Soutěž

SOUTĚŽ: Které hodinky chcete vidět v souboji luminiscence?

Celkem nedávno jsme se pustili do testování luminiscencí. Znáte to, jak dlouho vydrží, která je kvalitnější... A v soubojích chceme rozhodně pokračovat. Které hodinky máme proti sobě postavit? Za tipy rozdáme 3x povedené Casio AE-1500.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Huawei Watch Fit 2 recenze – Bourá hranice nemožného

Že nemožné je jenom slovo, nám představuje nový Huawei Watch Fit 2, který posouvá hranice zážitku z chytrých hodinek úplně na jinou rovinu, než jste byli doposud zvyklí. Dovolím si říct, že toto budou jedny z nejlepších chytrých hodinek do pěti tisíc korun. Ne-li nejlepší.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Luminiscence – Souboj napříč značkami

V dnešním díle "Vše na téma" jsme se rozhodli vzít si na paškál luminiscenci u hodinek a podrobit ji důkladnému praktickému testu. Je rozdíl mezi švýcarskou Super-LumiNovou a LumiBrite od Seika? Jak si oproti nim stojí Tritnite, kterou používá Invicta? A co Neobrite od Casia nebo noname brand třeba u módního Dieselu? A vůbec – jak vedle sebe vypadají různé styly hodinek se stejnou luminiscencí? Už teď můžeme říct, že nás výsledky překvapily.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Timex x Stranger Things – Retro, které převrátí váš svět

Konečně je tu finále čtvrté série Stranger Things, na které se všichni těšíme s hrůzou, napětím a ohromným nadšením. Abychom si čekání ještě ukrátili, představíme vám parádní novinku Timex x Stranger Things, která nejen svými odkazy na seriál baví každým coulem.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Garmin Forerunner 255 vs. Garmin Forerunner 955

Říkáte si, že je hloupost postavit tyto hodinky do souboje? Omyl. Ačkoliv jsou Garmin Forerunner 255 a Forerunner 955 z trochu jiného cenového spektra, vítěz toho souboje je... Nejasný.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Xiaomi Watch S1 recenze — O krok blíže konkurenci

Nový model Watch S1 od značky Xiaomi rozboural dlouholeté mantinely, ve kterých tato asijská značka hrála. Nově nabízí jako první kousek od Xiaomi model se safírovým sklíčkem. To vše podtrhuje možnost telefonování, bezkontaktního placení, solidní výdrž baterie, líbivý design a precizní displej.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Jak vybrat dětské hodinky? 6 věcí, které byste měli zvážit před nákupem

Dětské hodinky jsou skvělý nápad na smysluplný dárek. Rozhodně udělají i hodně parády, ale současně předají dítěti pocit, že nosí něco z dospěláckého světa. Pokud si nevíte rady s výběrem, máme pro vás pár základních rad. Na co si při výběru dát určitě pozor?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Connect – Průvodce mobilní aplikací

Aplikace Garmin Connect slouží ke spárování chytrých hodinek Garmin s mobilním telefonem. Doteď si tuto aplikaci stáhly milióny uživatelů a jedná se o jednu z nejoblíbenějších sportovních aplikací jak na Google Play, tak App Storu. Tento článek slouží k představení této aplikace a zlepšení orientace v ní.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Xiaomi Mi Smart Band 7 představení – Upgrade ze slušnosti?

Čínská firma Xiaomi teď představila zbrusu nový chytrý náramek Xiaomi Mi Smart Band 7. Kdybych řekl, že je revoluční, kecal bych. Působí to na mě spíše jako takový upgrade ze slušnosti k zákazníkům, kteří si zvykli, že každý rok prostě musí vyjít nový model. A přitom se jen zvětšil displej a lehce obměnilo uživatelské prostředí.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Nové G-Shocky MT-G-B300 s tenkým tělem a dokonalým zpracováním

Nové MTG-B3000 byly navrženy tak, aby zůstala neobyčejná odolnost, ale vydržely i nápor dress code během manažerského jednání. Uvnitř mají doposud nejtenčí rádiem řízený solární modul s chronografem v historii G-Shocku, stále nabízí spojení kovu a pryskyřice s precizní úpravou a přidal se speciálně navržený rychloupínací náramek. V G-Shocku zkrátka opět posunuli svou hranici o kousek dál.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře