Aktuálně v magazínu

SOUTĚŽ: Rozdáváme hodinky Swatch

Swatchky jsou proslulé švýcarké hodinky, které "zachránily švýcarské hodinářství". Ale především jsou to zajímavé hodinky, které jsou v originálních designech a za senzační ceny. O jedny takové budeme dneska soutěžit.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Apple Watch Ultra – Extra dlouhá výdrž? První pro skutečné sportovce?

V týmu našich recenzentů jsou všichni sporťáci. Proto nás Apple Watches se svojí jednodenní výdrží baterie ze židle nikdy nezvedly. Teď ale Apple vydává Apple Watch Ultra a situace se mění! Několikadenní výdrž baterie, nejpřesnější GPS na trhu, 100metrová voděodolnost, titanové pouzdro, výdrž do extrémních teplot, odolnost proti prachu a nárazům... Myslím, že v Garminu se jim teď pěkně svírají půlky.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Orient Star Classic Skeleton Mechanical recenze – Orient Star vytáhl k 70. výročí kostlivce ze skříně

Japonská značka Orient je mezi lidmi dobře známá a figuruje na trhu již velmi dlouhou dobu. O její historii je i samostatný článek na našich stránkách. Co jsem ale do nedávna nevěděl je to, že mají svojí „high-end“ divizi zvanou Orient Star. Ta oslavila 70. výročí a k té příležitosti vydala model Orient Star Skeleton Mechanical, který by měl stát na pomyslném vrcholu produkce.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Dámské hodinky Tissot Lovely Square – Fotogalerie těch nejroztomilejších hodinek pod zářivkou

Je to hranaté, je to půvabné a tiká to. Co je to? Přece Tissot Lovely Square! Hodinky, které jsou skutečně lovely a v tolika barvách, až oči přecházejí. A tento šperk v podobě hodinek si svou fotogalerii rozhodně zaslouží.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Coros Apex PRO 2 – Vyjde letos? Co bychom si přáli vidět?

Model Coros Apex Pro byl úplně první model od Corosu, který jsem měl v ruce a od té doby mě tato značka nepřestala překvapovat. Já jsem se rozhodl zafantazírovat ohledně druhé generace těchto úžasných hodinek. Vyjdou ještě letos? Vyjdou vlastně vůbec?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Fotogalerie pánských hodinek Citizen – Co víc si přát?

Pánské hodinky Citizen? Upřímně, jen těžko se hledají jim rovné. Jsou perfektní ve spolehlivosti, funkčnosti, vzhledu, ceně... Jó, tady prostě není o čem. Naše fotogalerie nabídne průřez celou kolekcí a věřím, že z těchto japonských dříčů by si vybral opravdu každý.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Fotogalerie pánských hodinek Ingersoll – Ráj pro milovníky odhalených strojků

Každý, kdo si libuje v pozorování mechanických strojků a hledá cenově dostupné skeletony, se před vitrínou značky Ingersoll rázem octne jako v cukrárně. Právě na poodhalené strojky, výrazné designy a větší velikosti hodinek se Ingersoll zaměřuje. I když, najdou se i výjimky. Nechte se inspirovat, zda nějaké cukrátko nezaujme i vás...

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 3 NEJ: Chytré hodinky Garmin do města

Chytré hodinky na schůzku, do práce, na rande, běh po práci... Taková ta univerzálka, jak se říká, "do města". My jsme pro vás vybrali ty nejlepší městské chytré hodinky od Garminu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Pánské chytré hodinky Garmin – Fotogalerie těch nejlepších

I chlapi vybírají podle vzhledu. Ačkoliv někteří říkají, že ne, věřím tomu, že všem záleží na tom, ať to vypadá dobře. A proto jsme připravili fotogalerii těch nejlepších pánských chytrých hodinek Garmin.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Dámské chytré hodinky Garmin – Fotogalerie těch nejkrásnějších

Chcete dámské chytré hodinky Garmin a vybíráte hlavně podle vzhledu? Nebo minimálně chcete, ať ty hodinky "nějak vypadají"? Přesně pro vás je tato fotogalerie.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Prim má novou limitku Symbol ČSR s českým lvem

Prim vydal novou limitku Prim Symbol ČSR pro rok 2022. Uvnitř je automatický strojek Sellita SW-260-1 s 4Hz frekvencí, nechybí safírové sklíčko, symbol českého lva na číselníku, řemínku i dýnku a sportovní styl v 42mm pouzdře. Nabízí se opět ve dvou barevných variantách a každá je limitována pouze na 50 kusů.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Festina Chrono Bike 2022 – Opět a stále nově

Každý rok. Fakt každý vydává Festina novou kolekci Chrono Bike. Dřív to bylo k Tour de France, dnes prostě pro sportovní nadšence, kteří mají rádi živé hodinky a nebojí se barev. Letos je modelů méně, ale zato si Festina pohrála s číselníkem a ta tyrkysová, ta je šmrncovní.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře