Soutěž

SOUTĚŽ: Poraďte nám ohledně cyklopříslušenství od značky Garmin

Na hodinky jsme machři, ale s cyklo příslušenstvím teprve začínáme. A tak pro vás máme soutěž: co vás o příslušenství ke kolu zajímá? A jakým způsobem ho pro vás máme testovat? Ten nejzajímavější komentář se může těšit na parádní výhru.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Garmin Forerunner 55 vs. Forerunner 255

Dva modely z řady Forerunner, které svou cenovkou nepřesahují 10 000 Kč – Forerunner 55 a Forerunner 255. Jak si vedou proti sobě a vyplatí se připlatit za Forerunner 255? To si zodpovíme v tomto článku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin HRM Pro Plus představení – Hrudní snímač s přidanou hodnotou

Po dvou letech přichází Garmin s obměnou svého prémiového hrudního pásu v podobě Garmin HRM Pro Plus. Pás se pohybuje na pomezí upgradu ze slušnosti a opravdového upgradu, a tak jsem moc zvědavý, jak to bude ve skutečnosti.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Příběh značky Ingersoll – Od hodinek, které proslavily dolar, až po současnost

Možná už jste si všimli, že máme novou značku. Ingersoll možná většině z vás nic neřekne, ale má za sebou docela zajímavou historii. A věříme, že i současnost uspokojí mnohé hodinkové nadšence. Ale více už v samostatném článku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock GBA-900 recenze – Zajímavá alternativa nejen pro sportovce

Chce-li člověk zůstat fit, musí se hýbat. A aby to hýbání mělo nějaký smysl a výsledky, často si bere na pomoc hodinky, které mu s tím pomůžou. Na trhu je jich spousty, v drtivé většině však spadají do kategorie takzvaných chytrých hodinek. Ty často spojuje uniformní a pro někoho i nudný vzhled a také závislost na nabíjecím kabelu. Že to jde i jinak nám však ukazuje značka Casio svým modelem G-Shock GBA-900.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Amazfit GTR 3 PRO vs. Huawei Watch GT 3

Hodinky stejné "váhové" kategorie, které umí skoro totéž. Ve zkratce bylo řečeno vše, ale na článek by to bylo asi málo, a tak se teď rozepíšu ohledně asi nejlepších modelů střední třídy co se chytrých funkcí týče – Huawei Watch GT 3 a Amazfit GTR 3 PRO.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Forerunner – Průvodce výběrem

Máte tři minuty? Tak jdeme vybrat ten pravý Forerunner pro vás.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock GA-B2100 recenze – Hlas rozumu byl vyslyšen

Lze ještě vůbec něco vylepšit na modelu CasiOak? Zdá se, že jo. Protože jak jinak si vysvětlit rozšíření kolekce o Casio G-Shock GA-B2100. Otázkou ale je – přineslo "Béčko" něco podstatného?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Certina představila retro pecku ala "Monaco" – Certina Argonaut DS Chronograph Automatic 1968

Ne, samozřejmě žádná kopírka Monaca to zjevně není, tuhle přezdívku jsme jim dali pouze pracovně. Protože... Koukněte na ty sexy hrany, na ten hravý šedesátkový design, na to zpracování... Krása, že? Pojďme si novou reedici Certina DS Chronograph Automatic 1968 v krátkosti představit.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Festina Chronograph Ceramic recenze – Safír, keramická luneta a za tuhle cenu?

Přečtěte si bezprostřední dojmy o sportovně laděném modelu Festina Ceramic Chronograph, který Festina představila poměrně nedávno.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit GTR 4/GTS 4/GTS 4 mini představení – Tři nové Géčka

Není tomu ani rok, co na svět přišla třetí generace oblíbených modelových řad GTR i GTS a máme tady další žhavé kandidáty na nejlepší chytré hodinky nižší cenové kategorie – GTR 4, GTS 4 a GTS 4 Mini. Ačkoliv... Změny nejsou tak markantní. Ale uvidíme.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Cyklisté u nás mají zelenou – Cyklokomputery, radary a příslušenství

Ano, děláme jen jednu věc – hodinky, ale přece jen, u sportů jako je cyklistika se hodí jak hodinky, tak cyklocomputer. A dokonce jsou si tyto dvě věci podobné jako vejce vejci. A toto cyklopříslušenství od Garminu odteď budeme mít v nabídce i my.

Přečíst článek >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře