Soutěž

Rozdáváme 6 dárkových poukazů odběratelům našeho newsletteru

Pár stovek na nákup se hodí vždycky. Pokud odebíráte náš newsletter, můžete vyhrát jeden z šesti poukazů v hodnotě 500 korun. Výběr je formou losování, takže šanci má každý.

Více o soutěži >>

Aktuálně v magazínu

Bulova Computron recenze – Jedny z nejikoničtějších digitálek

Megatron, Cybotron, Hypertron, Metatron... Computron. Sci-fi fandové, zpozorněli jste? Sice tady nejde o prďácký komiks z osmdesátek, ale nářez je to podobný. Tahle malá technolegenda od Bulovy v hodinkové komunitě rezonuje už pěkných pár dekád. Proč mají tyhle kuriózní digitálky stále co nabídnout?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Hodinky Festina s knírkem. Limitovaná edice Evy Samkové Adamczykové

Jste fanoušci sportovkyně Evy Samkové Adamczykové? My v redakci jo. Ať už je na prkně, nebo se jen tak směje do objektivu, ten její úsměv je nakažlivý. A protože je tváří značky Festina, dostal se její knírek – teda pardon, úsměv – i na limitovanou edici hodinek.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Astronauti budou v raketě SpaceX nosit Garmin Fenix 7

Které hodinky se podívají do vesmíru? Ne, nebudou to Omegy. Ani Bulovy. Ale Garmin Fenix 7! Co tam budou dělat a proč zrovna Garminy si můžete přečíst v článku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

4 důvody, proč si pořídit chytré sportovní hodinky od Polaru

Myslíte si, že hodinky od Polaru jsou mrtvé? Náš sporťák si to nemyslí a přesvědčí vás 4 argumenty, čím jsou Polary jiné, a možná i lepší než konkurence.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Huawei Watch GT3 SE recenze – Výkonné chytré hodinky z Chocapicu

Zvenku možná vypadají jako hodinky z cereálií, ale uvnitř jsou nabouchané jak peřina ve vakuovém pytli. Rozhodně vás překvapí, co všechno tato novinka od Huawei umí, a ještě za hodně dostupnou cenu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Invicta Wildflower – Fotogalerie divoké hodinkové zahrady

To je romantika! Mít na hodinkách květinový motiv, nebo možná i motýlka... Hodinky jako z rozkvetlé zahrady dělá Invicta, tak koukněte, zda tam není něco, co si chcete utrhnout pro sebe.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Chytré hodinky Garmin – Nejlepší lifestylové funkce

Jak spíte, jaký máte tep, zda jste ve stresu, kolik jste ušli kroků... To vše a vlastně mnohem víc umí chytré hodinky Garmin. K čemu to je dobré? A potřebujete to všechno vlastně sledovat? Detaily se dočtete v článku.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Sladký zážitek s citrónovou limitkou Junghans Performance 1972 FIS Lemon

To bylo tenkrát, v roce 1972, kdy byl Junghans oficiální časomírou Olympiády v Mnichově. Junghans si toto období připomíná designem hodně zajímavé limitky, kterou věnoval současnosti, konkrétně Mistrovství světa v klasickém lyžování 2023 ve slovinské Planici. Design je tedy sice retro, ale jinak jsou hodinky víc než současné. Navíc jich bylo vyrobeno jen 150! A ta barva? Ta je fantastická! V balení je pak ještě druhý, méně nápadný černý řemínek.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Citizen má limitku slavné RAF Red Arrows Diamond Nine

Red Arrows Skyhawk A-T jsou nápadné hodinky, které vzdávají hold akrobatickému týmu RAF Red Arrows Diamond Nine. Jsou dodávány ve speciální krabičce, v limitované edici 9999 kusů. Nechybí oficiální logo Red Arrows RAF a samozřejmě všechny funkce pilotek od Citizenu. Od rádiové synchronizace pro přesný čas počínaje, přes 2 budíky, stopky, odpočet, automatický kalendář a solární napájení konče.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Rodina Gentlemanů od Tissotu se rozrostla o nového člena

Gentlemani jsou skvělí společníci. V životě i ve světě hodinek. A v tom hodinkovém se rodina Gentlemanů od Tissotu rozrostla o verzi s open heart. To abyste viděli až do srdce.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře