Soutěž

SOUTĚŽ: Vyhrajte Casio Duro

Tentokrát budeme rozdávat hned dvoje hodinky. A půjde o Casio Duro, které nás docela omráčily parametry vzhledem k cenovce. Tomu se říká hodně velká voděodolnost za málo peněz... Vyhrát je můžete za vás názor. Jak se stavíte ke smartwatchům určeným seniorům? Marketingový nesmysl, nebo užitečná věc? A co by měly umět, aby to některým seniorům skutečně v případě nehody pomohlo?

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Fenix 7 recenze – Já jsem Fenix 7 a kdo je víc?

Garmin Fenix 7 jsou nejlepší chytré sportovní hodinky na světě. To je vše, co potřebujete vědět. Pochybujete? Zaručuji, že tato recenze vás o tom přesvědčí. Protože Garminu se zase povedlo zabodovat.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Certina DS Action Lady Powermatic 80 recenze – Nevtíravý třpyt diamantů v odolném balení

Jsou hodinky, které vás posadí na zadek jen co je uvidíte. Mezi takové ale Certina DS Action Diamonds Powermatic 80 podle mne nepatří. Zdánlivě ničím nevybočují, ale počkejte, až si přečtete všechny vlastnosti, kterými tyto nenápadné dámské mechaniky oplývají. A najednou se ocitnou na vašem seznamu favoritů. Ani nebudete vědět jak...

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin vívomove Sport recenze – Společenský hybrid se sportovním duchem

Pokud váháte, zda mají vaše zápěstí zdobit klasické hodinky nebo raději ty chytré, Garmin nabízí hybridní model vívomove Sport, který nezradí při jakékoliv sportovní aktivitě ani společenské příležitosti. Běžecká obuv, kraťasy a tílko nebo kravata se sakem? Ani v jednom případě nic, co by tento model mohlo zaskočit. Je ale opravdu tak komplexní, jak se na první pohled zdá?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Suunto 5 Peak představení – Kabátek se změnil, srdce zůstalo

Na světlo světa se Suunto 5 Peak dostaly už na začátku roku. Bohužel, vytíženost byla veliká a každý se rozhodl vydat něco nového. Proto se k této nenápadné pecičce dostáváme až teď.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Zeppelin Eurofighter představení – Dvojnásobnou rychlostí zvuku

Vždycky máme velkou radost, když naši nabídku oživí moc zajímavá novinka. Třeba teď, když k nám na stránky doputovaly pilotky Zeppelin Eurofighter inspirované slavným letounem Eurofighter Typhoon, který dokáže svištět až dvojnásobnou rychlostí zvuku. Nabídnou parádní retro design starých pilotek, spousty unikátních detailů a co je nejzajímavější – luminiscenční číselník!

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Představení řad Coros – Téměř chirurgická přesnost všude, kam až se podíváš

Coros není na trhu tak dlouho jako už zavedené značky chytrých hodinek nebo sporttesterů, ale určitě je třeba brát na tuto značku zřetel. V dnešním článku si představíme všechny řady spadající k této "American beauty".

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Nejoblíbenější pánské hodinky Prim

Kousek od Ostravy sídlí společnost MPM Quality. Většině ten název nic neřekne, ale jakmile padne zmínka o hodinkách Prim, všem najednou blikne v očích poznání. Ajó, Primky... V dnešním výběru je šest modelů pánských hodinek Prim MPM Quality, které se u nás těší největší oblibě.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Hamilton Capsule Collection – Jak vypadají hodinky navržené hvězdnou kostymérkou?

Hamilton a filmy, to je kapitola sama pro sebe. Ale Hamilton a kostýmní design? To je teprve lahůdka. Dlouho a netrpělivě očekávaná Capsule Collection je navržená cenami ověnčenou kostymérkou Janie Bryant a už teď vám můžu říct, že vypadá skvěle. Trošku excentricky, ale v tom nejlepším slova smyslu. Bude se vám líbit tak jako nám?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio Edifice EF-527D recenze – Vzdálený příbuzný navitimeru?

Nemůžu si pomoct, ale když jsem dostal k recenzi Casio Edifice EF-527D, v mé hlavě se okamžitě objevila asociace na Navitamery. Jenže oproti nim si casiovskou verzi může dovolit prakticky každý. Zda za to ale stojí prozkoumáme v dnešní recenzi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Fotogalerie hodinek Diesel – For Successful Living

Diesel je módní značka, která proslula džínami a oblečením. Ale na pultech najdete i širokou nabídku hodinek Diesel. Rozhodně jsou spíše pro odvážné a milovníky velkých hodinek. Inspiraci ostatně nabídne dnešní fotogalerie.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Pouze v kinech a na zápěstí. Police má limitku Batman

Už jste byli v kině na nového Batmana? My ještě ne, ale zato máme nové limitky Police, který tentokrát spolupracoval s DC Comics. Výsledek posuďte sami, ale třeba ta lumi ve tvaru netopýra je stylová.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Novinky Seiko Presage v prodeji! Včetně Sharp Edged nebo zlatých Houjou

Už jsou tady! Novinky Seiko konečně dorazily a kromě krásných Presage Sharp Edged Zero Halliburton se rozplýváme nad zlatými Cocktail Time Houjou. Ten číselník je překrásný. A kdo jiný v této cenovce dělá něco tak neskutečného? Nikdo.

Přečíst článek >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře