Soutěž

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 dárkových poukazů

Pokud právě čtete tyto řádky ve vaší mailové schránce, znamená to, že jste automaticky ve slosování o jeden z poukazů v hodnotě 500 korun. Teď už zbývá jen počkat, jak to dopadne. A mezi tím si můžete přečíst zbytek newsletteru. :)

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Elegantní dámské hranaté hodinky

Elegantní dámské hranaté hodinky nemusí být jen pro milovnice symetrie, pevných linií a ostrých hran. Nezapomínejme, že byly populární hlavně v 50. a 60. letech, a tak z nich dýchá přitažlivá vintage atmosféra. Podívejte se na 6 nejlepších hranatých kousků pro dámy.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Hamilton Intra-Matic Chronograph H – představení mechanických chronografů ze 60. let

Hamilton představil designově velmi autentický mechanický model z konce 60. let Hamilton Chrono-Matic Chronograph H. Bez rotoru, s úžasným vintage dotekem, panda číselníky a novým kalibrem vytvořeným speciálně pro Hamilton.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Tissot Heritage Memphis Limited Edition – Tissot, jak ho ještě neznáme?

Tak tohle je vážně pecka. Totiž – konzervativní Tissot a barevné, retro ulítlé hodinky? Limitka Tissot Heritage Memphis dýchá svěží jarní náladou a popartovou atmosférou. A věděli jste, že je navrhl jeden z nejslavnějších designérů osmdesátých let?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Jak se Snoopy dostal do vesmíru a na číselníky hodinek

Proč se zrovna kreslený bígl dostal do vesmíru? Zajímavý příběh, který zdánlivě ani nesouvisí s hodinkami.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Pokémon slaví 25. narozeniny. Casio k této příležitosti uvedlo limitovanou edici

"Já chtěl bych být ten nejlepší, jak nikdo přede mnou... Tu zkoušku musím zvládnou sám a trénink je věc má. Celou zemi prohledám, půjdu dál a dál. Chci Pokémonům rozumět a jejich sílu znát... Pokémon! Všechny chytit máš!" Pamatujete? Pokémon slaví 25 let od svého vzniku! A Casio se rozhodlo pro další limitku, tentokrát s Lady Pikachu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Swatch – Příběh firmy, která zachránila švýcarské hodinářství

Swatch zachránil švývarské hodinářství. - To je taková omýlaná fráze. Ale jak se mu to povedlo, kdo za tím stál a jak si vede dnes? O tom je příběh Swatche v našem magazínu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Enduro – Hodinky s výdrží jako kráva

Nepřehnal to Garmin už trochu? Udělat hodinky s dvouměsíční výdrží baterie v režimu chytrých hodinek? Ano, sice si za to trochu (nebo spíše trochu více) připlatíte a musíte si odpustit nějakou tu chytrou funkci, ale Garmin Enduro rozhodně stojí za to.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Xiaomi Mi Watch Lite recenze – Levný vstup do světa smartwatchů

Názory na Xiaomi Mi Watch Lite se dost různí, ale zcela upřímně, kde najdete hodinky s takovou cenovkou, které mají slušnou výdrž baterie, snímač tepové frekvence, monitoring spánku a navrch ještě zabudovanou GPS? Budete hledat těžko. Ano, Mi Watch Lite mají pár (nebo pár párů) chybiček, ale jako vstupní brána do světa smartwatchů, která netrhá vlasy z hlavy, to není úplně špatný kup.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Casio Youth za děvet stovek, co vypadají jako G-Shocky!

Čím vzbudily Casio AE-1500 takový rozruch? Třeba tím, že vypadají jako G-Shocky, ale nejsou to G-Shocky. Nebo že mají displej jako z Protreků, ale nejsou to Protreky. No ale hlavně, že mají hromadu funkcí a nestojí ani děvet stovek!

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

CasiOak v dámském provedení jsou tady!

Teda, zatím na ně napjatě čekáme, ale už známe detaily. Budou o 2,5 mm menší než pánské GA-2100, ale jinak prakticky stejné. Za stejnou cenu, se stejnými funkcemi. Novinka GMA-S2100 budou ve čtyřech barvách a dorazit by měly v dubnu.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

G-Shocky v dalších a dalších skeleton edicích

Průhledné hodinky jsou u Casia v kurzu. Nové skeletony vypadají povedeně. Hlavně ty CasiOak! No, je z čeho vybírat. Prohlédněte si ostatně všechny.

Zobrazit hodinky >>

O nás

Nekonečná galerie fotek hodinek? Instagram H-365

Taky dokážete trávit hodiny a hodiny projížděním fotek hodinek? Joooo to známe. Nabízíme další zdroj inspirace: Instagram Hodinek 365. Postujeme nejnovější modely, zajímavosti a hlavně krááááásné fotky.

Prohlédnout Instagram >>

O nás

Jste fandové spíše videorecenzí? Mrkněte na náš YouTube kanál

Chytré či klasické, na našem YouTube kanálu teď najdete obojí. Budeme rádi za Vaši podporu. :)

Zobrazit náš kanál >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře