Soutěž

Odběratelům našeho newsletteru rozdáváme 6 dárkových poukazů

Jako poděkování za to, že máte rádi hodinky (a H-365:)), rozdáváme 6 dárkových poukazů. Za 14 dní tedy vybereme 6 odběratelů našeho pravidelného newsletteru a pošleme malý dárek. :)

Více o soutěži >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Enduro 2 recenze – Tentokrát s mapami a hudebním přehrávačem

Krok kupředu nebo vedle? Stále se nemůžu rozhodnout, co si o Enduro 2 vlastně myslet. Nově se do nich dostal hudební přehrávač, mapové podklady a zůstala výdrž jako kráva. Ale nejsou tam některé funkce zbytečně?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Prim Aviator Automatic LE 2022 recenze – Zaujal strojkem, překvapil designem

Limitovaná edice českých pilotek v zajímavém designu a se švýcarským strojkem. To jsou nové Prim Aviator 2022.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Cyklopočítače vs. chytré hodinky – Proč investovat do obou?

Možná si říkáte, že investovat do obou přístrojů je zbytečné a hodinky přece musí stačit úplně na všechno. Ano, mohou, ale taky nemusí. V dnešním článku si shrneme, proč je dobré mít oba tyto přístroje. Tedy chytré hodinky i cyklopočítač.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

O značce Orient Star – Sáhnout po hvězdách

Je to tak. V naší nabídce nově najdete značku Orient Star. V čem je unikátní? A jak zapadá do konceptu Orientu? To jsme nastínili v úvodním článku o této japonské značce.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Běžecký trénink podle wattů (wattmetrů)

Watty, wattmetry, Stryd, výkon ze zápěstí... Slova, která v běžeckém světě slyšíme čím dál častěji. Co to přesně ty watty jsou, jak podle nich trénovat a hlavně, dává to smysl?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Fenix 7 – Průvodce výběrem

Fenix 7 je jeden model, ale má 22 různých variant. V tom aby se čert vyznal, co? Tento článek vám v orientaci určitě pomůže.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Boccia Titanium – Fotogalerie pánských titanovek

Německou značku Boccia Titanium možná nemusíme ani představovat. U všech, kdo trpí alegrii na nikl je dobře známá, protože se zaměřuje na hodinky z antialergenního titanu. Ale nabízí toho mnohem víc. Třeba jednoduché, a o to nadčasovější designy, dostupné ceny a německou kvalitu. Své příznivce si tak najde snadno sama, takže dnešní fotogalerie pánských hodinek Boccia Titanium berte spíše jako nenucenou inspiraci.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Invicta Angel – Fotogalerie andělských hodinek od Invicty

Možná byste si řekli, že dámské hodinky, jejichž jméno zní Angel, budou křehké, až étericky působící kousky. Invicta však ví, že právě v tomto jméně se nachází nejen jemná krása, ale také patřičná síla. Dámské hodinky Invicta Angel totiž nejsou žádná tintítka. O čemž se ostatně můžete přesvědčit sami v naší fotogalerii.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Xiaomi Mi Smart Band 7 recenze – Co se změnilo kromě čísla v názvu?

Xiaomi po roce opět rozšiřuje svou řadu náramků o další kousek. Přichází s modelem Mi Smart Band 7 něco nového do světa náramků nebo jde pouze o upgrade z povinnosti?

Přečíst článek >>

Očekávaná novinka

Seiko představilo své nejtenčí potápky v aktuální kolekci

Pokud jste pokukovali po Seiko potápkách, ale naráželi na nekompaktnost s vaším zápěstím, možná se díváte na řešení. Seiko představilo nový model designově inspirovaný koncem 60. let s typickým polštářovitým pouzdrem. Ale to hlavní: s výškou pouzdra 12,3 mm jde o nejtenčí Seiko potápky v řadě Prospex Sea! A krátké nožky (lug to lug je 47 mm) a pětičlánkový náramek taky nahrává do karet skvělé nositelnosti.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Citizen Tsuyosa s integrovaným náramkem bere dech

My se asi zamilovali. Jméno vyvoleného je Tsuyosa a pochází z Japonska. Má safírové sklíčko, mechanické srdce, zlatě se lesknoucí rotor a vydrží 45 hodin. No není to krása? Citizen Tsuyosa bude ve 4 barvách a za úžasnou cenu. Taky se na ně těšíte tak jako my? :)

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Seiko upgradoval svou legendu na King Sumo

Seiko představilo novou generaci známého modelu Sumo. Upgradovaná verze se nezměnila ani tak co designu (i když ty číselníky se zvlněným povrchem – ty jsou, co?), ale spíše co do prémiovosti materiálů. Vložka lunety je konečně keramická a ocel má super-hard coating pro lepší ochranu vůči poškrábání. Mawashi index na 12. hodině ale zůstal ;). Co říkáte třeba na ty hnědé?

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře