Novinky říjen 2020

Tagy: Newsletter

Agáta Vřeská | 2.11.2020 | 6 MIN

Zdá se, že podzim strávíme bohužel doma. Alespoň máme čas prozkoumat, jaké novinky si hodinářské mocnosti připravily. Měsíční příděl toho nejzajímavějšího z našeho magazínu i pultu je tady.

Soutěž

Soutěž o limitovanou edici Invicta Mickey Mouse

Kdo by při pohledu na veselého myšáka neroztál, že? V listopadové soutěži můžete získat hodinky Invicta s touto nestárnoucí Disneyho postavičkou. Ať už je chcete vyhrát pro sebe, nebo někomu jako milý dárek pod stromeček. :)

Tyhle chci >>

O nás

Čas ani Covid nezastaví. Jak fungujeme během omezení?

Naplno! Ale ještě že žijeme v době internetové. Hodinky si můžete v klidu vybrat na našem e-shopu a bez obav si je nechat poslat až domů. Že vám nesednou? Nebo se netrefíte s dárkem? S tím počítáme. Nenošené zboží proto můžete vrátit do 365 dnů. Teď už název naší firmy dává smysl, že? :-) Více o tom, jak to u nás za časů korony chodí, se dozvíte na našich stránkách.

Zjistit více >>

Novinka v prodeji

Weekly Auto Orient King Diver: legenda z 60. let je zpět!

Orient Weekly King

Jsou téměř k nerozeznání od historické předlohy. Orient u příležitosti svých 70. narozenin představil nádherné retro kousky Weekly King Diver. S moderní úpravou si poradil citlivě a výsledek je prostě úžasný.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Předchůdce Seiko želv: Seiko oživilo své kapitány Willardy

Legendární hodinky Captain Willard jsou zpět! Nezaměnitelné tvary, úžasný retro styl, perfektní zpracování. Vedle tradiční černé přichází v nové olivově zelené. Obě varianty přitahují jako magnet. Bude těžké nepodlehnout...

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

TOP 5 nejoblíbenějších pánských společenských hodinek Tissot 2020

Vybíráte pánské oblekovky? Možná vám přijde vhod trocha inspirace v podobě nejoblíbenějších modelů švýcarského Tissotu. Průvodce připomene i to nejdůležitější, jak by společenské hodinky měly vypadat.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

TOP 5 nejoblíbenějších dámských hodinek Tissot za rok 2020

Toužíte najít dámské hodinky od tradiční hodinářské značky, nejlépe švýcarské kvality a ideálně za takovou cenu, ze které na vás nepůjdou mdloby? Pak vám s hledáním může pomoct výběr nejoblíbenějších hodinek pro dámy za rok 2020 od Tissotu.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Jako z jiné doby. Nové Seiko Cocktail Time s jedinečnou strukturou číselníků

Dýchnou na vás důvěrnou atmosférou baru v old school stylu. Seiko tvrdí, že v nich našlo způsob, jak se dostat pryč z každodenního života. Rozhodně dokážou přenést někam, kde je zatraceně pěkně...

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Festina Titanium Sport Chronograph – Osobitá mužnost, kterou budete nosit s lehkostí

Festina Titanium Sport Chronograph

Mužnost, emoce, historie a charisma. Pokud hledáte klasické pánské sportovní hodinky, které se pojí se všemi vyjmenovanými vlastnostmi, mužný šperk, poskytující nositeli vkusný a nadčasový look, zpozorněte. Nové modely Festina Titanium Sport Chronograph tyto požadavky splňují na jedničku.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Limitovaná série hodinek Marca Márqueze – Tissot MotoGP 2020

Určitě za to může to nešťastné zranění, že si dvojité M letos nejspíš nedojede pro devátý titul. Ale hodinky se opět povedly! Tissot s Márquezem spolupracuje už pár let a je to čím dál promakanější. Limitovaná edice má jen 3993 kousků.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Invicta S1 Rally – Pro chlapy s benzínem v krvi

Když se na hodinky z modelové řady Invicta S1 Rally podíváte, jako byste v hlavě uslyšeli vrnění motoru a cítili omamný pach benzínu a spálených pneumatik. Tito závodní šampioni v podobě hodinek se zrodili z inspirace rychlou jízdou. Tak se jim pojďte mrknout na kapotu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Chytré hodinky a zdraví. Co všechno na vás prásknou?

Samotný název sporttester vypovídá o tom, že hodinky jsou dělané pro sportovce. Toto chytré zařízení však dokáže indikovat i některá onemocnění a může vás vést na cestě k lepšímu a zdravějšímu já.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Polar Unite – za malý peníz ideální hodinky pro začínající fitness nadšence

Polar často sází spíše na běžce a cenovku mají obvykle dost vysoko. Tentokrát se zaměřil na fitness začátečníky a cenovou dostupnost. Hodinky každý den uživateli doporučí vhodný trénink a nabízejí nadstandardní monitoring spánku.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Hranatá novinka od Garminu – Venu SQ

Je to už pár let, co Garmin vytvořil hranaté hodinky. V posledních letech sázel spíše na kulaté ciferníky, ale teď vydali hranatou, stylovou novinku – Garmin Venu SQ. Za příznivou cenu nabízí bezkontaktní placení, dotykový displej a hudební přehrávač.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Levné, ale s velkým potenciálem – Xiaomi Amazfit GTS

Xiaomi pokaždé překvapí tím, kolik toho nabízí a za jak nízkou cenu. Překvapil i tentokrát s chytrými hodinkami Xiaomi Amazfit GTS. Samozřejmě mají pár mušek, ale s touto cenou se dají odpustit. Co myslíte?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

5 otázek, které byste si měli položit před koupí chytrých hodinek Garmin

S výběrem chytrých hodinek to sem tam může být docela oříšek. My jsme pro usnadnění připravili 5 otázek, které by si měl každý položit před koupí chytrých hodinek Garmin.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Klasika. Tissot svou novinkou plní sny

Že by se Tissot rozhodl splnit sen každého elegána? Jak jinak si vyložit novinku Classic Dream. Opravdu klasický švýcarský styl, římské číslice, průměr 42 mm, safírové sklíčko. A dokonalá paleta barevných kombinací.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Žluté kolo na vteřinovce? I tímhle detailem zaujme Tissot Supersport Tour de France

O nové řadě Tissot Supersport jsme se v newsletteru už zmiňovali. Ale nemělo by ujít pozornosti, že se v ní objevila i speciální edice k Tour de France! To žluté kolo na vteřinovce je naprosto úžasné!

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Podzimní novinky Jacques Lemans

Svou tvář jim propůjčil i známý herec Kevin Costner. Rakouské Jacques Lemans mají širokou nabídku a k nám teď dorazila celá řada novinek. Už pro jejich dostupnost stojí za pozornost.

Novinka v prodeji

Timex Q Reissue se Snoopym, který slaví 70!

No kdo by je nechtěl? Time(Role)xky Q Reissue, které vzbudily takový ohlas a teď navíc se Snoopym! Úžasný úlet, který se Timexu opravdu povedl.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Seiko Padi Monster konečně v prodeji

Ano, konečně jsou tato nádherná PADI Monstra k mání. Víme o nich už dlouho, ale až v říjnu se jim podařilo prodrat se na české pulty. A jsou ještě hezčí než na obrázku...

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Seiko s oceánem a mantami

Na manty by se člověk dokázal dívat hodiny. A u Seika je to doslovně možné. Prospexy s neskutečnými číselníky ze speciální edice Save the Ocean.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Hamilton Khaki Aviation Converter

Nádherné pilotky s automatickým strojkem postaveném na Valjoux 7750. S finální úpravou si dal Hamilton skutečně záležet a podařilo se mu skloubit moderní vzhled s lehkým nádechem starých dobrých časů.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Extravagantní a moderní. Podzimní Guess má spoustu novinek

Jaké jsou podzimní trendy u Guesse? Spousta zirkonů, ale také jemná perleť. Nechybí ani hranaté tvary v novince Guess Bauble.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Sportovní Citizeny s open heart? Nečekané spojení, které funguje

Velmi netradiční design zvolil Citizen pro své nové automaty. Jsou kompletně v titanu a kombinují sportovní styl s elegantním open heart. Navíc za víc než zajímavou cenu. Pokud můžeme radit, stojí za bližší prozkoumání.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Seiko Alpinist strhly lavinu zájmu. Není divu, ta barva se jen tak nevidí

Věděli jsme, že o ně bude zájem, ale že se strhne kolem Alpinistů taková lavina nejspíš čekal málokdo. Seiko Alpinist jsou v limitované edici 2020 kusů a jen pro evropský trh! Několik jsme jich ukořistili, takže se máme na co těšit.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Seiko Presage Star Bar. Tajemné drinky s úžasným odstínem

Další členové rodinky Seiko Presage s barovou tematikou. Krásný číselník, pouzdro s průměrem 38,5 mm a arabské číslice. Navíc půjde o limitovanou edici, kterou čekáme ještě před Vánocemi. Uhádnete, podle kterých nápojů jsou tentokrát?

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Novinka G-Shock DWE-5600 Circuit Board má rozhodně správně zapojené obvody

Taky ujíždíte na plošných spojích? Elektronické obvody dokážou člověka pořádně rozpálit. I to napětí při čekání na G-Shockovou novinku je už skoro hmatatelné. A počkejte, až zjistíte, že v boxu jsou nejen dva náhradní řemínky, ale i celá luneta!

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Další duhové Casia: G-Shock Frogman Borneo Rainbow

Nebudou to první ani poslední duhové G-Shocky. Sotva jsme se seznámili s analogovými Frogmany, předhodilo nám Casio tyto barevné poutače. Myslete si o nich co chcete, ale ta kombinace odolnosti a hravosti je neskutečně přitažlivá!

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Garmin Vívofit Junior 3 děti rozhýbá a motivuje

Pokud vybíráte dětem k Vánocům chytré hodinky, ještě si počkejte na novinku od Garminu. Vívofit Junior 3 totiž cílí na aktivní pohyb dětí a to pomocí hry. Za nasbírané body můžou získat odměnu nejen od rodičů, ale ve virtuální hře si otevřou další dobrodružství. Navíc jsou odolné, baterie vydrží rok a design je inspirován princeznami od Disneyho nebo marvelovskými hrdiny.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře