Soutěž

SOUTĚŽ: Vyhrajte pánské společenské hodinky Citizen

Taky vás štve, že se letos plesová sezóna opět ruší či přesouvá? Proto jsme se rozhodli vdechnout vám společenskou atmosféru alespoň dárkem v podobě klasických společenských hodinek. Podělte se s námi o váš názor na formální a společenké hodinky a vyhrajte hodinky Citizen Basic!

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Garmin Fenix 6 vs. Garmin Fenix 7

Když se v ringu potkají dva titáni, nikdy není jisté, jak to dopadne. Vzpomeňte na Rockyho a Apolla. Garmin Fenix 6 versus Garmin Fenix 7 bude totiž podobně vyrovnaný souboj.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ Mudmasterů: Casio G-Shock GWG-1000 vs. GWG-2000

Mudmaster se dá bezpochyby nazvat trefou do černého. Na podzim 2021 rodinu Mudmasterů rozšířil nový člen s označením G-Shock GWG-2000, který má za úkol navázat na úspěchy původního modelu G-Shock GWG-1000, ze kterého přímo vychází. Jak si tedy oba modely stojí v přímém porovnání?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Nejzajímavější pánské hodinky Timex

Timex za dobu svého trvání stihl pár suprových věcí. Třeba být jedním z největších výrobců hodinek na světě. Několik kousků v dnešním výběru pánských hodinek Timex se vrací k tomu nejlepšímu z této historie, ale hlavně je to průřez toho, co dnes od této značky můžete získat. A to za méně, než možná čekáte.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Pánské hodinky Festina – Fotogalerie těch nejoblíbenějších

Dynamická značka, která velí módním trendům, a taky jistota, že dostanete opravdu mnoho za opravdu málo. Značka, jejíž popularita u nás snad nemá obdoby. To je prostě Festina. A které pánské hodinky Festina jsou ty nejoblíbenější? Mrkněte do naší fotogalerie.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Presage Arita Porcelain SPB267J1 představení – Proslulý japonský porcelán na zápěstí

Seiko zařadilo do své „prestige line“ řady Presage nový model s ručně glazurovaným číselníkem Seiko Presage Light Blue Arita Porcelain SPB267J1. Poprvé tak uvidíme tuto tradiční japonskou metodu na ocelovém náramku a navíc s výraznějším nádechem modré.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Certina Heritage DS-2 Powermatic 80 představení – Retro želvy ze Švýcarska

Když se v hodinkovém slangu řeknou „želvy“, většině vyskočí Seiko Turtle. Tuto přezdívku si ale vysloužily podle tonneau tvaru pouzdra, který byl od poloviny 60. let k vidění u mnoha hodinářských značek. A Certina patřila mezi ně. Své historické sportovní DS-2 se proto rozhodla oživit a rozšířit řadu Heritage o nové modely Certina DS-2 Powermatic 80 „Turtle“.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Hamilton Khaki Aviation Takeoff recenze – Stopky pilota Dario Costy

Hamilton TakeOff Automatic Chronograph Dario Costa je rozhodně unikátní záležitost, která by neměla příznivcům mechanických pilotek uniknout. A že fakt stojí za pozornost jde vyčíst z každého řádku této recenze.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Hrudní pásy pro snímaní tepové frekvence

Tepová frekvence je základ každého sportu a vlastně i našeho života na zemi. Proto je dobré mít srdce pod kontrolou a hrudní pásy jsou nejpřesnější metoda, jak tepovou frekvenci měřit.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

ZEPTEJTE SE: Gabriela Svačinová

"Organizovat náročný závod a k tomu myslet i na to, že všem není dáno... To je nejvíc," říká organizátorka charitativních běhů Hlučínem Gabriela Svačinová, která se mimo jiné podílí i na jiných závodech a sama se sem tam ukáže na bedně. Chtěli byste se jí na něco konkrétního zeptat? Napište nám to do komentářů!

Chci se zeptat >>

Novinka v prodeji

Hamilton má nové automatické chronografy – Khaki Field Automatic Chronograph H71706830

Stylové Khaki Fieldy znají všichni hodinkoví závisláci. Tyhle polní mechaniky totiž hrají na strunku snad každému příznivci parádního retro stylu a dobře postavených hodinek. Proto věřím, že spoustu z vás potěší novinka s komplikací automatického chronografu, která se u hodinek v téhle cenovce zas tak často nevidí. Krom toho dostaly tyhle Fieldy taky 100m voděodolnost a safírové sklo.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Hamilton Khaki Field poprvé v bronzovém pouzdře!

Od chvíle, kdy Hamilton uvedl na trh retro reedici svých vojenských hodinek Khaki Field, jejich popularita stále roste a Hamilton je vydává v různých, moc zajímavých obměnách. A teď vyměnil ocelové pouzdro za bronz. Specifický materiál, který v kontaktu se vzduchem na povrchu oxiduje a tato patina pak samotný materiál vlastně chrání. A co je asi nejzajímavější, patina může dostávat různé odstíny a díky tomu bude každý kus bronzových Khaki Fieldů po čase svým způsobem originál.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Oblíbené Tissot Supersport Chrono na pryži v nových barevných variantách

Hodinky Supersport Chrono věnuje švýcarský Tissot především milovníkům dynamického sportovního stylu. Nově přidal několik barevných variant na ležérním pryžovém řemínku a nám se moc líbí! :) Mrkněte třeba na ty modré.

Zobrazit hodinky >>

O nás

Budeme v televizi!!!

Už víte, co budete dělat ve čtvrtek 10. 2. mezi šestou a půl devátou ráno? Ještě ne? Tak my vám poradíme – zapněte si Českou Televizi a sledujte živě pořad Dobré ráno! V tom, jak si vybrat ty správné hodinky, vám bude radit náš největší hodinkový machr, naše Agát. Tak si to nenechte ujít. :) Nebo se pak mrknětě alespoň na záznam či později na náš youtube kanál Hodinky365 Classic.

Archiv Dobré ráno >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře