Soutěž

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 dárkových poukazů

I tentokrát čeká na 6 z vás menší dáreček v podobě poukazu na 500 korun. A protože stačí, abyste odebírali newsletter, jste automaticky ve hře. I tak ale můžete mrknout, zda jste nevyhráli v minulé soutěži.

Zjistit podrobnosti >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit GTS 2 recenze – Levnější chytrák, kterému není co vytknout

Amazfit GTS 2 jsou designová bomba, funkčně bohaté a cenově obstojné. Vlastně jsou to naprosto vhodné hodinky pro někoho, kdo nechce "vyplajznout" celou výplatu, ale chce chytré hodinky nabité hromadou senzorů, které na zápěstí vypadají sakra dobře.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Invicta – Přehled modelových řad

Invicta je v produkci i prodeji svých hodinek opravdový gigant, který se může pyšnit skutečně vyčerpávajícím portfoliem modelových řad. Není zrovna snadné se v nich orientovat, a tak jsme se rozhodli si na ně pořádně posvítit a ukázat vám alespoň ty nejdůležitější, které dle nás stojí za to znát.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Tissot PRX představení – Nejlepší dostupné švýcarské hodinky za rok 2021?

S Tissot PRX to na internetu vysloveně vybouchlo, a to jsou k dostání sotva 2 měsíce. Co nevidět je budeme mít v nabídce i my a nemůžeme ani vyslovit, jak moc se na ně těšíme. Tak se na ně pojďme alespoň v krátkosti mrknout a ukrátit si tak čekání.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Dobře čitelné a elegantní pánské hodinky do 5000 Kč

I spěšný a letmý pohled na skutečně dobře čitelné hodinky by měl jednoznačně prozradit, kolik je hodin. A jak by takové hodinky měly vypadat? Podívejte se na výběr elegantních a cenově dostupných pánských dobře čitelných hodinek.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Mini CasiOak GMA-S2100 recenze – Malé zmenšení pro Casio, velké pohodlí pro vyžlata

Ještě menší, ještě lehčí a ještě o chlup tenčí. G-Shock GMA-S2100 aka Mini CasiOak jsou dámskou alternací GA-2100, které se svým vzhledem i velikostí zařadily mezi nejoblíbenější modely na poli G-Shocků. V recenzi jsme mrkli na to, o co byla dámská verze ochuzena, v čem se změnila a především, co zůstalo.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko 5 Sports Avisen Skateboards představení – Když je skateboard vším

Skateboarding je životní styl. A není to přežitek z devadesátek, ale aktuální umění. Seiko ve spolupráci s japonskou značkou skateboardů EVISEN vytvořila limitovanou edici Seiko 5 Sports Evisen Skateboards, ve které najdeme tři modely s originálním designem.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko získalo prestižní ocenění iF DESIGN AWARD

Seiko design umí. A myslí si to i odborná porota, která udělila Seiku prestižní ocenění iF DESIGN AWARD pro výjimečný design. Seiko ve své kategorii muselo porazit 10 tis. soupěřů z 50 různých zemí. Podrobnosti najdete v krátkém článku.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Amazfit Band 5 – Náramek atakující na Xiaomi Mi Band

Pulzní oxymetr, hlasový asistent a 15denní výdrž baterie. Oproti konkurentovi Xiaomi Mi Band 5 se Amazfit trochu blýsknul, přidal pár senzorů navíc a co je možná to nejdůležitější... Dostal se na ještě nižší cenovku. Je to vůbec možné?

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Amazfit T-Rex – Chytré hodinky, které jen tak neroztřískáte

Bytelné pouzdro, vojenský standard odolnosti, který je podtržen názvem odkazujícím na pravěké zvíře, které je samotným ztělesněním síly. T-Rex by možná na těch krátkých ručičkách hodinky nesnesl, ale pro člověka, který hledá odolný kus hodinek, je T-Rex parádní volba.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Lotus Connected - Hybrid, který překvapí vzhledem i funkcemi

Vypadají jako klasické hodinky. Mají ručky, ocelové pouzdro, Super-LumiNovu a na první pohled nepoznáte, že jsou něčím chytré. Ale podle Lotusu toho umí fakt hodině - ukládat GPS polohu, upozornit na notifikace, ovládat přes hodinky hudbu v telefonu nebo fotoaparát. Samozřejmě nechybí ani základ jako krokoměr, odmítnutí volání nebo funkce "najdi můj telefon". Zajímavé jsou ale i funkcemi "Doveď mě domů" nebo ovládání chytré domácnosti.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Prim má nové modely s českým dnem v týdnu Klasik 21 CZ

Prim má novou kolekci Klasik 21 CZ. Elegantní pánské hodinky s japonskou Miyotou potěší safírovým sklíčkem, 100metrovou voděodolností, ale především – českým dnem v týdnu. Číselník má reliéfní vzor, plastické indexy a vybírat můžete hned z několika barevných kombinací.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

O Captain! My Captain! Nové Zeppelin Captains Line

Tyhle německé krásky se fakt povedly. Mají v sobě kouzlo dob minulých, ale především jde o nestárnoucí designovou klasiku. Automatický strojek od japonské Miyoty má rezervu chodu 42 hodin a celá kapitánská linie je pod příjemných 10 tis. korun. Doporučujeme na ně přinejmenším kouknout.

Zobrazit hodinky >>

Zaujalo nás

O tepové frekvenci s Mgr. Zuzanou Rabiecovou (PŘECI fyzio)

O srdeční tepové frekvenci jsme docela nedávno vydávali video, kde jsme popisovali úplné základy. Toto téma jsme chtěli ale probrat podrobněji a tak jsme si pozvali fyzioterapeutku Mgr. Zuzanu Rabiecovou, která má svou vlastní ordinaci PŘECI fyzio. Pověděla nám vše o srdeční tepové frekvenci, jaké spouští procesy v těle, proč je tak důležitá, kdy ji mám sledovat a jiné.

Zhlédnout video >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře