vstoupil do světa G-Shocků

G-Shock, ale s pořádným kusem oceli a tajemným větráčkem, který slouží k... Ne, to si přečtěte v nové recenzi, ve které náš redaktor testoval, zda tyto pořádné hodinky sednou i na užší zápěstí.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Velké a elegantní dámské hodinky

Nadvláda moderních velkých hodinek je trend, který hodinářský svět provází už od přelomu tisíciletí. Ale proč se tak stalo? A co vůbec pojem "velké hodinky" znamená? Na to jsme se zaměřili u našeho výběru elegantních a cenově dostupných dámských hodinek s průměrem od 38 mm.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Tissot Heritage 1948 představení – Jedny z nejoblíbenějších vintage automatických chronografů

Co se týče cestování do minulosti, Tissot se rozhodně nedrží zpátky a zas a znovu dokazuje, že to s vintage hodinkami prostě umí. A tak když představil hodinky Tissot Heritage 1948, způsobil tím mezi milovníky hodinek nemalý poprask – samozřejmě v dobrém slova smyslu. V nabídce je máme i my, tak se na ně pojďme alespoň v krátkosti podívat.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Tissot T-My Lady – Drobné a decentní hodinky pro elegantní minimalistku

Na konci roku 2020 se švýcarský Tissot zaměřil na dámy, a vznikly tak drobné dámské hodinky T-My Lady, ze kterých si vyberou zastánkyně praktického quartzu i milovnice mechanických hodinek. T-My Lady mají v podstatě zachycovat esenci moderní energické ženy, která chce ze života vytěžit maximum. Jak této proklamaci hodinky dostály?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Bruno Söhnle Pesaro I Men Quartz – Hodinky krev a mlíko

Některým se líbí pořádné ženské krev a mlíko, jiným zase řádně "macaté hodinky". Hodinky Pesaro od nemainstreamové tradiční značky Bruno Söhnle uspokojí milovníky plných tvarů a kvalitní německé hodinařiny.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit T-Rex Pro recenze – Kamarád do deště i horšího

Jmenují se podle pravěkého zvířete a dost možná by tyto hodinky přežily, kdyby na ně Tyranosaurus Rex omylem šlápnul. Svou odolnost nepodtrhují jen ostrým jménem, ale také splněním vojenského standardu odolnosti. K tomu všemu Amazfit T-Rex Pro ještě dostal slušnou senzorovou výbavu, pořádnou dávku funkcí a hlavně velice příjemnou cenovku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Venu 2 představení – Jaké vychytávky přináší?

Garmin Venu patří k jedněm z nejoblíbenějších kousků od této americké firmy. A proč? Jako jeden z mála modelů je elegantní, vybavený jak sportovními, tak chytrými funkcemi a to všechno ještě zabalí do přijatelné cenovky. Teď se ale model Garmin Venu 2 dočkal ještě modernějšího vzhledu, dvojnásobné výdrže baterie, dvou velikostí a tolika dalších vychytávek, že se mi to tady do úvodu prostě nevleze.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Kousek japonské zenové zahrady

Představte si, že stojíte uprostřed japonské zahrady. Obklopí vás vůně sakur proudící jarním vzduchem, pod bosýma nohama cítíte teplý písek a vše se zdá být v dokonalé rovnováze. Je to zenová zahrada. A právě kousek takové zahrady přeneslo Seiko do svých nových Presage. Nabízí se v pánské i dámské variantě, se safírem a pokud vás neuklidní reliéf číselníku, tak kouzlo mechanického strojku skrze průhledné dýnko určitě. Podívejte se na celou kolekci Seiko Presage.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Tissot Visodate konečně také s Powermatic 80

Oblekovky, které lákají na promyšlený vintage style, rafinované detaily nožek a nově také Powermatic 80 s rezervou chodu 80 hodin. Nechybí průhled na strojek, safírové sklíčko a retro logo, které Tissot používal v 50. letech. Navíc přichází v nových barevných odstínech. Krása.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Traser P69. Praktický stealth nástroj pro chlapy

Skvěle čitelné za všech podmínek. Vždy se na ně můžete spolehnout. Určené do terénu, za každého počasí. Tak stvořil Traser sérii P69. Jako praktický nástroj s osvětlením Trigalight, které nepotřebuje předchozího nasvícení.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Doladit outfit? Guess.

Čas na nové hodinky? Vždycky! Guess má několik jarních novinek i spoustu oblíbených stálic. Budou romanticky jemné, nebo sexy odvážné? Anebo trochu retro? Podívejte se na celou kolekci slavné módní značky, my si netroufáme ani hádat...

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nestárnoucí retro Casio F-91 v růžové

Nestárnoucí retro digitáky Casio F-91 nově také v růžové, a přesto nepřeslazené. Na léto jako stvořené. Ten průhledný řemínek, pískované pouzdro, prostě další do sbírky. :)

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Seiko Tuna Street Series. To je teprve Safari

Safari? To už tady bylo. Ale rozhodně ne v této světle khaki zelené. Street série Tuňáků působí víc než dobře a nezůstavá pozadu s kvalitou potápek. Automatický strojek od Seiko 4R35, hardlexové sklíčko, potápěčská certifikace ISO 6425. No a samozřejmě – už legendární design tuňákové konzervy jako vytažený ze spíže.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Sportovní Tissoty se šmrncem, který překonal očekávání

Designéři v Tissotu letos válí. Zatím platí, že co novinka, to krásný kousek. U PRC 200 to platí dvojnásob. Dynamický kousek, který nenudí, ale ani nevypadá, že jej splácali ze všeho, co našli v archívu. Zkrátka sportovní, moderní, ale v ověřeném stylu. Navíc s 200metrovou voděodolností, safírovým sklíčkem a quartzovým strojkem s odchylkou senzačních max. 10 sekund za rok. Jen tak dál Tissote.

Zobrazit hodinky >>

Soutěž

Sledujte náš YouTube a vyhrajte. Teď soutěžíme o chytré hodinky Amazfit T-Rex

Na náš YouTube kanál pravidelně nahráváme recenze jak klasických, tak chytrých hodinek. Teď v nové recenzi na Amazfit T-Rex Pro o tento odolný kousek soutěžíme.

Zobrazit video >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře