Soutěž

Dárek pro odběratele newsletteru – Rozdáváme 6 poukazů v hodnotě 500 Kč

Už jste někdy našli v kapse starých džínsů zapomenutou pětistovku? Ten den je pak hned krásnější a veselejší, že? My v Hodinkách 365 to moc dobře víme, a protože vás máme rádi, chceme udělat podobnou radost i vám! Odběratelům emailového newsletteru rozdáváme 6 poukazů na nákup v našem e-shopu v hodnotě 500 Kč.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock MT-G B2000 recenze – Hodinky moderního samuraje

„Za poslední dva roky mi prošly rukama v podstatě veškeré nové modely G-Shocků a pokud bych měl říci, ze kterých jsem byl nejvíce „paf“, budou to rozhodně tyhle MT-Géčka.“ Takto komentoval nové G-Shock MT-G B2000 náš recenzent.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Návod: Jak zesílit signál přes appku, když rádiem řízené hodinky ne a ne přijmout signál

Máte doma rádiově řízené hodinky, ale ony se někdy ne a ne těmi rádiovými vlnami řídit? Máme ověřený tip, jak jim trochu pomoct.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Citizen Promaster Sky CB588 – Promastery aspirující na sportovní eleganci

Japonský velikán Citizen do své ryze sportovní aviatické řady Promaster Sky nově zařadil překvapivě sportovně-ELEGANTNÍ kousek – Citizen Promaster Sky CB588. Ale pozor, rozhodně to nejsou žádné pilotky na styl... Spíše pilotky se stylem.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Certina DS Action Powermatic 80 recenze – jedny z mála menších potápek

Vždycky jste se koukal po potápěčských modelech, ale ony byly na vaši ruku prostě moc velké? Nejste sám. Švýcarská Certina řekla trendu obřích hodinek dost: nabízí potápky v 38mm pouzdře a navíc parádní výbavě i zpracování. A za fér cenu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Tissot Supersport Chrono recenze – Švýcarský závodník jako z továrny na sporťáky

Supersporty jsou nová kolekce Tissotu. Mix sportovní energie a švýcarského tradičního zpracování je v ideálním poměru. Doporučujeme recenzi i hodinky.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Shogun recenze – V jeho přítomnosti jsou ostatní takhle malí

Seiko představilo novou generaci slavných Seiko Shogun. Kompletně titanový potápěčský model nás dostal zpracováním i přirozenou autoritou. A taky cenou...

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio Marble Series – Japonci vytesali G-Shocky z mramoru

Někdy člověk přemýšlí nad tím, co z dílny Casia ještě může hodinářský svět unést. Neustále nové modely, technologické vymoženosti... A teď hodinky z mramoru. Casio představilo několik modelů v provedení Marble Series, které věrohodně napodobují mramor. S Marblem experimentovalo už před nějakou dobu, ale teď to posunulo zase na jinou úroveň. A co myslíte, povedlo se to?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Představení Garmin Enduro – dokážete běžet déle než tyto hodinky?

Vypadají jako Fenixy, ale nejsou to Fenixy. Jsou to totiž Garmin Enduro. Sice nemají mapy a hudební přehrávač, ale cenovka je ještě o něco výše. Jak to? Mají totiž takovou výdrž, že budete mít problém je vybít. Už jste někdy viděli Garminy, které v režimu chytrých hodinek vydrží 65 dní?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Historie Timexu – Americké hodinky pro každého. Prezidenty nevyjímaje

Jak vznikl název Timex? Kteří američtí prezidenti podlehli kouzlu Timexu? A proč se říká, že jsou to "hodinky pro každého"? A platí to stále? Zjistíte ve čtivém příběhu o hodinkách Timex.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Guess má novou Supernovu

Jeden z nejpopulárnějších modelů od zvučné módní značky Guess je v novém provedení. Číselník s diamantem je nově na elegantním náramku z jemné ocelové pleteniny a nabízí se jak v dámské, tak pánské verzi.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Tissot na palubku! Tissot Alpine On Board Automatic Chronograph

Před několika lety obnovila výrobu značka luxusních automobilů Alpine. Nový model Tissot Chronograph Alpine On Bord představuje unikátní spojení vášně pro motorismus a hodinařiny. Pouzdro hodinek lze umístit do speciálního rámu na palubní desce Alpine a110. Ale i bez auta jsou to mimořádné hodinky s automatickým strojkem Valjoux A05.H31, safírem s oboustranným antireflexem a překrásným designem.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Epochální limitky od Primu? Ani ne, spíše příjemná klasika.

Epocha 21. Nová kolekce pánských elegantních hodinek. Vybírat můžete z několika barev, každá je limitována 50 ks. Uvnitř se skrývá japonský automatický strojek jehož chod uvidíte přes dýnko. Minerální sklíčko má safírovou vrstvu a číselník zajímavou strukturu. Netypická je také sekundovka zakončena písmenem P se smyčkou symbolizující plynutí času.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Amazfit GTS 2 Mini – jak si vede menší verze nástupce oblíbeného modelu?

Amazfit GTS považujeme za vstup do světa chytrých hodinek. Cenovka není tak bolestivá, designově jsou špica (hlavně díky podobnosti s Apple Watches) a funkčně ekvivalentní k cenovce. Oproti staršímu modelu se zlepšil displej, přibyl pulzní oxymetr a celkově se tak nějak vše doladilo. Amazfit poprvé vydal hodinky bez spolupráce Xiaomi a myslím, že se to na hodinkách nijak zvlášť nepodepsalo. Nejvíce bych asi vyzdvihl dvoutýdenní výdrž baterie, která je u tak levného modelu nevídanou záležitostí.

Novinka v prodeji

Amazfit GTS 2 – trochu větší, trochu dražší a trochu lepší

Oproti menší verzi se Amazfit GTS 2 dočkal hudebního přehrávače, reproduktoru a mikrofonu (takže můžete přes hodinky vyřizovat hovory), většího displeje (o 0,1 palce), většího množství sportovních aktivit a... To je vlastně všechno. Ačkoliv rozdíl mezi sourozenci Amazfitovými není tak velký, nedá se popřít, že by se nejednalo o povedený kousek. Trochu škoda toho, že Amazfit GTS 2 má oproti mini-verzi poloviční výdrž baterie. Ale i týden je dost, ne?

Novinka v prodeji

Amazfit GTR Glitter – zirkony vyšperkovaný chytrák na kůži

Amazfit GTR Glitter vlastně oproti předchozímu opravdu povedenému modelu nepřináší funkčně vůbec nic nového. Ale? Amazfit jej (doslova) vyšperkoval zirkony od firmy Swarovski, pouzdro hodinek připevnil ke kůži a zalahodil ženskému srdci.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře