Soutěž

Rozdáváme 6 dárkových poukazů odběratelům našeho newsletteru

Pět stovek jako příspěvek na nákup – to není vůbec zlé, ne? Odběratelé našeho newsletteru jej můžou vyhrát každý měsíc.

Více o soutěži >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Forerunner 965 recenze – Do města přiběhl novej kovovej šerif

Tuhle pecku čekal asi málo kdo a Garmin porušil všechna pravidla, která kdy měl. Ani ne rok od vydání posledního modelu zde přichází totální bomba v podobě modelu Forerunner 965, který nasadil laťku tak vysoko, že snad i sám Garmin bude mít problém ji v budoucnu překonat.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Forerunner 265 recenze – Když je skvělé málo

Není to tak dlouho, co se Garmin blýskl parádním modelem Forerunner 255. Byla a je to pecka mezi chytrými sportovními hodinkami, ale Garmin si řekl, že to pořád není dost. Vydal totiž Garmin Forerunner 265, který kromě AMOLED displeje nově disponuje i běžeckou dynamikou ze zápěstí a dalšími novými sportovními fíčurami.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Polar nabídl své algoritmy třetím stranám. Jako první toho využil G-Shock

Polar se rozhodl dát přístup ke svému systému. Prostá věta, která ale ve svém důsledku může trh se sporttestery dost změnit. Jestli tento krok zamíchá kartami se teprve uvidí. Posoudit to ale můžeme už brzy, protože na trh míří nový G-Shock Powered by Polar.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Kultovní potápky od Orientu – Jak se vyznat v přezdívkách?

Jedny z nejlepších automatických potápek do 10 tis.? V hodinkovém povědomí už spousty let figurují ty od Orientu a upřímně... vyznat se v jejich přezdívkách už chce řádný fištrón. Dneska si stručně probereme, jak je mezi sebou rozeznat a jaké příběhy za nimi stojí.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock Original GXW-56 recenze – Král je tady

Král symbolizuje velikost, nadvládu a moc nad ostatními. To stejné lze přisoudit modelu Casio G-Shock Original GXW-56 přezdívanému "King". Dostál tento model svého označení a vládne opravdu království s názvem G-Shock?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Festina Solar Energy představení – Když víte jak na to, ani tma vás nezastaví

Festina uvedla na začátku roku 2023 celkem důležitou novinku – Festina Solar Energy. A z názvu je jasné, že jde o modely poháněné světelnou energií. Je to vůbec poprvé, kdy solární strojky u této oblíbené značky vidíme, takže pojďme kouknout na to, jak u Festiny solární pohon dopadl.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Fotogalerie hodinek Invicta NHL – Když je hokej vším

Invicta přišla s kolekcí, kterou ocení každý fanoušek hokeje – hodinky s motivem týmů nejslavnější hokejové ligy na světě. Pojďte se podívat na přehlídku fotografií z kolekce Invicta NHL.

více >>

Aktuálně v magazínu

MeisterSinger Planet Earth recenze – Celý svět jako na dlani

Jak jdou hodinky a ochrana životního prostředí dohromady? Asi tím jediným způsobem. Z každého prodaného kusu limitované edice MeisterSinger Planet Earth jde 200 EUR organizaci Světový fond na ochranu přírody. A jak si hodinky stojí v naší recenzi?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Cykloradary Varia – Zpětné zrcátko 21. století

Vše je jen o tom dostat se bezpečně zpátky domů. Pokaždé, když je člověk na kole v provozu, riskuje, že ho nějaký bezohledný řidič jednoduše srazí. K vaší bezpečnosti slouží cykloradary Varia, které vás mají chránit od všeho zlého. V dnešním článku si představíme celou řadu radarů.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Casio G-Shock Adventurer's Stone Series

V roce 2023 uvedlo Casio ke svému 140. výročí G-Shocků několik speciálních modelů s označením 40th Anniversary Adventurer’s Stone Series. Ty zaujmou kovovým krytím s originálními barvami, kterých bylo dosaženo metodou ioning plating. Inspiraci zde Casio našlo v rudě, kterou dobrodruzi ve středověku používali jako kompas (určením polohy slunce z lomu světla z rudy). I proto můžete mít pocit, jakoby byl povrch vytesaný z kamene. Speciální edice jsou dodávané ve výroční ekologické krabičce. Podívejte se třeba na parádní GM-5640GEM.

Více o hodinkách >>

Očekávaná novinka

Mido Ocean Star Decompression Worldtimer

Mido hlásí velký návrat legendy – dvě speciální edice Ocean Star Decompression Worldtimer v neodolatelném retro vzhledu ožívují rok 1961, kdy se příběh zářivě barevných potápek od Mida začal psát. Edice ve dvou barevných variantách má nově komplikaci GMT, impozantní kalibr 80 a vlásek z antimagnetického Nivachronu. V balení najdete také náhradní řemínek.

Více o hodinkách >>

Očekávaná novinka

Tissot PRX Powermatic 80 v odstínu Tiffany Blue

Tenhle fenomén snad žádnému fandovi neuniknul – číselníky v barvě slavné šperkové krabičky od Tiffanyho se šíří hodinkovým světem jako bledě modrá lavina. Na jedněch z nejvíc trendy švýcarských automatů poslední doby, PRX od Tissotu, se to samozřejmě odrazilo taky. A my už se jich nemůžeme dočkat.

Více o hodinkách >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře