Soutěž

Rozdáváme 6 poukazů v hodnotě 500 Kč pro odběratele newsletteru

Odebíráte náš newsletter? Vlastně... Přišel vám tento mail, takže určitě! Pro odběratele našeho pravidelného e-mailového newsletteru totiž rozdáváme 6 poukazů v hodnotě 500 Kč k nákupu v našem e-shopu. Co po vás chceme? Vlastně vůbec nic. Tím, že jste odběratelem, automaticky jste se stali účastníkem. Hodně štěstí. :)

Chci soutěžit >>

Akce a slevy

AKCE: K hodinkám Tissot gravírování zdarma

Hodinky švýcarské značky Tissot patří mezi oblíbené dárky. A my se tomu vůbec nedivíme. Pokud jste hledali důvody, proč je koupit k narozeninám, nebo třeba k Valentýnu, dáme vám ještě jeden přesvědčivý důvod: vyrytí věnování na všechny hodinky Tissot po celý únor zcela zdarma.

Zjistit podrobnosti >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Nejzajímavější retro hodinky

Vzhledem nás vracejí do minulosti. Ale přesto jsou určeny pro přítomnost. Vybrali jsme šest modelů, které výrobci vzkřísili a v zajímavé úpravě přivedli v roce 2020 znovu do hodinářského světa.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Luminox Bear Grylls: Hodinky (nejen) pro mistry přežití

Ten chlap umí přežít kdekoli na světě! Fakt kdekoli. Samozřejmě díky speciálnímu výcviku, ale prý se hodí mít i dobře vybavené hodinky. Proto Bear Grylls spolupracuje s Luminoxem a společně vytvořili řadu hodinek coby spolehlivého nástroje pro dobrodruhy. Co Luminox Bear Grylls nabízí a kolik ta sranda stojí? Zjistíte v naší recenzi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Citizen Promaster Marine NY010 recenze: titanové Diver's, které nemají konkurenci

Ikonický model Citizen Fuga je konečně kompletně v titanu. Certifikované potápěčské hodinky s osvědčeným automatickým strojkem se vyrábí už desítky let, ale NY010 přináší i senzační odstíny číselníků. A navíc, zkuste najít jiné potápěčské automaty v titanu za tuhle cenu!

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

O značce Boccia Titanium

Německá značka Boccia Titanium slaví jeden úspěch za druhým a ačkoli se jedná o relativně mladičkou společnost, dá se s klidem říci, že se stává velice perspektivní. Čím si tato pochvalná označení vysloužila? A co je Boccia Titanium vlastně vůbec zač?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio A168 recenze – moderní retro spojující generace

Je docela málo hodinek, které přežijí dekádu. Nebo dvě. V případě tohoto modelu to budou už dokonce tři dekády. A to už o něčem vypovídá, ne? Když sáhnete po Casio A168, nekupujete pouze hodinky ve výborném poměru cena/výkon, kupujete legendu a kus historie.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

PRIM Dakar 2021: Matrixové barvy a poprvé i dámská varianta

Výsledky letošní jízdy Rallye Dakar už známe. A všimli jste si, že závodníci českého týmu Ultimate Dakar Racing Tomáš Ouředníček a David Křípal nosili speciální hodinky? Každoroční limitovaná edice Prim Dakar je letos v červeno-modré kombinaci a vypadá to fakt dobře. A jen pro zajímavost, hodinky ustály i extrémní přírodní podmínky Saudské Arábie.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Alpinist Mountain Sunset. Evropská limitka, pod kterou roztajeme

Kdo na sebe umí strhnout pozornost, i když jde o hodinky v barvě myšího kožíšku? No přece Seiko! Další limitovaná edice jen pro evropský trh, tentokrát v počtu 2021 kusů. A opět půjde o mimořádný model Seiko Alpinist. A jen tak mimo soutěž, za jak dlouho se podle vás vyprodají? My tipujememe ještě v předprodeji.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Boccia Titanium 3325 – hodinky jako podzimní list

Z německé Boccia Titanium k nám v listopadu minulého roku (onoho roku, jehož číslovku již nechceme vyslovovat) vítr přívál poměrně tematickou novinku: hodinky Boccia Titanium 3325. Taky vám trochu připomínají spadlý lísteček?

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Nové Tissot PR 100 zdůraznily sportovní charakter

Tissot PR 100 byly vždy tak vyváženě sportovní, ale zároveň elegantní. Prostě dokonalý univerzál za dobrou cenu. Nově ale Tissot zdůraznil spíše jejich sportovní charakter, když přidal minutovou stupnici na robustnější lunetu. Dává to smysl, protože eleganci přenechal svým Tissot Gentleman.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Seiko Save the Ocean s rejnoky v King verzi. Naprosto uhrančivá záležitost

Ve stínech temných vod číselníků Seiko Save the Ocean se ukrývá manta velká. Nové uhrančivé odstíny budou k dispozici u Seiko King Turtle a Seiko King Samurai. A očekáváme je už v únoru 2021.

Zobrazit hodinky >>

Zaujalo nás

Jsou veselé, ale mrazí z nich: umělecký jazyk Keith Haringa na Swatchkách

Měli jste ve škole dějiny umění? Možná vám neuniklo jméno umělce Keith Haring. Jeho specifický grafický jazyk se rozhodl připomenout i švýcarský Swatch a vytvořil kolekci Mickey Mouse x Keith Haring.

Zobrazit hodinky >>

O nás

Startujeme vlastní YouTube kanál

Zajímá vás vše o chytrých hodinkách? Tak to by se vám mohl líbit náš nový YouTube kanál. Budeme tam teď přidávat recenze chytrých hodinek a oceníme jakoukoliv podporu.

Zobrazit YouTube kanál >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Kontakty

tel: 800 365 365
Volejte zdarma Po-Pá 8-18h, So 10-18h, 8.5. mimo provoz
info@hodinky-365.cz
Ptejte se. Rádi Vám poradíme a pomůžeme.

Naše prodejna v Ostravě

Sirotčí 10, Ostrava
Otevřeno Po-Pá 8-18h, So 10-18h, 8.5. zavřeno
FacebookInstagramYouTube

Bezpečný nákup a nadstandardní servis pro naše zákazníky

dTest
důvěrobody Spokojenost našich zákazníků ověřena! dTest certifikace obchodních podmínek. Certifikát bezpečného nákupu. Premium Service k hodinkám nad 2000 Kč zdarma. 365 dní na vrácení nepoužitého zboží. Akceptuje úhradu pomocí platební karty. Volejte ZDARMA
na 800 365 365
(Po-Pá 8-18h, So 10-18h, 8.5. mimo provoz)
Opravy hodinek od vyučeného hodináře. Hodinky, které jsou skladem a vy je objednáte do 13h dostanete další pracovní den.