Soutěž

SOUTĚŽ: Vyhrajte luxusní box na hodinky

Stačí vám fotky, když vybíráte hodinky? Jako jo, je to lepší než nic, ale video by bylo lepší ne? My jsme se rozhodli pustit se do představení hodinek přímo na ruce. Ale jak by to mělo vypadat? Podělte se s námi o váš názor a vyhrajte kazetu na hodinky Friedrich Lederwaren.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Tissot PRX recenze – Ohlédnutí za „starými dobrými“ časy (které nemá chybu)

Konečně. Oslavované Tissot PRX dorazily! Jak dopadla jejich recenze? Jsou fakt tak dobré jak se říká? Zjistíte v naší recenzi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Pánské hodinky Ball – Fotogalerie těch nejzajímavějších

Hodinky s koulemi. Nebo taky hodinkový Rolls-Royce. I tak se někdy hodinkám Ball přezdívá. Značka známá spíše v hodinářských kruzích nabízí výjimečné kousky v mnoha ohledech. A rozhodně má co nabídnout i po designové stránce...

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Pánské hodinky Certina – Fotogalerie těch nejoblíbenějších za rok 2021

Po Certině sáhnete, když hledáte spolehlivé švýcarské hodinky. Nabízí jistotu, že ať vyberete jakýkoliv model, půjde o kvalitní hodinky. Ať už v mechanice nebo v quartzu, nabízí vždy nadstandardní vlastnosti za férové ceny. Pravda, možná svými designy tolik nevybočuje, ale tahle střízlivost je přesně to, proč jsou pánské hodinky Certina perfektní volbou pro každodenní hodinky. Ve fotogalerii jsme pro inspiraci vybrali ty nejoblíbenější pánské Certiny.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Dámské hodinky Certina – Fotogalerie těch nejkrásnějších za rok 2021

Že by u dámských hodinek nemělo jít pouze o krásný vzhled, ale také o kvalitu? Švýcarská Certina nabídne nejen decentní a elegantní design, který ve své sbírce ocení snad každá dáma, ale především preciznost, pověstnou odolnost a nakonec také dlouhou tradici, na kterou je značka právem hrdá. Dnes jsme pro vás připravili fotogalerii těch nejkrásnějších dámských hodinek Certina, které osloví i náročnější dámy.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Citizen Sport Chronograph AT248 recenze – Polní retra a moderní technologie

Tradiční styl polních hodinek nebo nejmodernější technologie z východu? Nové Citizen Sport Chronograph AT248 kombinují obojí – solární pohon a hi-tech materiál Super Titanium kterým se japonský gigant proslavil, a šmrnc hodinek, které v minulosti sloužily vojenským účelům.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Tissot PRC 200 – Švýcarské pecky, o které se nemusíte bát

Velké sportovní chrona, ale s nemalou špetkou elegance? Hodinky Tissot PRC 200 se se všemi nástrahami letních dovolených i běžného každodenního provozu vypořádají s opravdovou grácií. Navíc překvapí poměrem kvality provedení za cenovku, která vám neudělá v peněžence vítr.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Neznáte nějakou funkci nebo senzor? Mrkněte do slovníku chytrých hodinek

Chytré hodinky se sportovními funkcemi teď jednoduše frčí. Neříkáme tím, že klasické hodinky spadly z pomyslné lopaty, ale o chytrých hodinkách je stále větší povědomí. Denně k nám chodí spousty zákazníků zajímajících se o chytré hodinky či ryzí sporttestery a když na ně vychrlíme pojmy jako pulzní oxymetr, LTE, odhad hodnoty VO2max apod., je pro ně pochopitelně těžké se zorientovat. A k lepší orientaci v těchto a dalších pojmech slouží slovník chytrých hodinek.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Je tady Samsung Galaxy Watch 4!

A je to tady. Samsung Galaxy Watch 4 je na světě. Přináší dosud nevídanou funkci, která zjistí procento tuků a svalů ve vašem těle a dokonce s nimi poprvé i bezkontaktně zaplatíte.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Fenix 7 – Co bychom chtěli vidět u nástupce trůnu?

Současná generace Fenixu je úžasná. O tom žádná. Ale není nic lepšího než neustále hledět dopředu. Já osobně to tak dělám a už se nemůžu dočkat jejího nástupce – Garmin Fenix 7. Proto si dnes probereme, co všechno bychom mohli očekávat, nebo co bych si přál mít ve Fenixech 7.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Výjimečné hodinky s výjimečným strojkem: Citizen Promaster NB600

Citizen nedávno představil nové mechanické strojky. Stalo se tak po 10 letech a mezi nimi je i kalibr 9051. Výjimečný je svými antimagnetickými vlastnostmi a Citizen jej použil do nových potápěčských hodinek NB600. Ty jsou ze Supertitania, mají safírové sklo a netradiční, robustní design. A samozřejmě potápěčskou certifikaci ISO 6425. K dispozici budou na titanovém náramku i pryži.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Retro digitální klasika v kulatém pouzdře? To prostě nemá chybu

Staré dobré hranaté retro, ale v novém kulatém designu. Odvážný krok od Casia. V první chvíli nejspíš nebudete vědět, zda se vám to líbí nebo ne, ale věřte nám, A171 přijdete na chuť.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře