Soutěž

SOUTĚŽ: Poraďte nám ohledně chytrých hodinek a vyhrajte Huawei Watch Fit 2!

Plánujeme vytvořit průvodce výběrem chytrých hodinek. Máme spoustu nápadu, jak by takový průvodce mohl vypadat, ale ještě si rádi poslechneme váš názor! Ten nejlepší názor od nás získá námi oblíbené Huawei Watch Fit 2.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Garmin Fenix 7X vs. Garmin Enduro 2

Pouhým okem jsou tyto hodinky těžko rozeznatelné, a proto si většina lidí bude myslet, že Garmin Fenix 7X a Garmin Enduro 2 jsou tytéž hodinky. Této myšlence rozhodně nahrává i fakt, že Endura 2 mají mapy a hudbu. Je tam vlastně nějaký rozdíl?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Dámské hodinky Prim

Decentní i odvážnější designy dámských hodinek Prim vznikají přímo ve frýdecko-místecké centrále pod rukama zkušeného kreativního týmu. Jemné, elegantní i sportovní modely cílí na široké spektrum žen, a tak jsme vybrali šest modelů, které jsou v nabídce Prim nejoblíbenější.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Samsung Galaxy Watch 5 (PRO) představení – Mechanická luneto, budeš mi chybět

Samsung po roce vydává další model svých hodinek s názvem Samsung Galaxy Watch 5 a Samsung Galaxy Watch 5 PRO. Ačkoliv "střeva" hodinek zůstala téměř nedotčená, navenek se odehrálo mnoho razantních změn.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock MTG-B3000 recenze – Revoluční evoluce

Odolné hodinky značky Casio G-Shock jsou bezpochyby v hodinkovém světě fenoménem. Z původně čistě praktické záležitosti čítající jediný model se postupem času stalo nejen synonymum pro nezničitelné hodinky, ale dokonce také módní záležitost. Dnes zahrnuje stovky modelů a generuje značce multimilionové zisky. V nabídce G-Shocků tak najdeme digitálky za pár korun, ale také Hi-end analogové modely s pěti a vícemístnou cenovkou. A právě G-Shock MTG-B3000 patří do té druhé skupiny.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Orient Star Classic Moonphase recenze – Pokud vás nedostane Měsíc, tak všecko ostatní ano

Romantická komplikace měsíční fáze je možná středobodem modelu Orient Star Classic Moonphase, ale mě před recenzí zajímalo, zda by obstály i bez Měsíce putujícího po výseči. A zda cenovka odpovídá kvalitě zpracování. Ale hlavně, jaký pocit dokážou přinést.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Edox Skydiver Neptunian – Božské, ale podceňované?

Božských potápek máme v nabídce víc, ale potápek troufajících se postavit na úroveň římským Bohům? Edox Skydiver Neptunian míří svým jménem opravdu vysoko (nebo spíš hluboko) a podle mě patří k tomu nejzajímavějšímu, co současná kolekce Edoxu nabízí. Jak si ale stojí proti jiné, populárnější švýcarské konkurenci?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Dynamika běhu (vertikální oscilace, kadence, DKZ aj.)

Běh není jen o nazutí tenisek a vyběhnutí vstříc horizontu. Když si jej rozebereme na části, je složitější než se zdá. Po pravdě, většina z nás neumí běhat nebo běhá neekonomicky a obírá se o obrovské množství energie. A to všechno ovlivňuje právě běžecká dynamika, kterou dokáže měřit spousta chytrých hodinek a dalších zařízení kompatibilních se smartwatchi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin MARQ 2 – Co bychom chtěli vidět na nejluxusnějších chytrých hodinkách na světě?

Marq. Jedno slovo, mnoho emocí. Na světě totiž nenajdete luxusnější model než právě Marq. Možná jediné chytré hodinky, u kterých je funkční výbava až na posledním místě. Což je paradox, ale nic jiného než pravda. Protože u MARQu jde čistě o vzhled a hlavně o to, co vyzařují. Dnes si trochu zalaškujeme a zkusíme si představit Marq 2. Přijde? A jaký bude?

Přečíst článek >>

Očekávaná novinka

Amazfit GTR 4/GTS 4/ GTS 4 Mini – Noví vládci levné kategorie chytrých hodinek?

Amazfit se v poslední době dostává do popředí v nabídce dostupných chytrých hodinek a právě řady GTR a GTS patří mezi ty nejoblíbenější. Jsou to totiž univerzální městské přístroje s dlouhou výdrží baterie a velkou funkční výbavou. A jaká bude čtvrtá generace? Opět se můžeme těšit na možnost telefonování, hudební přehrávač a... Zbytek se dozvíte v recenzi, kterou plánujeme. Tak sledujte náš magazín!

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Už legendární CasiOak ve Full Metal provedení?

Hodinky G-Shock GM-B2100 jsou zajímavé hned z několika pohledů. Přezdívají se CasiOak podle modelu Royal Oak od Audemars Piguet, jsou to jedny z nejtenčích a dost možná nejvíc unisexových G-Shocků a během velice krátké doby se zařadily mezi best-sellery od Casia. A vůbec si nedokážu představit, jak s trhem zatřese toto provedení v ocelové verzi. Protože to je teda něco.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Mido Ocean Star s červeným číselníkem, který vám učaruje

Mido tvoří osobité hodinky, které učarují nejednomu člověku. Jednou z jejich největších pých je řad Ocean Star ve které tepe mechanický strojek s 80hodinovou rezervou chodu a disponují 200metrovou voděodolností. Když ale pomineme technické parametry a vrhneme se na to důležité... Ten červený číselník s lehkým přechodem... Ten je, co?

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře