Soutěž

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 dárkových poukazů

S pravidelnou dávkou novinek ze světa hodinek přinášíme také možnost získat poukaz na nákup v hodnotě 500 Kč. Děkujeme, že sledujete náš newsletter a držíme pěsti, ať se štěstí usměje právě na vás. :)

Chci soutěžit >>

Akce a slevy

AKCE: Celé léto gravírování na hodinky Certina zdarma

Víte, co máme na Certině fakt rádi? Že se na její hodinky dá bezpodmínečně spolehnout. To máte prověřený koncept dvojí ochrany, minimálně 100 metrů voděodolnosti u všech (fakt u všech) hodinek, safírové sklíčko, a skoro vždy s antireflexem. A hlavně jde o nádherné kousky. Proto je doporučujeme s důvěrou jako ideální dárek a až do konce srpna k nim přidáme gravírování zdarma.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Fotogalerie Festina Chrono Bike 2021 – Legenda inspirovaná cyklistikou

Je skoro k neuvěření, že od vydání poslední kolekce Chrono Bike, ikonické kolekce inspirované Tour de France, královnou cyklistiky, utekl celý rok. A jak už tradice velí – nový rok, nová kolekce: Festina Chrono Bike 2021 s úžasnou sportovní energií a v nových zářivých barvách.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Venu 2 recenze – Nejlepší chytré hodinky do 10 000 Kč?

Tak jsme novinku Garmin Venu 2 pořádně otestovali a... Je to pecka! Dost možná se jedná o jedny z nejlepších sportovních smartwatchů do 10 000 Kč na trhu! Podrobnou recenzi najdete v odkazu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Evoluce u Seiko želv – Nové suchozemské želvy v řadě Prospex Land

Dle tvaru pouzdra jde nezpochybnitelně o želvy, ale téměř vše ostatní se mění. Pravdou je, že jen málokdo se dnes s potápěčskými hodinkami skutečně potápí, a tak želvy vylezly na souš a v řadě Prospex najdeme čtyři nové Seiko Land Turtle. Vše o nich se dozvíte ve shrnujícím článku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Happy Feet – Dvoje nové Prospexy Antarctica s tučňákem

Nelétaví ptáci, které máme spojené s roztomilou, trochu neohrabanou chůzí a taky animákem, kde se stepuje a zpívá. A teď zanechali stopu také na nových Seiko Prospex. No řekněte, není to cool?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Forerunner 55 představení – 15 novinek u tohoto sportovního prcka

Dost možná jde o nejlevnější sporttester, a to nejen od Garminu. Pro začínající běžce (a nejen ty) jde rozhodně o peckovní novinku. V článku jsme proto shrnuli všechny novinky, které přináší oproti předchozímu FR 45. A zdá se, že Garmin odstranil všechny větší problémy a navrch dal 55 pěkné designové detaily.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Forerunner 945 LTE představení – 15 novinek, které přináší

Zavoláme si konečně z Garminů? No.... Zatím ne. V Česku ještě chybí pokrytí, a tak se nová aktualizace modelu Forerunner 945 LTE nedostala ani na náš trh. Ale i tak jde o zajímavou novinku, takže skalní fandové můžou kouknout, co nás snad v budoucnu čeká.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio Vintage DBC-32 – Recenze osmdesátkových smartwatchů

OHOL SE, OSLE, BIBLE. Co mají tato slova společného? Modří už vědí. Odpověď je kalkulačka. Ta byla a je nejen pomocníkem při hodinách matematiky, ale také zdrojem zábavy při snaze trumfnout spolužáky v tom, kdo na ní zvládne napsat více slov. My jsme se blíže podívali na jednoho reprezentanta hodinkových kalkulaček, model Casio DBC-32.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Hodinky a magnetismus – V běžném životě

Už jste se s tím setkali? Hodinky se začnou z ničeho nic předcházet. Ale ne o pár vteřin, tady jde i o minuty, nebo dokonce úplnou zástavu! Může být na vině magnetismus? Co způsobuje hodinkám? Nebo je to jen fáma vymyšlená prodejci hodinek? O tom je první díl seriálu Hodinky a magnetismus.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Hodinky a magnetismus – Historie antimagnetických hodinek

Je všude kolem nás. Pro hodinky představuje smrtelné nebezpečí... Ne, teď přeháníme. Magnetismus ale umí s hodinkami zamávat. Ale není to problém 21. století, vliv magnetického pole na hodinky se řešil už před sto lety. Jak a jak je to řešeno dnes se dozvíte v článku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Enduro očima ultraběžce

Nečekejte žádnou recenzi, ale názor ultraběžce, který běhá stovky mil měsíčně. Tam, kam normální člověk má problém dojít i pěšky, on si v klidu doběhne. Otestoval hodinky Garmin Enduro, které mají neskutečnou výdrž baterie. Pokud nad nimi uvažujete, tohle byste si měli přečíst.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit Band 5 – Kdo je v zemi zdejší ten nejchytřejší?

Mi Band 6, Band 5 – v těch názvech se člověk snáze ztratí. Band 5 od Amazfitu je ale zdařilá konkurence úspěšných chytrých náramků Mi Band, takže jsme testovali, v čem je lepší, v čem horší a zda se za ty (mimochodem víc než slušné) peníze vyplatí.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Dámské mechanické automaty

Mechanické hodinky jsou navrženy tak, aby vám vydržely po celý život... A pokud jim věnujete náležitou péči, mohou těch životů vydržet i několik. Dnes jsme si pro vás připravili výběr šesti dámských mechanických hodinek s automatickým nátahem, které podle nás rozhodně stojí za pozornost.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Příběh značky Tissot – Inovátoři podle tradice

Dnes značku Tissot fanoušci berou jako tzv. vstupní bránu do světa kvalitních švýcarských hodinek. Ale kdy, kde a jak vlastně začal příběh tohoto švýcarského velikána?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Nevšední Bruno Söhnle Armida – Recenze na pořádné dámské hodinky

Kdybych měla dámské Armidy shrnout v jediné větě, řekla bych to asi takto: Bruno Söhnle Armida jsou pořádné dámské hodinky. A čím jsou tak výjimečné?

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Luminox Sea – I takto skvěle můžou vypadat odolné Luminoxy

Jsou to hlavně perfektní vlastnosti jako voděodolnost, robustnost, tritiové osvětlení, safírové sklíčko, které dělají z Luminoxu perfektní volbu pro dobrodruhy. Ale tahle novinka se navíc povedla i designově. Sunburst číselník, přehlednost, větší rozměry – koukněte třeba na ty se zeleným číselníkem. To je do přírody i jen tak k tričku prostě paráda.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nové Luminox Bear Grylls – Hodinky doporučené mistrem přežití

Luminox Bear Grylls – hodinky do těch nejtěžších přírodních podmínek. Nové varianty pro tento rok jsou opět ve spolupráci s mistrem přežití Edwardem Michaelem, kterého všichni znají pod přezdívkou Bear Grylls. Mrkněte na celou kolekci hodinek z této série.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Tissot Odaci-T: Novinka, která se Tissotu fakt povedla

Ryzí elegance, která bude lákat na netypický design číselníku, perleť či diamanty. Novinka od švýcarského Tissotu se zvláštním názvem Odaci-T vypadá krásně. Navíc v balení bude ještě druhý řemínek jiné barvy, takže sladit vše k dokonalosti bude hračka.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Tissot Supersport s potápěčským designem

Novinka ve sportovní řadě Tissot Supersport má ostře řezané rysy. Cítit je silná inspirace potápěčským stylem a hodinkám nechybí vysoká voděodolnost, safír, a větší rozměry pro ty, kdo hledají pořádné hodinky. Nabízí se hned v několika variantách na ocelovém náramku i na kůži.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře