Soutěž

SOUTĚŽ: Rozdáváme poukazy v hodnotě až 1000 Kč za váš názor na náš e-shop

Máme nový e-shop! Jak se vám líbí? Nám moc, ale o náš názor tu úplně nejde. Naopak, na prvním místě u nás stojíte vždy vy, naši zákazníci. Přece jen mají naše stránky sloužit především vám. Ale jak dobře tuto službu plní? A jak přehledný se vám náš e-shop zdá? Každý zajímavý a užitečný názor bude odměněn poukazem v hodnotě až 1000 Kč.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Presage Style60s – Představení retro kolekce

Zpátky v šedesátkách! Takhle nějak si to Seiko představovalo, když přišlo s novou kolekcí Seiko Presage Style60's. Inspirací byl slavný chronograf Crown Chronograph z roku 1964. Mrkněte na fotky i specifikace, a také na to, jak moc se to Seiku povedlo, či nepovedlo.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Lotus Connected – recenze na hybridní hodinky

Chytré hodinky, které vypadají jako klasické? Jednou přijde den, kdy slovo kompromis už nebude platit. Ale zatím se musíme smířit s hybridními modely, které sice umí pár povedených kousků, ale pořád jsou spíše hloupé. I tak nás Lotus Connected mile překvapil. V recenzi jsme shrnuli, co vše umí, za jakou cenu a s čím byste raději neměli počítat.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Jak dostat nejnovější aktualizace do Garmin Forerunner 945?

Máte doma Garmin Forerunner 945? Tak to se vám možná bude hodit podrobný návod, jak do nich nahrát nejnovější aktualizace. Třeba vyhodnocení spánku přímo v hodinkách nebo měření VO2Max z trailového běhu. Aktualizace je naštěstí otázka několika málo minut a některé vychytávky za to rozhodně stojí.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko 5 od GUCCIMAZE – Originálního designéra, který tvoří pro Nicki Minaj, Adidas i Jägermeistera

Hodinky od Gucciho? Ne, to je Guccimaze. Japonský umělec, který spolupracoval se světoznámými značkami a který se dostal do merku Seika. Společně přišli s limitkou v designu, který nikdo jiný nemá. Podrobnosti o ceně i dostupnosti najdete v článku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Alpina Startimer Heritage Pilot – Recenze hodinek, které vás vezmou sto let zpět

Byla to doba, kdy velká hospodářská krize měla co nevidět zasáhnout celý svět. Ale taky do byla doba plná technologických novinek, které braly dech. Alpina, coby již zavedená hodinářská značka tehdy vyráběla nádherné hodinky pro piloty. A že to umí dodneška se můžete přesvědčit v nejnovější recenzi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Lunety a stupnice – Telemetrická stupnice

Blesk a za chvíli přijde rána. Poznáte podle toho, jak daleko je od vás bouřka? Když máte na hodinkách telemetrickou stupnici a stopky, tak zaručeně. Jak to funguje a k čemu všemu se dá telemetr využít, vysvětluje Eliška přímo v článku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Lunety a stupnice – Azimutální luneta

Ztraceni? A pomůže, když budete vědět, kde je sever a kde jih? K tomu totiž slouží azimutální luneta na hodinkách. V článku se dozvíte přesný postup, jak využít hodinky coby kompas.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit Bip U recenze – Nová definice poměru cena/výkon

Beze všeho ostychu jsem měl tendenci napsat titulek "Nejlepší levné chytré hodinky", ale nakonec jsem si to rozmyslel, protože si ještě nechávám prostor do budoucna. Kdo ví, co přijde? Amazfit Bip U je v poměru cena/výkon absolutní bomba, protože s takto nízkou cenovkou nabízí moderní design, slušnou výdrž baterie a dokonce... Pulzní oxymetr.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Jak šel s Garminem čas a proč je tak populární?

Garmin byl založený v době Sametové revoluce a jako jeden z mála se na výrobu chytrých hodinek zaměřuje už od začátku tohoto milénia. Za ta léta zažil mnoho vzestupů a pádů, ale stále je tady. Jaký je příběh Garminu a proč je tak populární?

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Novinka s kterou na greenu zazáříte – Garmin Approach S12

Řada Approach pravidelně doplňuje zápěstí golfistů a teď tu máme novinku – S12. Tento model je perfektně čitelný i na přímém slunci, máte k dispozici více než 42 000 golfových hřišť a další vychytávky jako třeba digitální skórekartu, slušnou výdrž baterie či podrobné zhodnocení vaší hry. Zdroj fotky: techradar.com

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Chytré potápky pro dámy? Je tady Garmin Descent Mk2S

Ani v klasických hodinkách nejsou dámské potápěčské hodinky úplným standardem. Natož v těch chytrých. V řadách Garminu doteď kraloval Descent Mk2, který byl doslova cihlou na ruce. Se svým průměrem 52 mm se těžko našla žena, která by tyto hodinky dokázala nosit (a nepřitáhly by jí ke dnu). Teď přichází Garmin Descent Mk2S s menším průměrem 43 mm. Sice má značně kratší výdrž baterie, ale i tak je to lákavý kousek. Samozřejmě není pouze pro ženy, ale také pro může, kterým nevyhovovala "cihlovost" předchozího modelu.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Žhavá záležitost Ball Fireman Victory Automatic nově s poutavým modrým číselníkem

Víte, že značka Ball proslula spojením se železnicemi? A že právě řadou Fireman vzdává poctu mužům, kteří se starali o chod parních lokomotiv přihazováním uhlí do kotlů? Není tedy náhodou, že z robustní ocelové konstrukce hodinek Fireman sálá charisma jak hrom. Nový model dostal poutavý strukturovaný číselník v modré barvě a jak už je u Ballu zvykem, nechybí ani safírové sklíčko s antireflexní vrstvou, 100M voděodolnost, švýcarský automatický strojek, tritiová luminiscence svítící 24/7 a vysoká odolnost proti magnetismu.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Sportovní retro šmrnc a titanové provedení? Nové Citizen AT248

Skvěle čitelný a sportovně-elegantní retro kousek Citizen AT 248 zaujme nejen přitažlivým designem, ale také velmi odolnou, přesto lehoučkou konstrukcí ze Super Titania, které je dokonce pětkrát odolnější vůči poškrábání než běžná chirurgická ocel. Potěší také voděodolnost do 100M, safírové sklíčko, stopky a samozřejmě solární pohon Eco-Drive, pro který je značka Citizen pověstná.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Smaragdově zelená a menší velikost – Nové Certina DS Action Automatic Powermatic 80

Pánských potápek v menší velikosti je v dnešní době jako šafránu. I proto nás před několika měsíci nadchlo, když Certina vydala DS Action s průměrem pouhých 38 mm, díky kterému mají nejen retro nádech (koneckonců v této velikosti nosil své potápky i James Bond v 60. letech), ale také padnou pánům s užším zápěstím. Jde zkrátka o nestárnoucí designovou klasiku, kterou Certina nově vydala také v úžasné smaragdové barvě.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Drobné, elegantní a poháněné světlem – Citizen představil nové hodinky pro dámy

Drobné, nadčasové a jednoduše elegantní hodinky, na které se můžete spolehnout? Co se týče dámských hodinek, Citizenu se vždy dařilo snoubit kvalitu s elegancí a nové Citizen Elegant se solárním pohonem Eco-Drive jsou toho důkazem. Vybírat můžete mezi zlatou či bicolor barevnou variantou.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Certina DS-1 na textilu? No proč ne, když to bude EKO!

Že to z dálky vypadá jako ocelový shark mesh náramek? No ale není! Certina své krásné elegantní DS-1 poprvné nabízí na textilním řemínku, no věřili byste tomu? Ale není to jen tak ledasjaký textil. Jde o úplně novou generaci eko-řemínků, které se vyrábí zpracováním odpadů z oceánů. V balení bude i klasický ocelový, samozřejmě. A o této EKO vlně u Certiny se co nevidět rozepíšeme více. Zatím mrkněte alespoň na ty hodinky.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Nové Seiko 5. A tentokrát pěkně postaru

Jen tak mezi námi – co vidíte? Trochu Baby Alpinist v číselníku? Takový Khaki Field styl v těch barvách a designu ala polní hodinky? No, Seiko dost vychází ze svých starých dobrých Pětek SNZG13/15, které ještě jely na 7S strojku. Tady je samozřejmě novější 4R a co možná potěší příznivce menších hodinek, budou v 39mm pouzdře. Jo a bude jich fakt hodně. Na kovu, kůži, NATO, černé, zelené, modré... Prostě pastva. Mrkněte třeba na ty hnědé.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře