Soutěž

SOUTĚŽ: Poraďte nám ohledně hybridních hodinek a jedny vyhrajte!

Klasické či chytré? A co takhle oboje a najednou? Hybridní hodinky se stávají docela trendem a nás by zajímalo, co si o nich myslíte vy. Dávají smysl? Nebo mít radši jedny klasiky a jedny chytré? Napište nám názor a jedny můžete vyhrát!

Chci soutěžit! >>

Akce a slevy

AKCE: celý červen a červenec k hodinkám Tissot gravírování zdarma

Hledáte osobní dárek, který dokáže říct víc, než Proustův román? K narozeninám, výročí nebo jen tak pro radost? Možná by to chtělo nějaký důvěrný vzkaz. Ale ne vyrytý do lavičky v parku, ale na švýcarské hodinky. Podle nás z toho kouká perfektní dárek, a proto nabízíme během června a července gravírování u hodinek značky Tissot zcela zdarma.

Zjistit více >>

Novinka v prodeji

Garmin Forerunner 255/255S recenze – Sportovní nálož střední třídy

Forerunner 255 – tohle jsou nejlepší chytré sportovní hodinky do 10 000 Kč. Je to informace s kterou si vystačíte? Že ne? Tak vydrží 14 dní, mají navigaci po křivce, bezkontaktní placení a tolik tréninkových funkcí, že by se i sportovní kanonýr Coros mohl začít stydět. Je to takový malý, multisportovní zázrak.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Garmin Forerunner 955 recenze – Spokojí se jen s tím nejlepším

Tři roky. Za tu dobu se může stát spoustu událostí. Můžete zhubnout, přibrat, oženit se anebo také založit prosperující firmu. Garminu se za tři roky povedlo přivést na trh nový model Forerunner 955. A věřte, stálo za to si počkat. Dotykáč, dlouhá výdrž baterky, solar anebo Multi-GNSS? Všechno mají.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Epix 2 recenze – Takový displej by ani Lada nenamaloval

Tady se píše historie. Garmin vyrobil outdoorový multisportovní přístroj s AMOLED displejem. A von ten Epix 2 vůbec není špatný.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Tissot má nové Tour de France pro rok 2022 – Na co se můžeme těšit?

Taky každý rok netrpělivě vyhlížíte tradiční žluto-černé sporťáky s přízviskem Tour de France a těšíte se, jak si s nimi Tissot poradí tentokrát? Už máme info, a tak vás nebudeme dál napínat: představujeme speciální edici Tissot T-Race Cycling Tour de France 2022!

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Festina Boyfriend "Rainbow" – styl jako od Rolexu a světová Misska z Třince

Květnovou novinku Festina Boyfriend 20606 jsme si pracovně nazvali "Rainbow". V článku koukneme nejen na hodinky, ale taky na inspiraci, která mohla i nemusela být záměrná a nakonec i na naši novou Českou Miss.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Italské řemínky Morellato – Příběh a 4 argumenty, proč stojí za to

Znáte to, nový řemínek dokáže dát i vašim starým hodinkovým otloukánkům úplně novou tvář. A vsadím se, že pokud vám na vašich hodinkách záleží, nespokojíte se jen tak s něčím. My tomu rozumíme, a proto se nám do hledáčku dostaly řemínky Morellato, které splňují to, co běžně hledáme spíše u hodinek – kvalitní řemeslné zpracování, výbornou pověst, praktičnost, dlouhou tradici a ano, i pěkný design. A to není zdaleka všechno.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Nejlepší G-Shocky, jaké jsou k mání

G-Shocky japonské značky Casio asi netřeba nikomu dlouze představovat. Tyhle odolné, ale taky stylové hodinky jsou s námi již bez mála čtyřicet let a s rostoucím počtem nejrůznějších modelů roste zároveň také jejich popularita. Dnes jsme pro vás vybrali z našeho pohledu šest nejzajímavějších kousků z aktuální nabídky.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

3 NEJ: Amazfit – Vybere si téměř každý

Amazfit je jedna z mnoha čínských značek s velkým potenciálem. Mezi všemi modely se prolíná několik společných znaků. Výdrž baterie, krásný displej a... Prostě za málo peněz hodně muziky. Dneska se mrkneme na 3 NEJ modely chytrých hodinek Amazfit, ze kterých si vybere téměř každý.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Pánské potápěčské hodinky do 7 000 Kč

Mít tak nové potápky na léto. Ale než za ně dát to, co byste mohli utratit za hezkou dovolenou, si je radši odpustíte? Podle nás za funkční, spolehlivé a taky dobře vypadající potápěčské hodinky nemusíte vypláznout majlant. Dnes jsme pro vás vybrali dostupné pánské potápěčské hodinky, kterým bychom důvěřovali i pod mořskou hladinou.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock GW-M5610 recenze – Stařík, který vylezl z okna a nastavil se

Stojí do čtyř tisíc, jsou solární, rádiem řízené a mají retro nádech, který známe z legendárních DW-5600. Tuhle G-Shock legendu si pořídil náš Dominik. A proč? Prý protože je škrt.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio Edifice ECB-900 – Proč jim málokterý chlap odolá?

V řadě Edifice je hned několik modelů, které v oblíbenosti dávají ostatním na frak. Jenže Casio Edifice ECB-900 je o míle napřed i před všemi těmito oblíbenci. Co z nich dělá tak populární model? Jsou jen pekelně pěkné, nebo mají neodolatelné praktické funkce? A jaká je konkurence? Tak o tom bude dnešní recenze těchto bestsellerů.

Přečíst článek >>

Zaujalo nás

SEW 2022 už má své datum

Největší česká hodinářská událost už má datum. Letošní SEW bude 21.–22. 10. 2022 v pražském paláci Žofín. A pořadatelé slibují, že bude v plné parádě. My už máme v diáři zapsáno, co vy?

Zjistit více >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře