Soutěž

SOUTĚŽ: Rozdáváme 6 řemínků italské značky Morellato

Někdo rád nosí hodinky na kovu, někdo zase nedá dopustit na kůži. S koženými řemínky je to ale někdy běh na krátkou trať. Jak dlouho vám vydrží kožený řemínek? A staráte se o něj nějak? Za to, že se s námi podělíte o své zkušenosti a tipy rozdáváme celkem 6 řemínků naší nové značky Morellato.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Garmin vívosmart 5 představení – Je schopný konkurovat čínským náramkům?

Garmin je od začátku roku opravdu hodně plodný. Nové modely na trh chytrých hodinek střílí v kadenci těžkého kulometu. Tentokrát uspokojil i příznivce menších a jednodušších zařízení. Vydává totiž novou generaci chytrého náramku Vívosmart 5.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Quatix 7 představení – Tede, nahoď udici!

Quatix 7. Představujeme vám hodinky, které jsou úplně stejné jako Fenix 7, ale s jachtařskými funkcemi nad rámec.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Astron SSJ007J1 recenze – Kosmická dokonalost

Důvodů, proč se zamilovat do hodinek je mnoho – někdy je to zajímavý příběh, perfektní zpracování, jindy hraje roli jejich pouhá přítomnost na zápěstí oblíbené filmové hvězdy. A pak jsou hodinky, po kterých zatoužíte kvůli jejich technologické jedinečnosti. V dnešní recenzi nahlédneme právě na jeden takový skvost a symbol hodinářské evoluce, přichází dokonalý pan Astron SSJ007J1, hvězda japonské společnosti Seiko.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Dámské hodinky Boccia Titanium – Fotogalerie těch nejkrásnějších

Dámské hodinky Boccia Titanium okouzlují nejen svěžími šperkovými designy a elegancí, ale především lehkostí a antialergenností, kterou může nabídnout titanový materiál. Přesně na ten se totiž perspektivní německá značka zaměřuje. Pro dámy s citlivější pokožkou tak představují skvělou alternativu za běžnější ocel. A které Boccie jsou ty nejkrásnější? Inspirujte se v dnešní fotogalerii.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Huawei Watch GT Runner recenze – Aerodynamický běžecký mistr

Běh je nejdostupnější a nejstarší způsob, jak se rychle přemístit z bodu A do bodu B. No a Huawei Watch GT Runner je skvělý parťák, který vám pomůže vše zvládnout na výbornou. Nebo to o sobě tvrdí. Každopádně v recenzi našeho sporťáka Matěje se dozvíte, jak se s tím Huawei doopravdy popral.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

4 důvody, proč sáhnout po chytrých hodinkách Amazfit

Značka Amazfit se za poslední léta dostává čím dál více do povědomí, ale hlavně narůstá i na oblíbenosti. Pokud byste ale byli na vážkách, jestli jít do značky Amazfit, máme tady pro vás 4 důvody, proč právě Amazfit není krok vedle.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Dívčí hodinky JVD – Fotogalerie pro malé princezny

První hodinky. Taky na ně s láskou vzpomínáte? Tehdy to pro vás byly nejlepší hodinky na světě a hned, co jste je dostaly, jste je letěly ukázat kamarádce od vedle. Štígro, že rodiče uměli vybrat ty fakt úplně nejvíc nejbožejší, že? Pokud máte doma malou parádnici a chcete jí pořídit její první milované hodinky, dívčí hodinky JVD od české rodinné firmy můžou být tou správnou trefou do černého.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

6 důvodů, proč sáhnout po chytrých hodinkách Garmin

Ve světě chytrých sportovních hodinek už je to pár let, co Garmin usedl na trůn a nikoho tam nepustil. Ano, ostatní značky se jej snaží svrhnout... Ale marně. Dnes se podíváme na 6 důvodů, proč tomu tak je.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Coros Pace 2 vs. Suunto 5 Peak

Když se seká dříví, lítají třísky. Když bojují hodinky, praskají sklíčka. Pravý souboj ryze sportovních modelů hodinek Coros Pace 2 vs. Suunto 5 Peak, kde si ani jedny hodinky nedarují nic zadarmo. Souboj dvou bezkonkurenčních modelů střední třídy.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Invicta Disney s Goofym recenze – Hodinky pro pravé pohodáře

Určitě taky znáte někoho, kdo je za každé situace v klidu, kdo ze všech problémů vyjde s úsměvem a jeho prostá dobromyslnost vás vždycky potěší. Když Disney vymýšlel kamaráda pro svého myšáka, držel v hlavě přesně tyhle vlastnosti. A tak na svět přišel sympaťák Goofy. Z podobného konce to vzala i Invicta, když vedle svých hodinek s Mickey Mousem postavila nové Invicta Goofy, které nám okamžitě padly do oka.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Edox má nové dámské Delfiny

Najít ryzí dámské potápky, které by byly fakt hezké, ale současně aby jim nechybělo nic z opravdové sportovnosti, není jen tak. Ale v poslední době začalo některým tradičním značkám docházet, že i ženy chtějí kvalitu. A Edox patří mezi ně a rozšířil svou oblíbenou řadu Delfin o další dámské kousky. Však koukněte sami, jak se povedly.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře