Soutěž

SOUTĚŽ: Jakým testům máme podrobit hodinky? Za tipy rozdáváme řemínky Hirsch

Tak jsme si říkali, co se v tomto roce pustit konečně do pořádného testování? Výdrž luminiscence, voděodolnost, které hodinky vydrží i pobyt v mrazáku... A přesně s tím chceme pomoct. Ty nejlepší nápady oceníme řemínkem Hirsch Toronto dle vlastního výběru.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

PRIM Dakar 2022 recenze – Ve stínu Karla

Dakarská Rally 2022 vrcholí. Ale nás popravdě víc zajímala limitovaná edice PRIM Dakar pro letošní ročník. Jak dopadla? Co se povedlo, co mohli v Primu zvládnout líp?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Venu 2 Plus představení – První s možností telefonování

Vždy, když chtěl někdo Garminy, ale s možností telefonování, museli jsme ho zklamat... "Bohužel, z žádných Garminů si nezavoláte," říkávali jsme. Tak to se mění. Ano, z Garminů si konečně zavoláte! Tuto funkci přidal ke svému bestselleru Venu 2. V čem jsou Pluska ještě plusovější?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Huawei Watch Fit recenze – Prcek s velkou kapsou překvapení

Za cenovku podobnou lepšímu páru bot dostanete snímač tepovky, pulzní oxymetr a dokonce i GPS přijímač. Navíc je to unisexová designovka vhodná pro pány, dámy i děti. To je ale široká cílovka, co? Až se to zdá nějaké podezřelé... Tak jsme Watch Fitům od Huawei koukli na displej.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Hodinky s jednou ručkou

Takže... Kolik že je hodin? Když někdo vidí hodinky s jednou ručkou poprvé, musí žhavit závity, aby mu docvaklo, kolik že je vlastně hodin. Ale jakmile se je naučíte číst, zjistíte, že lopocení za všemi těmi minutami a vteřinami bylo taaak zbytečné. Nebo ne?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Orient Classic Version 6 recenze – Elegantní automaty, které budou sloužit dlouhá léta

Náš recenzent Vojta má pro Orienty slabost. Takže si nenechal ujít novinku Orient Classic Version 6 a stručně a jasně popisuje, co se Orientu povedlo a co je jejich slabina.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Huawei Watch GT 3 recenze – Nejlepší model střední třídy?

Huawei teď vydává jeden smartwatch za druhým a v případě Huawei Watch GT 3 je to další bomba. Že bychom tady měli aspiranta na nejlepší chytré hodinky střední třídy?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Suunto 9 Peak – Velká síla v malém provedení

Konečně je to tady. A to jsme čekali vážně dlouho. Suunto 9 Peak byly oficiálně vydány už před prázdninami, ale k nám se dostaly teprve teď. V dnešní době smartwatchů a sporttesterů je těžké vydat unikátní přístroj. Suuntu se to ale tak nějak povedlo.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Recenze Certina DS PH200M aneb Po čem ženy touží

Co jen ženy chtějí? Tak touto otázkou se mužské pokolení trápí snad od počátku věků. V Certině na to však vyzráli a udělali tu nejlepší věc, jakou mohli: zeptali se! A tak je tady máme – dámské hodinky, které si ženy seskládaly samy. Představujeme Certina DS PH200M.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Příběh značky Mido – Mechanické skvosty inspirované architekturou

Mido. Papírově perfektní švýcarská značka, zaměřující se na kvalitní mechaniky. Reálně má však méně zvučné jméno, než by zasluhovala. Ale proč tomu tak je? Čím je značka Mido unikátní a jaký příběh za ní stojí?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Citizen BM7480 recenze – Klasika nejen pro piloty

Ano, ano, tento design jsme už viděli u švýcarské konkurence. A tak když je náš kolega viděl poháněné Eco-Drivem v podání Citizenu, s nadšením se vrhl do recenze. Jak z ní Citizeny vyšly se dozvíte v našem magazínu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Wenger Urban Classic recenze – Chronograf, který klame pouzdrem

Spolehlivý na cestách, ostrý v kapse a ještě ostřejší na zápěstí… To je Wenger. A tentokrát jsme si v magazínu vzali na paškál Wenger Urban Classic Quartz Chronograph.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Inspirace přímo z lesa. G-Shock má sérii Mystic Forest

Modely GA-2100 a GA-2200 jsou v nové barevné variantě Mystic Forest. Tmavě zelená a hnědá je vždy doplněná o nějakou kontrasní barvičku a ty kombinace jsou k sežrání.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře