Soutěž

Dárek pro odběratele newsletteru – Rozdáváme 6 dárkových poukazů

Tradice je třeba dodržovat. A tak jako vždy jednou měsíčně rozdáváme odběratelům našeho newsletteru dárkové poukazy.

Zjistit více >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Fenix 7 představení – S dotykáčem a LED svítilnou

Ano, žádné spekulace, žádné uniklé informace... Všechno už ofiko. Garmin představil nástupce trůnu – Fenix 7. Nejvyšší model by v běžném režimu měl vydržet až 37 dní, najdete na něm i vestavěnou svítilnu, dotykový displej a další nové sportovní fíčury.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Fenix 7 – 9 věcí, které musíte vědět

Garmin Fenix 7 jsme v ruce ještě bohužel neměli, ale na internetu se dá najít čím dál více informací. Rozhodli jsme se tedy pro vás shrnout klíčové vlastnosti a funkce Fenixu 7 do jednoho článku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Epix 2 představení – Vlastně Fenix 7 s AMOLED displejem

Milovníci chytrých hodinek měli nedávno docela žně. Nejdříve Garmin překvapil informací o vydání Fenixu 7 a jako třešničku na dortu k tomu přidal ještě i druhou generaci Garmin Epix. Až na několik rozdílů má podobnou duši jako vlajková loď Fenix. Právě na ty rozdíly jsme se podívali v článku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Příběh značky MeisterSinger – Dokonalost nepřijde během několika sekund

Když mezi hodinkovými zapálenci zmíníte hodinky s jednou ručkou, většině se vybaví značka MeisterSinger. Nedávno si na futra přidala teprve druhý zářez, ale stihla už přijít s vlastními in-house strojky a přesvědčit někdy tvrdošijnou komunitu, že mají na trhu své opodstatněné místo. A protože máme MS v nabídce také my, mohli jsme se detailně podívat, jakou kvalitu nabízí a trochu se pošťourat i v její historii.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Pánské hodinky Citizen se solárním pohonem Eco Drive

Solární, odolné, sportovní, promakané po designové i technologické stránce a navíc ještě dostupné všem? Prostě Citizen...♥ Dneska si projdeme ty nejoblíbenější pánské hodinky Citizen Eco-Drive a pět faktů, které jste o značce Citizen možná nevěděli.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Dámské hodinky Guess – Fotogalerie těch nejkrásnějších

Je skvělé, když jsou hodinky originální, rozeznatelné na první pohled a prostě tak nějak své. A přesně takové jsou dámské hodinky Guess. Zářívé, elegantní, se správnou mírou výstřednosti a jednoduše nepřehlédnutelné. Dnešní fotogalerii tedy věnujeme všem odvážným ženám. :)

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Pánské hodinky Tissot – Fotogalerie těch nejoblíbenějších

Tissotu se v posledním roce opravdu dařilo. A my se tomu vlastně vůbec nedivíme. Za takovou škálu zajímavých, poctivě zpracovaných a přitom dostupných Švýcarů by jiní dali možná i levý malíček. A v dnešní fotogalerii pánských hodinek Tissot nabídneme pohled na ty nejoblíbenější z nich. Bon appétit!

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Polar Grit X Pro recenze – Sportovec na entou s elegantními prvky

Další Polar, další Grit X a znova další sportovec umocněn již na entou. Není hodinek od této značky, které by nebyly všemi směry nabušený sporttester. Stejné je to i u modelu Polar Grit X Pro, který ale přidává i dávku vkusu a stylu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Nejlepší aplikace a číselníky do chytrých hodinek Garmin (z Connect IQ)

Pořídili jste si nové chytré hodinky Garmin a chtěli byste si je trochu "vybombit"? Dneska se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací a číselníků z mobilní aplikace Connect IQ, které si můžete nainstalovat.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Mido má limitku k 20. výročí edice Inspired by Architecture. A stojí fakt za to

Limitovaná edice inspirována římským monumentem. To vypadá na Mido! A taky že jo. Krásně upravený číselník s netradiční strukturou, safír s oboustranným antireflexem a uvnitř na přesnost certifikovaný automatický strojek. A ten náramek, viděli jste ten náramek?!

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Swatchky se Snoopym. Ta hravost asi neomrzí

Snoopy z oblíbeného komiksu Peanuts je častým motivem i na hodinkách. Viděli jsme je u Timexu, Omegy, Invicty... A teď tady máme kolekci i švýcarského přeborníka na barevné a hravé hodinky Swatch. A některé se fakt povedly. Navíc přímo na Swatch stránkách si můžete poskládat i vlastní motiv. Ale na ty "už nadizajnované" asi stejně nemají.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře