Soutěž

SOUTĚŽ: Napište nám názor na náš podcast a vyhrajte 2x Amazfit Bip U

Víceméně pořád se jako firma snažíme posouvat dále. Ať už je to na prodejně nebo ve vytváření obsahu pro vás. Začali jsme články, pokračovali jsme k videorecenzím a teď pro vás máme další novinku – máme vlastní podcast! Začátky jsou ale vždy těžké a tak si rádi od vás necháme pomoci. Napište nám názor na náš podcast a vyhrajte hodinky Amazfit Bip U.

Chci soutěžit >>

Exkluzivně u nás

Vyhrajte Tissot Supersport Tour de France 2021 – Uhádněte kód a hodinky jsou vaše

Speciální edice Tissot Supersport Chronograph je exkluzivní model k proslulému závodu Tour de France. Teď jej můžete vyhrát. Uhádněte kód sejfu a odneste si tyto fantastické černo-žluté sporťáky domů.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Tissot Seastar 2000 Professional – Vůbec první certifikované potápky od Tissotu

Tak tohle je vážně pecka! Tissot vzal své legendární Seastary a pozvedl je na kompletně novou, tentokrát opravdu profesionální úroveň. Seastar 2000 Professional Automatic jsou totiž vůbec první hodinky od Tissotu s certifikátem ISO 6425. A ten číselník? ...Nádhera.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Mido Ocean Star 200C recenze – Špičkové zpracování a zvlněný číselník

Číselníky, které si pohrávají se zajímavou strukturou jsou rozhodně trendem. Ale krááásným trendem. Protože hodinky získávají úplně jiný šmrnc, když si s nimi designéři trošku vyhrají. No a s Mido Ocean Star 200C si vyhráli fakt pořádně. Nejen vlny na číselníků vás dostanou do kolem. Tak schválně, přesvědčte se sami.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Tissot Supersport Tour de France 2021 – Recenze oficiálních hodinek Královny cyklistiky

Kdo je oficiální časomírou Tour de France? Přece Tissot! A jako každý rok si připravil speciální edici hodinek v žluto-černém designu. A co teprv ten detail kola na sekundovce! Podrobněji jsme je prozkoumali v recenzi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Ball Engineer Master II Diver TMT recenze – Světově unikátní mechaniky s teploměrem

Ball dnes patří mezi hrstku špičkových hodinářů, kteří používají pro mechanické hodinky tritiové osvětlení. A také mezi ty, kteří vyrábí mechanické hodinky s teploměrem. Jedinečná komplikace Ball Engineer Master II Diver TMT je něco, co musí upoutat pozornost milovníků hodinářských technologií navzdory tomu, jak málo praktická funkce to vlastně je.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Hodinářské komplikace – Chronograf

Co ukazují ty malé subčíselníky na hodinkách? A jak to, že centrální sekundová ručka netiká? K čemu slouží ta dvě tlačítka po stranách korunky? V dnešním díle o hodinářských komplikacích jsme se zaměřili na základy chronografu neboli stopek – nejen pro laiky.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Hodinářské komplikace – Tourbillon

Tourbillon, královská komplikace, fascinuje hodinářský svět už více než 220 let a jeho nákladnou a náročnou výrobu si mohou dovolit jen nejprestižnější hodinářské značky. Jak funguje, za jakým účelem vznikl a proč je stále tolik populární?

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

10 let Hamiltonu s Air Zermatt. To už si zaslouží pořádnou oslavu

Už 10 let je Hamilton oficiálním partnerem pilotů záchranných vrtulníků Air Zermatt. A při této příležitosti vyrobil Hamilton limitovanou edici 988 kusů Khaki Aviation Converter s automatickým strojkem H-21 s křemíkovým vláskem postaveným na slavném chronografu Valjoux 7750. A navíc mají fantastický odstín modré!

Zobrazit hodinky >>

Aktuálně v magazínu

Hodinky budoucnosti – Swatch zvolil cestu BIO hodinek

Swatchky bereme jako synonymum pro levné plasťáčky. Jenže teď přichází s biokeramikou a zdá se, že obyčejnému plastu už ve Swatchi odzvonilo. Ale pořád budou levné a pořád budou hrát všemi barvami. Uf!

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit Band 5 – Kdo je v zemi zdejší ten nejchytřejší?

S jistotou můžu říct, že v zemi chytrých náramků je Xiaomi Mi Band už několik let králem a vládne tvrdou rukou. Avšak Amazfit přichází se svým modelem Band 5, aby zamíchal kartami.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Lotus Smartime – Je libo eleganci ruku v ruce s chytrostí?

Chcete chytré hodinky, ale tak nějak vám nesedí vzhled, protože byste spíše preferovali ten klasický? Od toho je tady Lotus Smartime. Vzhledem připomínají starou klasiku, ale funkčně je to chytrák jako poleno. Změří tep, změří spánek, zobrazí notifikace z telefonu a ve společnosti se blejsknete. Ideální stav.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Garmin Forerunner 55 – Levný, ale nabouchaný

Forerunner 55 byl vydán ve stejný den jako Forerunner 945 LTE, který tak trochu slízl "pozornostní" smetanu. Vlastně mi připomíná mého bratrance, který se narodil 24. prosince. Taky je jeho narození minoritnější oproti Ježíši Kristu. Nicméně, tento v koutě dřepící sportovní prcek taky má čím oslnit.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Casio G-Shock Frogman v barvách lodi Jejího Veličenstva

První Frogmani od Casia, které mají čistě analogový číselník, Bluetooth a monoblokové karbonové pouzdro. Nejnovější přírustek GWF-A1000RN-8AER se inspiroval barvami letadlové lodi HMS Queen Elizabeth, lodi Jejího Veličenstva. Jde o nečíslovanou limitku, kterou ocení nejen profi potápěči. Hodinky mají potápěčskou certifikaci, skvělé osvětlení, jsou solární a řízené rádiem. No, těch funkcí je fakt dost.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Panda automaty od Hamiltonu v neotřelém odstínu

No řekněte, že byste je nebrali? Panda číselník se nikdy neokouká a Hamilton je navíc začal vyrábět s tímto neotřelým zeleným číselníkem. Možná si říkáte, že není nad klasiku. Ale koukněte na ně – tohle se hodně povedlo.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Seiko Presage Style 60's v prodeji

Styl 60. let v podobě nových Seiko Presage dorazil. Překvapil nás parádní sunburst a retro design je fakt přesvědčivý.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Hamilton Khaki Field je nově také ve 42mm pouzdře

Taky jste už pokukovali po klasice v podobě Hamilton Khaki Field? Dnes už docela kultovní záležitost, kterou si oblíbili především muži s menším zápěstím. Ale teď ta dobrá zpráva pro ostatní: Hamilton je začal vyrábět v 42mm pouzdře. Jinak u nich zůstalo vše při starém – stále vojenský design, pískované pouzdro, falešná patina na luminiscenci a mechanický strojek bez automatického nátahu, takže vás čeká poctivé dotahování korunkou. Prostě srdcovka!

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Spousty nových dětských motivů. Bude to jednorožec nebo mořská hvězdice?

Opravdu pěkné novinky pro nejmenší si připravila značka JVD. Najdete tam opravdu všechno: dinosaury, hvězdičky, motýlky, jednorožce, tučňáky i astronauty. Podívejte se na celou kolekci a není možné, abyste nevybrali ty pravé ořechové. Nebo princeznovské.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře