Soutěž

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 poukazů v hodnotě 500 Kč

Už odebíráte náš mailový newsletter? Vychází co 14 dní a najdete v něm nejen přehled novinek a aktuálních článků z našeho magazínu, ale také pravidelné soutěže o různé ceny. V té dnešní rozdáváme 6 poukazů na nákup v našem e-shopu v hodnotě 500 Kč.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Forerunner 55 recenze – Levná a dobrá volba pro začínajícího sporťáka

Forerunner 55 je nejlevnější sportovní novinka od Garminu. Ačkoliv má své mouchy, rozhodně se jedná o nejlepší volbu pro někoho, kdo nechce přehnaně drahé zařízení, ale chtěl by sporttester od Garminu. Největší výhodou je určitě 14denní výdrž baterie a široká nabídka tréninkových funkcí, kterou začátečník a koneckonců i pokročilý sportovec rozhodně využije.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Citizen má nové mechanické strojky. Poprvé od roku 2010

Citizen se zřejmě rozhodl dokázat, že umí nejen nejtenčí nebo nejpřesnější quartzové hodinky, ale že v něm stále dříme touha vyrábět mimořádné mechanické skvosty.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Tactix Delta recenze – Kdyby měly hodinky svaly, vypadají takto

Hodinky pro vojáky, které si zamilovávají i běžní smrtelníci – Garmin Tactix Delta. Krom několika speciálních funkcí jsou to vlastně úplně stejné hodinky jako Fenix 6X. S jedním rozdílem. Vypadají sakra chlapácky.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Polar Vantage M2 recenze – Sporťák na druhou

Není tomu dávno co byl do éteru vypuštěn sporťák na druhou – Polar Vantage M2, který by se dal popsat jako kvalitní multisportovní sporttester pro všechny, kteří nechtějí vyhodit celou výplatu za hodinky. Kromě pokročilých metrik se pyšní nízkou cenovkou a velkou výdrží baterie.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Edox North Sea představení – Bronz a ledové moře

Kolekce Edox North Sea ukrývá nenápadné, ale o to zajímavější modely. Jsou inspirovány historií potápěčů v Severním moři i víc než legitimním odkazem potápěčské éry hodinek Edox.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Jaké typy navigací jsou v hodinkách Garmin?

Téměř každé hodinky od Garminu vás dokážou navigovat. A nenechte se zmást, nejsou to jen Garminy, které nabízí navigaci na vámi zvolené místo. Navigací je více druhů, a tak se na všechny pojďme mrknout.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Barometr – Proč je v chytrých hodinkách?

Našim prarodičům visel na zdi a dost možná vám visí třeba ještě na chatě. Ale k čemu je toto zařízení v chytrých hodinkách?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Tissot Supersport Quartz představení – Tak trochu jiné Supersporty

Letní novinka Tissot Supersport Quartz jakoby se ztrácela mezi všemi těmi superpeckami, co se Tissotu v poslední době podařilo vydat. Nové nenápadnější Supersporty ale o pozornost říkají taky. V čem jsou výjimečné oproti Supersportům, jaké už známe?

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Nové Casio G-Shock G-Lide GBX-100NS-4ER jsou stvořené na noční surfing

Casio přidalo do surfařské kolekce G-Lide dva nové kousky. Nechybí jim typické surfařské funkce, jako graf přílivu a odlivu, časy vysokých a nízkých vln apod. Taky vás upozorní na různé notifikace z telefonu a co je důležité, budou vypadat sakra dobře, ať už s hodinkami budete sjíždět divoké vlny, nebo budou pouze krášlit vaše zápěstí.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nová limitka Casio Edifice EQS inspirovaná závoděním a motorkou Honda RC162

S limitkami spojujícími Casio Edifice se závodním týmem Honda Racing se nesetkáváme poprvé. Tentokrát edice oslavuje 60. výročí vítězství týmu Honda na světovém šampionátu v motocyklovém závodění. Dynamický design je inspirován vítěznou motorkou Honda RC162 a musíme říct, že vypadá senzačně.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Z nových hodinek Mido Multifort Patrimony Automatic Chronograph dýchne sportovní retro atmosféra

Mido Multifort Patrimony Automatic Chronograph jsou poctou nejstaršímu a nejznámějšímu mechanickému chronografu značky Mido: Multichrono z roku 1937. Hodinky tak potěší nejen milovníky dnes vzácnějších mechanických chronografů, ale taky ty, jenž zbožňují retro kousky.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Honor Band 6 – šikovný náramek od Honoru

Na náramek toho umí Honor Band 6 fakt hodně. Třeba měřit okysličení krve. Nebo takové ty běžné věci, jako notifikace, měření denních aktivit, spánku, kroků, výpočet spotřeby kalorií... Prostě základní chytrý balíček v pěkném univerzálním designu a velikosti, která sedne všem. Jo a navíc jsou v češtině. V nabídce máme tři barevné varianty. Mrkněte třeba na tu černou.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nové dámské Lorusky kvetou jako letní zahrada

Číselník dámské červencové novinky Lorus RG292TX9 zdobí elegantní kresba květů, která nositelku potěší při každém pohledu na zápěstí. Hodinky pak zaujmou zejména ženy upřednostňující jemné zlaté doplňky.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře