Soutěž

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 poukazů v hodnotě 500 Kč

Náš newsletter vás každých čtrnáct dní upozorní na všechny novinky, zajímavosti, recenze ze světa hodinek, a tedy všechno, co by vás mohlo zajímat. A pouze odběratelé newsletteru navíc dostávají pravidelně možnost vyhrát 6 poukazů v hodnotě 500 Kč na nákup v našem e-shopu.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Samsung Galaxy Watch 4 recenze – Začíná americko-korejská válka

Samsung Galaxy Watch 4. Tyto hodinky přitáhly za poslední měsíce opravdu hodně pozornosti. A není se čemu divit. Jedná se totiž o jedny z nejlépe vybavených chytrých hodinek. Dokonce šlapou na paty i Applu. Už předchozí modely excelovaly měřením EKG či krevního tlaku, ale teď nové hodinky od Samsungu dokážou odhadnout i tuk ve vašem těle. A to zdaleka není vše, co umí.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Pánské potápěčské hodinky

Potápěčské hodinky musí být především funkční a spolehlivé. Ale co si budem, jde taky o design. Potápěčské hodinky patří mezi kategorii, která je dnes populární mnohem více na zápěstí suchozemských milovníků hodinek než potápěčů. Proto výběr šesti modelů pánských potápěčských hodinek cílí nejen na potápěčské kvality, ale také na vzhled, zajímavost a originalitu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Nové Casio G-Shock GA-2200 představení – Nový design a menší rozměry

Nové G-Shocky v základní řadě Original zaujmou už svým designem. Než si je stihneme pořádně otestovat a zrecenzovat, pojďme se na ně alespoň v rychlosti podívat. Představujeme Casio G-Shock GA-2200.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Nové Casio G-Shock G-Squad GBD-200 představení – Hranaté, menší a s fitness funkcemi

G-Shock GBD-200 je novinkou, která se zaměřuje na fitness nadšence. Než je ale náležitě otestujeme, je třeba si je nejprve představit.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Steeldive SD1970S ala Seiko Willard – Jak kvalitní jsou „homage“ hodinky?

Co se týče kopírování vzhledu, je to v hodinářském světě celkem běžná praktika a dělají to firmy i se zvučnějšími jmény. Našeho redaktora nejvíce zaujal model od značky Steeldive, který se inspiruje u hodinek Seiko Willard.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Prospex Solar Diver's recenze – Malé, ale drahé?

Jedna z nejzajímavějších novinek ve světě potápek od Seika jsou Seiko Prospex Diver's Solar. Rozhodně vzbudí zájem svými rozměry, pohonem, ale především designem. Současně ale vyvstává otázka adekvátnosti ceny.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Dámské klasické sportovní hodinky

Raději jednoduché a sportovní? Dnes jsme pro vás připravili výběr šesti dámských klasických sportovních hodinek, které nesází jen na vzhled, ale především na praktičnost, odolnost a "nenačančaný" design.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Nová limitka G-Shock GM-5600 září jako ulice Šanghaje

Model GM-5600, který se poprvé objevil v druhé polovině roku 2019, rozšiřuje řadu základních G-Shock modelů. V rámci "duhové vlny", která poslední dobou prochází napříč značkou Casio, jsme se dočkali limitované edice s označením Shanghai Nigh Series. A proč zrovna Shanghai Night? Právě duhová IP povrchová úprava má připomínat barevnost nočních ulic Šanghaje.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Dámské Primky s rozkvetlým číselníkem

Značka Prim si začátkem podzimu vzala inspiraci z přírody. Nové dámské hodinky Prim Olympia Flower dostaly perleťový číselník s krásnou kresbou květiny, která je navrch vykládaná fasovanými krystaly. Pohled na takto zdobený číselník nejspíš nikdy nezevšední, a to také díky safírovému sklíčku, které nepoškrábete.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Chytrý přírustek do rodiny 365 – Nově prodáváme značku Coros

Naše rodina chytrých hodinek se rozrostla o novou značku. Coros, která se na hodinky zaměřuje od roku 2018. Nabízí skvělé sporttestery, které zaujmou jak lehce "drsňáckým" vzhledem, tak funkcemi, jimiž mohou směle konkurovat i Garminům.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Francouzská elegance – naše nová značka Girl Only zaujme krásnými designy a dostupnou cenou

V našich vitrínách či na e-shopu nově najdete hodinky francouzské značky Girl Only. Výhradně dámské hodinky odrážejí nejnovější francouzské módní trendy a stejně jako motýl, který má značka ve znaku, jsou designy hodinek barevné, svěží a elegantní.

Zobrazit hodinky >>

Zaujalo nás

Tradiční podzimní veletrh SEW se letos koná!

SEW (Salon exceptional Watches) je největší veletrh luxusních hodinek ve středu Evropy. Letošní sedmý ročník proběhne 22.–23. 10. v krásných prostorech pražského paláce Žofín. Nevím jak vy, ale my už se nemůžeme dočkat.

Zajímá mě to >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře