O nás

NOVINKA: Donáška objednávky do auta

Děti v autě, venku zima a vy musíte pro objednávku k okénku. Možná podobné situace znáte taky. Proto jsme zavedli novinku v podobě Watch Drive-in, donášky objednávky až do auta na našem parkovišti. Jak služba funguje se dozvíte v článku.

Jak to funguje >>

Soutěž

Soutěž o 3 chytré náramky Xiaomi Mi Band 5

Chytré hodinky či náramek? To je oč tu běží. Někdo sáhne po větším, onen zase po menším. Ale jaké jsou výhody či nevýhody obou zařízení? Odpovězte nám a budete mít možnost soutěžit o 3 chytré náramky Xiaomi Mi Band 5. A k vyběhání těch mnoha porcí bramborového salátu by se fitness náramek jako pomocník hodil, ne?

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Dámské hodinky osazené diamanty

Která žena by se nechtěla občas pořádně blýsknout? Rozhodli jsme se vybrat šestero dámských hodinek s diamanty, a zkusit tak pomoci mužům najít skvělý dárek, jež by jejich milované umožnil cítit se tak zářivě, jako diamanty, které si vezme.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Troje Casio Edifice se safírem, slušnou voděodolností a cenou do 5 tisíc korun

Rozpočet tak do pěti tisíc, aby měly safírové sklo a minimálně 100 metrů voděodolnost. Jo a aby vypadaly fakt dobře. Nereálné? Vůbec ne. Casio Edifice má v zásobě pár kousků, které tyto podmínky splňují. Ty nejzajímavější představuje v novém článku Lukáš.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock GBD-H1000 – dokážou ustát chytrou konkurenci v praxi?

Japonec, co si hraje na chytré hodinky, nebo perfektní přístroj? Asi jsem v ruce ještě neměl hodinky, které by tak krásně balancovaly na hranici obou kategorií. Buďto je nesnášíte, nebo milujete. Nic mezi tím.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)

Nevíte si rady se svými Garminy? Možná pomůže náš článek ve kterém podrobně odpovídáme na nejčastěji kladené otázky ohledně Garminů.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Citizen. První solární GPS potápky na světě!

Je to tak. Citizen si připsal další světové prvenství. Do své novinky Promaster Diver Satellite Wave GPS CC5006-06L vtěsnal neuvěřitelný balíček funkcí. GPS synchronizaci času (a hádejte, kdo měl kdysi první GPS hodinky), titanové pouzdro se speciální úpravou proti poškrábání (a ano, i první titanové hodinky byly od Citizenu), solární napájení (ani nemá smysl psát, kdo přišel s prvními solárními, že?) s výdrží nabití až 2 roky! Navíc jsou to certifikované potápěčské hodinky s funkcí Diver, solárním sklíčkem a cenovkou nižší, než byste po přečtení všech parametrů čekali.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Certina DS Chronograph. Jako byste byli v jiné době

Nádherný retro kousek připravila Certina. DS Chronograph bije 4 Hz tepem, funkci stopek zajišťuje automatický strojek od ETA postavený na posvátném Valjoux 7750. Navíc jde o do detailů zachycenou kopii historické předlohy. Když se to udělá dobře, tyto návraty do minulosti stojí opravdu za to.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Alpina Gyre: Spojení s oceánem, které šlo dál, než jen do hlubin

Nejnovější potápěčský model Alpina Seastrong Gyre šel ve spojení s oceány dál než kdy dřív. A nemáme teď na mysli jen voděodolnost do hloubky 300 metrů. Materiál pouzdra Gyre je z části tvořen recyklovaným plastem z rybářských sítí z Indického oceánu a NATO řemínek je vyroben z recyklovaných lahví. Alpina nabízí modely Gyre v odstínech modré a pánském i dámském provedení.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Edox SkyDiver Neptunian jdou neuvěřitelně hluboko

Jen málokteré potápěčské hodinky se mohou pyšnit až neuvěřitelným číslem voděodolnosti do 1000 metrů. Jako by byly skutečně určeny pro boha moří Neptuna. Edox navazuje na své legendární SkyDivery z roku 1973 a přináší je za překvapivou cenu. Obzvlášť, když zvážíme, že vedle robustního pouzdra jsou vybaveny 3 mm hrubým safírovým sklem, keramickou vložkou lunety a žádaným designem moderních potápek.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Vzestup Velitele. MIDO Gradient Commander

Cosi tajemného, zastřeného, a přesto viditelného více, než je běžně zvykem. Nové Mido Commander představuje vůbec poprvé číselník s viditelným strojkem. Kouřový efekt a barvy typické pro značku Mido činí z novinky sofistikovanou podívanou. Nabídne také 80 hodin rezervy chodu švýcarského automatu, precizní zpracování a zaručeně originální přírůstek do sbírky.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Casio MTG-B2000. Neustále se zlepšující dokonalost

Metal Twisted G-Shock (MTG) jsou prémiové modely s ukázkovou odolností. Je to atraktivní design, který zaujme, ale funkce, nad kterými prostě žasnete. Novinka MTG-B2000 navíc předčila očekávání. Sex-appealu má na rozdávání, a zvláště u bordó varianty začnete šahat po kreditce. Chráněny jsou nově vyvinutou dvoujádrovou strukturou využívající karbon, nechybí safír, solár, Bluetooth konektivita ani rádiově řízený čas. Navíc jsou ještě o 15 % lehčí než předchůdce MTG-B1000 a preciznost zpracování umlčí i pochybovače o vyšší cenovce.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Socha Davida to není, ale mramorový odstín je skvělý. Nové G-Shocky Marble Series

Kam na ty nápady Casio chodí? Své oblíbené modely upravuje do dalších a dalších barevných variant. Mezi ty nejzajímavější patří třeba mramorový odstín, který Casio pojmenovalo jako Wavy Marble Series. Objevil se u GA-2000, GA-700, DW-5600, ale zahlédnou jej můžete také u Baby-G. A nebojte, z této horniny si vzaly jen barvu, odolnost zůstala G-Shocková.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Elegantní dámské potápky? A pak že to nejde

Sportovně-elegantní. Jak jinak označit novinku od Certiny DS Action, kde se velmi smysluplně podařilo snoubit kvalitu, vysokou míru elegance a ještě větší míru (vodě)odolnosti. Menší 29mm pouzdro ukrývá na přesnost certifikovaný strojek Precidrive a model se pyšní voděodolností do tlaku 20 barů. Ostatně potápěčskými modely se inspiroval i design, kdy nechybí výrazné indexy a ručky s luminiscencí a otočná luneta. Vybírat můžete z antracitově nebo modře zbarveného číselníků, ovšem na první pohled zaujme nejvíce varianta s drobnými kamínky.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

„Catch me if you can“. PRIM Dakar poprvé v dámské variantě

Rally dojela na čtyřkolce i v bugině. Olga Roučková, přezdívaná Ollie, se stala ambasadorkou první dámské varianty Prim Rally Dakar. A to není jediná novinka. Růžový odstín byl zvolen záměrně jako symbol boje s rakovinou prsu. Tomu odpovídá i motto žen, kterým se podařilo nemoc překonat: Chyť mě, když to dokážeš. Z každého prodaného kusu limitované edice jde 800 korun na nadaci Aliance žen s rakovinou prsu.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Můžete vzpomínat, nebo je mít. PRIM Sport Legenda

V roce 1968 začal Prim vyrábět svůj legendární model Sport. Současný Prim MPM-Quality se už několikátým rokem inspiruje v minulosti, aby přineslo kousek nostalgie v moderním provedení. Prim Sport Legenda W01P.13134 je speciální kolekce, nabízená ve třech barevných provedeních, které dohromady dávají limitovaný počet 100 kusů. Uvnitř tiká automatický strojek, číselník chrání safírové sklo a voděodolnost 100 metrů se podepsala i na koženém řemínku, který má speciální impregnac, aby i on odolal vodě.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Jsou velké. Jsou blyštivé. A jsou... INVICTA

Jsou jednoduše nepřehlédnutelné. Novinka více či méně extravagantní značky Invicta je věnovaná basketbalové legendě Shaquilli Rashaun O’Nealovi přezdívanému Shaq. Kromě (ale fakt jen lehce) předimenzovaného pouzdra o průměru 58 mm zaujmou další časové zóny a 140 blyštivých diamantů.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Lotus SmarTime – chytrák od fashion značky opět na scéně

Značku Lotus si spíše spojujeme s fashion hodinkami klasického rázu. Ale to není pravda. Ukazovat jen čas je (s trochou nadsázky) nuda a Lotus v prosinci obohatil řadu SmarTime o další tři elegantní chytráky. Monitoring sportovních aktivit, spánku, snímač tepové frekvence, zobrazování notifikací a dokonce... Měření krevního tlaku. A to vše na elegantní oceli.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Polar Vantage V2 – tak trochu od všeho polarovského

Polar Vantage V2 nepřináší vlastně nic nového, ale spíše kombinuje vše dobré z předchozích generací. Měření wattů přímo ze zápěstí nebo třeba ovládání hudby z telefonu či zobrazení předpovědi počasí. Toto zařízení je nabité hromadou sportovních funkcí, ale ty chytré v něm nehledejte. Je to totiž sporťák tělem a duší. A přesně takového hledá i majitele. Žádné chytré serepetičky, pouze tvrdá dřina.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Garmin Descent Mk2 Sapphire – Descent s ne zrovna decentní cenovkou

Chytré zařízení od Garminu, které má cenovku někde poblíž průměrné měsíční hrubé mzdy v České republice. Nicméně, za to vám nabídne mapy, bezkontaktní placení, třítýdenní výdrž baterie, kvalitní zpracování a odolnost pro ponoření do 100 metrů dle normy EN13319.

Zobrazit hodinky >>

Zaujalo nás

Ulovte si vlastního pokémona. Seiko má další limitku

Seiko vydává v poslední době jednu zajímavou limitku za druhou. A cílí na fanoušky specifických seriálů a her. Po Street Fighter nebo Naruto představil nedávno modely s Pokémony. Bohužel do Česka se nechystají, ale na některých japonských e-shopech se dají ještě sehnat. :)

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře