Soutěž

Valentýnská soutěž pro milovníky hodinek

My víme, že ne každý slaví tradičního Valentýna. Ale zato neznáme nikoho, kdo by se dřív nebo později nezamiloval do hodinek. My jsme v tom až po uši, a tak rozdáváme valentýnky podle našich představ. Vyhrajte hodinky, nebo třeba dárkový poukaz.

Chci soutěžit >>

Akce a slevy

AKCE: celý únor k hodinkám Tissot gravírování zdarma

Valentýn se blíží. Uslyšíte to ze všech stran. No my nebudeme výjimkou. Ale pokud jste drahé polovičce jako dárek vybrali švýcarské hodinky Tissot, dáme vám k nim celý únor gravírování zdarma. Vymyslete dokonalé věnování nebo obrázek a jedinečný dárek bude na světě!

Zjistit podrobnosti >>

Aktuálně v magazínu

Valentýnská inspirace: Fotogalerie párových hodinek

Jedny pro ni, jedny pro něj. Pokud hledáte vhodný dárek, vybrali jsme několik párů hodinek, které se k sobě perfektně hodí. Inspirujte se.

Inspirovat se >>

Aktuálně v magazínu

Švýcarské Wenger Attitude „promluvily“ česky!

První hodinky, které umí česky. Tedy, skoro první a skoro plynule. Zvládají jen den v týdnu, ale které jiné klasiky vám to dneska nabídnou? A to jsme ještě nezmínili, že jsou švýcarské! Wenger má limitku, která zobrazuje den v týdnu česky nebo slovensky, a to se jen tak nevidí. A navíc za to nechce ani balík. Nechápeme...

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Citizen Promaster CC500 recenze – První solární potápěčské hodinky s GPS na světě

První svého druhu na světě! Citizen představil první certifikované potápěčské hodinky poháněné světlem, které si umí synchronizovat čas podle satelitů. Kdekoli a kdykoli. A navíc jsou z titanu a vypadají tak fantasticky! Proč jsme z nich tak unešeni se dozvíte v recenzi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio Protrek PRT-B70 – Nahoď udičku! Outdoorovky pro rybáře, ale nejen pro ně

Mají to na háku. Další z řady speciálních hodinek od Casia, které jsou jako dělané pro rybáře. I když nutno říct, že zaujmou i dobrodruhy, kterým se pruty a navijáky doma neválí. Náš redaktor je otestoval a chválou nešetřil. Co novinka umí a kdo by po nich měl hodit očkem?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Marvel vs. DC Comics – fotogalerie komiksových hodinek Invicta

Kdybychom tak uměli psát jako Stan Lee, to by byl zajímavý newsletter, že? Ale neumíme, tak jsme pro vás alespoň pro pobavení a možná i inspiraci vytvořili fotogalerii kreativně pojatých Invict s komiksovými hrdiny. Komu fandíte vy? Hulkovi, Deadpoolovi, Batmanovi... A Marvel, nebo DC Comics?

Inspirovat se >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock GM-S5600 recenze – Odvaha vzdorovat

Odteď patří G-Shocky ženám! Ne, sranda, ale pomalu se objevují ryze dámské modely, které jsou pořád odolnost sama. To víte, pokrok a emancipaci nezastavíte. Více o tom i o hodinkách v recenzi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Certina DS Action Lady Quartz – Hodinky pro Malou městskou vílu

Že ženské nemají na pořádné potápky nárok? No, Certina si to naštěstí nemyslí. Ale vymyslela je tak, aby byly i společenské, praktické a svůdně elegantní. Jak dopadly u naší redaktorky Elišky? Našla jim vady na kráse? Zjistíte v její recenzi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Lily – krátké představení stylovek s roztomilým jménem

Jaké hodinky by dnes nosila Lily Aldrinová z HIMYM? Nejspíš Garmin Lily. Umí být důvtipné jako ona, elegantní i neuvěřitelně roztomilé. Novinku od světového výrobce smartwatchů očekáváme každým dnem. Co budou nebo nebudou umět vám ale prozradíme už teď.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko představilo limitky k oslavám 140 let od svého založení

Seiko letos slaví 140 let své existence. A podle očekávání nám bude servírovat lákavé limitky, aby své kulatiny oslavilo. První várka byla představena a vypadá to moc dobře.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Edox North Sea: „The Inverse Moon Landing“

Potopit se do extrémních hloubek je prý stejně náročné, jako přistát na Měsíci. Edox přichází s modely North Sea, které vzdávají hold odvážným průkopníkům saturačního potápění. Model 1978 má ocelové pouzdro s černou úpravou a limitovaná edice Edox 1967 má bronzové pouzdro s voděodoností 32 ATM. V obou případech jde o povedené zpracování, překrásný design a nápaditý odkaz na historii.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Xiaomi Mi Watch Lite: funkcemi našlapané hodinky za pár korun?

Další z řady hranatých "trochu jako Apple" hodinek. Ale tentokrát od Xiaomi. A my už víme, co to znamená: neuvěřitelné množství funkcí za ještě neuvěřitelnější cenu. Integrovaná GPS (+ GLONASS), monitoring srdečního tepu, spánku, spálených kalorií, ovládání hudby v mobilu, dotykový barevný displej, 11 sportovních aktivit, notifikace a baterie vydrží až 9 dní. Až uvidíte tu cenu...

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Xiaomi Mi Watch: dlouhá výdrž, profi algoritmy a přes 100 sportovních režimů

Prostě WOW. To, co Xiaomi dokáže nabídnout za požadovanou cenu je dechberoucí. Nové Xiaomi Mi Watch jsou jasným důkazem. Monitorují více než 100 sportovních aktivit a využívají k tomu špičkový světový algoritmus Firstbeat. Baterie vydrží až 16 dní a se zapnutou GPS až 50 hodin. Záznam v reálném čase navíc získává ze čtyř satelitů: GPS, Glonass, Galileo i BDS. Takže ať jste kdekoli, hodinky měří každý váš pohyb. A to je prosím jen začátek toho, co Mi Watch umí.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Tissot PRX: hodinky podle Géralda Genty

Jaké příjemné osvěžení přinesl na začátku roku Tissot! Design ze 70. let inspirovaný tvary modelů z pera Géralda Genty. Soudkovité pouzdro, integrovaný náramek a číselník pořád ala Tissot. Tahle retro vlna od jinak dost konzervativního Tissotu se nám moc zamlouvá.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Tissot T-My Lady: nová kolekce pro moderní ženy

Pro sebevědomé ženy tak, jak je vidí Tissot. Nová řada dámských hodinek T-My Lady je velmi elegantní, ale současně i praktická a vybírat můžete jak z modelů na baterii, tak v mechanickém provedení. Design působí tradičně, ale s neochvějnou nadčasovostí. Jestli něco Tissot umí, tak právě tento koncept.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Edox má nové chronografy Grand Ocean

Edox ve své řadě Grand Ocean představil zcela novou kolekci chronografů. Velmi dynamické, navíc se zajímavým vzorem na číselníku a voděodolností do 300 metrů.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Tissot T-Touch poprvé s Bluetooth konektivitou

Tissot T-Touch jak je ještě neznáte. Smart. Stále si zachovávají outdoorové funkce jako výškoměr, barometr, teplomětr i kompas, ale nově mají Bluetooth konektivitu. Co to znamená v praxi? Smart notifikace, synchronizace času, snadné nastavení přímo v mobilu. Zajímavé spojení tradice a požadavků moderních dobrodruhů.

Zobrazit hodinky >>

O nás

Máme nový YouTube kanál s recenzemi i návody

Naši kluci jsou sympaťáci, že? Ale to není všechno. Jsou to hlavně kovaní odborníci na smartwatche. Na novém youtube kanálu najdete profi recenze i návody na aktuální modely chytrých hodinek. Mrkněte a rovnou odebírejte, ať vám nic neuteče. :)

Zobrazit YouTube kanál >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře