Soutěž

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 poukazů

Odebíráte náš newsletter? Tak to nemusíte nic řešit. Jen doufat, že se na vás usměje štěstí a vylosujeme právě vás. Děkujeme, že vás svět hodinek pořád baví. Jo a v detailu soutěže se dozvíte i výherce naší předchozí soutěže o retro Casio A100. :)

Více o soutěži >>

Aktuálně v magazínu

TOP 5 dostupných chytrých hodinek roku 2021

Vybrali jsme pro vás 5 nejlepších chytrých hodinek za rok 2021, které svou cenou nepřesahují 5 000 Kč, a zároveň také několik otázek, které vám pomohou vybrat přesně ty pro vás.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Coros Vertix 2 představení – Aneb když jde Garmin na střídačku

Americká značka Coros je tady od roku 2016 a za těch pět let už stihla vytvořit opravdu výborné hodinky. Teď ale dokázala něco téměř nemožného. Vytvořili Coros Vertix 2 – hodinky, které můžou Garmin Fenix 6 dostat z trůnu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock GBD-200 recenze – Na hraně chytrosti

Trochu chytré, trochu hloupé, docela hranaté, hodně G-Shock. Casio G-Shock G-Squad GBD-200. Japonský gigant se opět blýsknul s hybridním modelem, který má veškeré parametry pravého G-Shocku, ale k tomu i pár chytrých funkcí jako je třeba monitoring sportovních aktivit nebo zobrazení notifikací.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

INSPIRACE: Gravírování s motivem lásky

Přemýšlíte nad tím, že byste nechali na hodinky vygravírovat nějaký uhrančivý vzkaz? Ideálně něco, z čeho si váš partner nebo partnerka sedne na zadek? A možná ukápne i nějaká ta slza? Máme pro vás pár tipů jak na to a příklady osobních vygravírovaných vzkazů, které chytí za srdíčko.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

INSPIRACE: Gravírování pro rodiče či prarodiče

Pro rodinu cokoli. A v tom je započítán i dárek, který udělá upřímnou radost. Mamce, taťkovi nebo třeba prarodičům. Pokud zvažujete hodinky, můžete přidat i vygravírovaný vzkaz. A v něm třeba popřát k narozeninám, poděkovat nebo vyjádřit to, co se někdy říká hrozně těžko. Přinášíme inspiraci, jak takový text může vypadat.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Retro Casio A100 recenze – Vetřelec je zpět!

Dost možná nejlepší dostupné retro letošního roku! Casio Vintage A-100 jsou odkazem na hodinky, které nosila Ripleyové ve filmu Vetřelec na konci 70. let. Casio je představilo ve třech barvách a navrch přidalo ještě limitovanou edici Pac Man. Prostě pohlazení po duši.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Chronograph SSB395P1 – Recenze 140th Anniversary modro-bílé limitky

Bílo-modrá je barva letošních limitek k oslavám 140 let založení Seika. A v této neodolatelné kombinaci je také sportovní chronograf, který víc než příjemně překvapil zpracováním a úžasnou hloubkou číselníku se zajímavým designem. Mrkněte na recenzi našeho nového přispěvatele.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Certina DS Powermatic 80 představení – Retro, které se (doufejme) povedlo

Podzimní nostalgie se nejspíše pomalu zmocňuje i hodinářských značek. K našemu potěšení totiž Certina nově vydala zajímavý kousek inspirovaný modelem z vlastní minulosti a rozšířila tak oblíbenou řadu Heritage. Představujeme: Certina DS Powermatic 80.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

CasiOaky mají ocelovou lunetu. A to i v dámské verzi!

Zřejmě se nenajde fanoušek G-Shocků, který by nezaznamenal CasiOaky. A teď je Casio vydalo ještě s ocelovou lunetou. A to jak pánské – GM-2100, tak dokonce v dámské menší variantě – GM-S2100. Co vy na ně? Mrkněte třeba na pánské Metal CasiOaky se stříbrným "krytem".

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nejnabouchanější Gravitymastery? GR-B200 mají vše na co si vzpomenete

Tak našlapané Mastery aby jeden pohledal. Nové GR-200 mají snad všechny možné outdoor senzory – výškoměr, teploměr, kompas, krokoměr, akcelerometr. A taky mají Bluetooth, tělo je z karbonu jo a – vypadají sakra dobře! Recenze na tato nová děla na sebe nenechá dlouho čekat!

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nové Edifice s Bluetooth a sportovním designem, nad kterým se přemýšlelo

Safírové sklíčko, 100metrová voděodolnost, stopky, budík a Bluetooth, díky kterému už není nastavování hodinek o nervy. To jsou nové Casio Edifice EQB-1200. Design je navíc hodně zajímavý a přemýšlelo se tady i nad skutečnými detaily. Sportovní novinka vypadá rozhodně dobře, takže v příštím newsletteru se těšte na recenzi.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Prim s Tourbillonem. Jako byste čekali na Staromáku

Stojíte na Staromáku a s napětím očekáváte, až udeří celá a roztočí se ten světový unikát Orloje, na který se sjíždí celý svět. Asi takové myšlenky měl Prim, když vytvářel nový Tourbillon Orloj – limitovanou edici s královskou komplikací. Pozoruhodný strojek je možné sledovat přes číselník a Prim jej nabízí v několika barevných variantách a dokonce i s pouzdrem ze zlata.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nové Bejbyny s Bluetooth a ženskou elegancí

A pak že Baby-G zaostávají za G-Shocky. Nové bejbyny jsou funkčně našlapané (budíky, stopky, Bluetooth, světové časy, timer...) a navíc vypadají i dost dobře. Nic přeplácaného, ale ženské barvy. Chápete. :)

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře