Soutěž

SOUTĚŽ: Co vám pomáhá při výběru dárků?

Máte fígle, jak vybrat ideální dárek? Fakt? Tak sem s nimi. Ty nejlepší odměna nemine: tři z vás mohou vyhrát naprosto senzační retro záležitost Casio Collection A100!

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Apple Watch 7 představení – Větší displej, nový design a superrychlé dobíjení

A je to tady, Apple vydává Series 7. Současně se jedná o nejodolnější Apple Watch s největším displejem, nejrychlejším dobíjením a dokonce... Nemá jen hlasové zadávání, ale i klávesnici.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

TOP 5 chytrých hodinek roku 2021

Vybrali jsme pro vás 5 nejlepších chytrých hodinek za rok 2021 a zároveň také několik otázek, které vám pomohou vybrat ty pro vás.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock Mudmaster GWG-2000 představení – Japonský uhlobaron

Nová generace Mudmasterů s označením GWG-2000 se vzhledem od předchozí generace příliš neliší. Jejich hlavním poznávacím znamením bude karbon. Toho se jim totiž do výbavy dostalo opravdu hodně. Než se nám hodinky dostanou fyzicky do ruky, pojďmě se alespoň stručně podívat na to, co už o hodinkách víme.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Ginza District – Představení limitek v barvách japonské čtvrti Ginza

Dvě nové limitované edice k oslavám 140. výročí založení Seika nabízí skutečně nevšední strukturu i barvu číselníků. Modely Seiko Ginza District jsou inspirovány dlažebními kostkami a typickou barvou Ginzy, čtvrti, se kterou je Seiko úzce spjato. Očekáváme je na konci října 2021, pojďme se zatím podívat, na co se můžeme těšit.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Citizen Promaster Marine NB600 – Potápky hodné Aquamana

Nové potápky Promaster Marine NB600 sází nejen na moderní pojetí, ale také na klasiku. Uvnitř totiž najdeme mechanický strojek s automatickým nátahem, který Citizen představil v roce 2021. A nejen proto se hodinky staly velmi očekávanou novinkou roku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Forerunner 945 – Po 4000 kilometrech

Sporťák Matěj s modelem Garmin Forerunner 945 strávil 370 dní a 4263 kilometrů v běhu a nějaké ty kilometry i na kole. Jaké mušky za ten rok našel? A co si o hodinkách myslí teď?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio Sheen 4543 – Královna koloběžka mezi dámskými Casii

Třpytivé netřpytivé, ženské neženské, sheenovské nesheenovské... Proč jsou podle nás tyto Casio Sheen zajímavější než zbytek kolekce?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Fotogalerie novinek Prim – Retro pro pány i pro dámy

Babí léto se u značky Prim nese ve znamení zlatavých odstínů a poutavého retra. Ve fotogalerii se můžete podívat na ty nejzajímavější novinky.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Casio Baby-G BA-110 v barvách polární záře

Casio přináší oživení klasické kolekce modelů Baby-G BA-110 v podobě série Polarized. Tři nové modely zaujmou pastelovými barvami, které byly inspirovány krásou polární záře, známé také jako Aurora Borealis. Koukněte třeba na ty vpravo.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Pac-Manovská limitka Casio A100WEPC

Japonské Casio vydalo nový model A100WEPC, který vznikl v kolaboraci se hrou Pac-Man. Hodinky vychází z nedávné reedice digitálních hodinek F-100, která byla původně vydána v roce 1978, a tak si na své přijdou nejen milovníci kultovní plošinovky, ale také fanoušci slavných retro digitálek od Casia.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Oblíbené "CasiOaky" dostaly kovové pouzdro

Vícehranné lunety jsou trendem, který se objevuje napříč celým hodinkovým spektrem značky Casio čím dál tím častěji. Nové Casio G-Shock GM-2100 s oktagonální lunetou vychází z oblíbených GA-2100, přezdívaných taky jako "CasiOak" – nově však dostaly parádní kovové pouzdro.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nově prodáváme značku Huawei

Naše rodina chytrých hodinek se rozrostla o novou značku Huawei, někdy přezdávanou také jako "klenot Číny". Huawei byl jeden z prvních výrobců, který se u svých chytrých hodinek soustředil na design, a tak zde najdeme spousty funkcemi nabitých kousků, které vypadají zkrátka senzačně.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře